BREZPLAČNI spletni dogodek

 

“Trije dnevi za eksponentno rast tvojega posla to jesen in zimo”

 

od 23.-25. septembra

Vse kar potrebuješ, da bo tvoj posel to jesen in zimo zacvetel, ne pa ovenel.

Mag. Alenka Menard z gostjama

✔️ Trije dnevi brezplačnih treningov, ki jih bomo izvedle tri podjetnice, strokovnjakinje na svojih področjih.

✔️ Pokrile bomo 3 najpomembnejša področja, ki so NUJNA IN KLJUČNA ZA PRODAJO in s tem rast tvojega posla.

✔️ Treningi bodo potekali v zaprti Facebook skupini, vendar je prijava nujna preko te spletne strani.

✔️ Za lažje spremljanje in da se kaj ne pozabi bodo na voljo tudi delovna gradiva, za omejen čas pa se bodo shranili tudi posnetki, tako da ni nobenega problema, če si tisti čas v službi.

Program dogodka

1. sreda, 23.9. ob 9. uri Mag. Alenka Menard

“Kako prodaš nizko cenovni (fizični ali spletni) ali višje cenovni spletni produkt.”

2. četrtek, 24.9. ob 9. uri Monika Horvat

“Izzivi Facebook oglaševanja in kako z njim tvoj posel raste”  + odgovori na vaša vprašanja.

3. Petek, 25.9. ob 9. uri Klara Dev

“7 tehnik za premagovanje obupa, strahu, malodušnosti in za dvig energije. Da nikoli ne obupaš!”

Vsa ta tri področja so ključna za rast tvojega posla. Eno brez drugega ne gre. Ker, saj veš ne …
Podjetniška rast = osebnostna rast.

Dogodek bomo za vas izvedle

Mag. Alenka Menard, mentorica podjetnicam za uspešen vstop in nastop na trgu.

Moja pomoč je primarno usmerjena na podjetnice začetnice oz. tiste, ki si to šele želite postati. Zato sem skreirala trimesečni skupinski podjetniški intenziv Kako boš prodala prvič (več), ki deluje že drugo leto – 4 semester.

Do sedaj je bilo v program vključenih že 13 podjetnic, s skoraj polovico od njih delam še danes, tako da sem njihova konstantna podpora, njihovi posli pa rastejo. Nekatere so šle v enem letu iz popoldne ničle do tega, da se danes s svojim poslom preživljajo.

Sama sem na samostojni poti že osem let in na tej poti je bilo mnogo vzponov in padcev. No, prva leta predvsem padcev ? Prodajala sem tako fizične produkte, med njimi dve knjigi, ki sem ju napisala, kot online produkte, zato vam iz prve roke in lastnih izkušenj lahko povem, kaj deluje in predvsem, česa NE POČNITE ?

Iz izkušenj vam lahko povem, kako se proda visokocenovni online produkt ali nizkocenovni fizični ali online produkt. In točno o tem bomo govorile na našem treningu.

View More: http://ivanovak.pass.us/am102016
Monika - slika

Monika Horvat, mag. inž. med. kom. (UNI)
Sr(e)čna podjetnica, zaljubljena v digitalni marketing, in soustanoviteljica
blagovne znamke Mojster Marketinga

Monika se že 7 let aktivno ukvarja s Facebook oglaševanjem in je med večjimi strokovnjaki na tem področju na slovenskem trgu.

S spletnimi programi pomaga posameznikom in podjetjem do večje jasnosti pri Facebook oglaševanju, za katerega vem in verjamem, da je za marsikoga »nujno zlo« in pogoltna jama, ki golta denar brez pravega učinka. Monika vam pomaga pri tem, da ta jama postane zlata jama za vaš posel.

Sodelovala je že z mnogimi slovenskimi podjetji in posamezniki, kot so Hummel, Digifot, PrinteeApp, Moja čokolada, Nadja Ogrinc, dr. Saša Krajnc in drugimi.

Z Moniko bova govorili o najbolj perečih temah pri Facebook oglaševanju, ki jih zaznavava pri delu s svojimi strankami. Trening bo zelo ciljan, s konkretnimi vprašanji, prikazi in praktičnimi rešitvami, namenili pa bova čas tudi za vaša vprašanja, tako da se pripravi  in predvsem, bodi zraven v živo! ?

Za vse, ki boste zraven v živo, bo imela Monika ?

Klara Dev, univ.dipl. ekon, učiteljica pilatesa in drugih vadb, meditacije in sprostitvenih tehnik

Klara kot ekonomistka prav dobro ve, kaj je to posel. Ampak ker jo je srce klicalo drugam, je odšla na samostojno pot. Lansko leto je prišla k meni v intenziv in sodelujeva še danes. V tem času je zgradila svoj posel  iz ničle in se sedaj z njim tudi preživlja.

V tem času je seveda morala premagati mnogo notranjih ovir. Od strahu pred izpostavljanjem, do tega, da pokažeš svoje občutke in misli in se odpreš ljudem. Klara je pri tem uporabila tehnike in metode, ki jih preučuje in prakticira že več kot 10 let.

Ker je premagovanje notranjih ovir in strahov ena ključnih stvari za rast tvojega posla, nam bo Klara povedala, kako jih premaguje ona ter pokazala 7 praktičnih tehnik za to.

Te vaje vam bodo v pomoč tudi v teh negotovih časih, polnih živčnosti in strahu za prihodnost. Še posebej bo poudarila vajo za premagovanje obupa in dvig energije. Ker ravno obupati v teh časih sigurno ne smemo. Pa ne samo v teh časih. Nikoli!

Če si torej podjetnica ali si to šele želiš postati in hočeš, da tvoj posel tudi dolgoročno cveti, se nujno prijavi na ta dogodek.

Bodi na treningu v živo, ker bo tudi Klara imela za tiste, ki boste v živo ?

klara vadba

Podobne podjetniške treninge sem do sedaj izvajala že trikrat in tukaj je nekaj odzivov nanje ?

 

 

Zato … Pridi! Nimaš česa izgubiti. V Facebook skupini, kjer se bodo treningi izvajali je vedno živahno, saj ste v družbi ljudi v podobni situaciji.

Vpiši svoje podatke


  Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).

  Vpiši svoje podatke


   Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).

   Vpiši svoje podatke


    Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).