Individualni akcijski program

Individualni akcijski program je namenjen vsem, ki potrebujete več pomoči, znanja in vodenja. Ki, na primer, ste še popolnoma na začetku samostojne poti inpotrebujete celotno strategijo vstopa in nastopa na trgu in to, da vas potem nekdo spremlja, ko zadeve spravljate v prakso. Da imate na dosegu nekoga, ki ga lahko skoraj kadarkoli vprašate, če se kaj zatakne. 

Na primer. Kakšno obliko podjetja izbrati, kako oblikovati pakete storitev, kako postaviti cene zanje, kako napisati in postaviti učinkovito spletno stran in kako potem narediti promocijsko strategijo za trženje svojega programa. Promocija lahko vključuje socialna omrežja, email marketing, bloganje, SEO, kot tudi klasične oblike marketinga (sejmi, tiskani mediji itd.). Kaj je primerno za tvojo dejavnost določiva skupaj.

Ko je vse to postavljeno pa je treba začeti to tudi uresničevati v praksi. In tukaj se mnogim zalomi. Začneš z veliko navdušenja potem pa zmanjka energije, da bi vse to tudi dejansko uresničila. Morda se ustrašiš. Morda kar naenkrat ne veš več, kako.

Morda samo potrebuješ nekoga, ki ti stoji ob strani in te spremlja, da se ne izgubiš iz začrtane poti. In potrebuješ nekoga, ki ti bo na voljo tisti trenutek, ko se nekje ustavi, ne da čakaš na odgovor 3 dni.

Mnogokrat zadev tudi ne moreš takoj izvesti v praksi, ker ni vse odvisno samo do tebe. Morda bo postavljanje spletne strani vzelo več časa, morda boš v roku pol leta že tako dobro prodajala, da bo čas za korak naprej in prestop na nov nivo. 🙂 In se boš lahko obrnila name in bova zadevo rešili.

Za vse to je namenjen individualni akcijski program. To je edini program, kjer imaš do mene neposreden dostop in ti na vprašanje v delovnem času, med tednom odgovorim takoj.

Zasnovan je tako, da te spremljam 3-6 mesecev, kolikor je mnogokrat potrebno, da zadeve, ki se jih naučiš na intenzivu, dejansko spraviš v prakso.

Predvsem je ta program dober za tiste, ki potrebujete več mentoriranja, morda nekoga, ki vas bo podprl, ko boste obupale, ali pa vas »nežno, ali pač ne 😀 , brcnil v zadnjo plat, da naredite korak naprej. Pa tudi za tiste, ki potrebujete več znanja in so zato 4 ure v spletnem intenzivu premalo.

Največja (in neprecenljiva) vrednost tega programa je dostop do mene. Ker, verjemi. Ko boš začela stvari spravljati v prakso, se bodo pojavila vprašanja. In takrat bom tam, da ti pomagam.

In verjemi tudi to, da znam poslušati, znam spodbuditi in znam povedati naravnost, če je treba. 😉

Individualni  akcijski mentorski program se začne z intenzivom, potem pa je vključenih še 8 ur skype srečanj in 6 hitrih 15. minutnih SOS klicev, da lahko zadeve rešiva takoj, ko se zgodijo. 4 srečanja razdeliva v okviru treh mesecev po intenzivu,  eno dvourno srečanje pa lahko izkoristiš v roku 6 mesecev od intenziva. To ti bo prišlo ful prav, ker se v roku 6 mesecev od tega, ko začneš delati, že pokažejo tudi novi problemi in vprašanja in imaš tako rezerviran čas z mano, da ti lahko pomagam naprej.

Pri tem programu tudi dobiš tudi bonuse:

  1. Vse tri moje spletne tečaje (Kako boš pisala, da boš tudi prodala, ter dva o Facebooku, ki sta v pripravi), v vrednosti 196 eur.
  2. Udeležbo na moji delavnici v živo ” Kako uspešno prodajati z e-mail marketingom”, v vrednosti 109 eur. 
  3. Posnetke vseh skype srečanj.
  4. Mojo energijo in motivacijo, ki je neprecenljiva (tako vsaj pravijo tiste, s katerimi sem že delala). 🙂

Investicija:

  • enkratno plačilo 2100 eur (brez ddv, nisem davčna zavezanka).
  • plačilo v 3 obrokih po 810 eur. Prvi obrok je takoj, drugi čez en mesec in tretji čez 2 meseca.

 

Če bi rada delala z mano in misliš, da bi bili dober team izpolni prijavnico na UVODNI POSVET in se vse dogovoriva. 👍