Kako narediš in PRODAŠ svoj online produkt

»Za super uspešno jesen/zimo 2020« ?

Pa tudi vrhunski brunch, smeh in debata v živo! ??☕??

   Petek, 4.9. 2020 od 9-14.30 ure

Kavarna Piškotek v Kranju. Zunaj na vrtu.

Predstavljaj si to.

Je petek. Krasen sončen dan. Otroci so v šoli, ti pa imaš končno čas zase in svoj biznis, da narediš vse za to, da bo ta jesen in zima vsaj znosna, če že ne najboljša do sedaj.

Tvojemu poslu gre zaenkrat čisto ok, ali pa morda ne… Morda si ena tistih, ki jih je korona res prizadela in niti pod razno ne veš, kako bo naprej. V vsakem primeru pa se zavedaš, da zna biti letošnja jesen in zima kar velik izziv, ki bo zahteval precej prilagajanja, iznajdljivosti in morda celo novih produktov in strategij, na katere nisi prej pomislila. 

Morda bo letošnja jesen in zima bolj taka, za preživetje. Ampak veš kaj, ni za obupati. NI za vršti puške v koruzo. Dolžnost vsake od nas podjetnic je, da naredimo vse, kar je možno, da je naš posel uspešen v katerihkoli razmerah. ?

Ena izmed stvari, ki bo letos skoraj nujna ali pa vsaj zelo zaželena in ti bo dala vsaj malo varnosti ne glede na to, kaj se zgodi, bo to, da boš imela vsaj en online/spletni produkt. 

Lahko je to spletni tečaj, lahko so online predavanja ali druga izobraževanja. Za skoraj vsako panogo se lahko naredi online produkt, tudi če sedaj izdeluješ fizične produkte!!! Lahko napišeš e-knjigo, priročnik, skratka, možnosti je veliko. Lahko so to nizkocenovni produkti, lahko so pa višje ali visoko cenovni coaching programi ali članski programi. To je zanimivo predvsem za coache, mentorje, učitelje vadb meditacij in podobno.

Je pa samo ena mala zanka v tem. Na spletu imaš ogromno (tudi brezplačnega) znanja o tem, kako narediti online produkt. Ampak bistvo je, da ga PRODAŠ!

In to te bom naučila na mojem edinem dogodku v živo letos. 🙂

Delale bomo v majhni skupini, na vaših konkretnih primerih. Povedala vam bom vse, kar je treba, da narediš svoj online produkt tak, kot je za tvojo panogo in obstoječi biznis najbolj primeren.

Potem pa ti bom še povedala in podala konkretne korake, kako prodaš nizkocenovni produkt, ali visokocenovni produkt z lansiranjem, ki je seveda bolj zahtevno in ima tudi svoje zakonitosti.

Saj veš, da sem prodajala že vse živo, kajne? 😉 Ravno zato imam izkušnje in ti lahko pokažem, kaj deluje in kaj ne. Prodajala sem tako fizične produkte, kot online produkte. Tako nizkocenovne , kot visokocenovne, s katerimi sem ustvarila 5 mestni prihodek. Zato vem stvar ali dve o prodaji. 😉

In še več! Ker želim, da stvar res izpeljete, bomo naredile še en korak dlje. 

V roku 14 dni od dogodka, se bomo srečale v zaprti FB skupini, kjer bom odgovarjala na vsa vaša vprašanja, ki bi se medtem porajala.

Torej. Želim, da greste iz dogodka domov, pljunete v roke in začnete delati. Potem pa se čez 14 dni dobimo, da mi poveste, kako vam je šlo (tako boš sigurno do takrat vsaj nekaj naredila in ne boš odlašala) in vam odgovorim na vsa vaša vprašanja. Vzela si bom toliko časa, kolikor ga boste potrebovale. Ne bomo gledale na uro. Velja? ?

Ker želim, da se bomo vse počutile sproščene, bo dogodek izveden v Kavarni Piškotek v Kranju, ki ima krasen vrt, da bomo lahko zunaj. Dogodek bo seveda izveden v skladu s priporočili NIJZ , na velikem, luftig prostoru.

Poleg tega bom omejila število udeleženk na maksimalno 10, tako da bo res za vse poskrbljeno, pa še manjše skupine so veliko bolj osebne in lahko se maksimalno posvetim vsaki od vas. Tudi za primer dežja imamo plan B, ampak itak bo ?

In pa, saj veš kaj mene vedno skrbi ne … Da ne bomo lačne! Prazen žakelj ne stoji pokonci, al kako že pravijo. 😉

Za nas bodo v Kavarni Piškotek poskrbeli za super zdrav veganski brunch s sendvičem, tortico in kavico po izbiri. Uau, jaz že komaj čakam!

Ti se pa tudi hitro prijavi in pridi, saj je ta dogodek v živo sigurno (žal) edini vsaj do pomladi ali poletja 2021 in prijave zaprem v torek,  1. septembra. Izkoristi priložnost, da bom 6 ur z vami (ja, moji dogodki se ponavadi potem še zavlečejo v neformalno kavico 😉  in da me v tem času lahko vprašaš karkoli. To je skoraj kot svetovanje 1/1, samo da je 3x ceneje. 

Teme bom prilagodila tudi vam in vam svetovala na VAŠIH konkretnih primerih, da boste od dneva res odnesle vse, kar rabite in da boste odšle z jasno strategijo, planom in koraki, ki so potrebni, da boste svoje plane in cilje tudi dosegle.

Torej, zavihaj rokave in greva v akcijo!

Ta strateški posvet in trening je zate nujen če: 

✔ Si šivilja, coachinja, mentorica, izdelovalka nakita in drugih unikatnih izdelkov, svetovalka, vaditeljica vadb in meditacij … in se ti ne sanja, kako bi lahko v teh časih povečala ali vsaj obdržala obstoječo prodajo.

✔ Če izdeluješ produkte in bi rada uvedla še nek online produkt ali nekaj novega, nizko ali visoko cenovnega.
✔ Če nimaš idej in znanja, kako naprej, te je resnično strah in bi rabila malce motivacije in poguma.

✔ Če boš sedaj po “sili razmer” prvič stopila na samostojno pot, ti je lahko ta dogodek odlična odskočna deska, da dobiš osnovne napotke, kje in kako začeti.

✔ Če že imaš idejo za online produkt, pa ne veš, kako to izvesti. Kako posneti tečaj, katera tehnična orodja potrebuješ za to, kako ga potem promoviraš in predvsem, kako ga prodaš.

✔ Če imaš idejo za višjecenovni coaching ali mentorski program, pa ne veš, kako ga prodati-lansirati (seveda to ni enako kot prodaja nizkocenovnih produktov).

vse tisto, kar vas muči in bi rade da vam pomagam, mi boste povedale v naprej in se vam bom prilagodila s programom. Res želim, da je ta dogodek KONKRETEN in da odidete z REŠITVAMI in koraki za njihovo doseganje.

Program dogodka: 

9. – 10.45

 1. del:
 • Izzivi leta 2020. Kako hitro pivotirati – se prilagajati spremembam – primeri dobrih praks.
 • Kako narediti online produkt (tudi če si šivilja, oblikovalka nakita ali drugih fizičnih izdelkov).
 • Kakšen online produkt bi bil primeren za posamezne panoge.
 • Kako za čim nižjo ceno pripraviti online produkt (brezplačna ali nizkocenovna orodja za pripravo in izvedbo online produktov). Jaaa, svoj online produkt lahko narediš tudi (skoraj) brezplačno. ?
 • Kako online produkt prodaš.

 

10.45.-11.30 brunch (čvek+smeh+sendvič+tortica+kavica+ čvek) ?

11.30. – 13.15

 1. del:
 • Prodaja nizkocenovnih online produktov (webinarji, spletni tečaji …).
 • Prodaja višjecenovnih online produktov (večmesečni coaching in mentorski programi, šole …).
 • Sistemi lansiranja in moč facebook skupin ter email marketinga.
 • Zakaj nizke cene in nižanje cen obstoječim produktom ni (vedno) ok.

13.15-13.30 – odmor

13.30-14.30 Čas za vprašanja in delo na konkretnih primerih.

+

BONUS: čez 14 dni online srečanje v živo v zaprti Fb skupini, kjer bom odgovarjala na vaša vprašanja. 

+

?

Še vedno nisi prepričana, da bi bila zraven? Res ne predavam dolgočasno ?, ampak naj udeleženke mojih dogodkov v živo same povedo. 

Zakaj bi prišla na ta moj dogodek?

Kot vedno sem prepričana, da boste na dogodek prišle le tiste, ki me že poznate in spremljate moje delo. In če me že poznate, potem veste, da sem prodajala že vse živo, kajne? Ravno zato imam izkušnje in ti lahko pokažem, kaj deluje in kaj ne. Prodajala sem tako fizične produkte, kot online produkte. Tako nizkocenovne , kot visokocenovne, s katerimi sem ustvarila 5 mestni prihodek. Zato vem stvar ali dve o prodaji. 😉

Pridi, če bi rada svoj biznis postavila online ali pa naredila vsaj en dodaten online produkt.

Pridi, če potrebuješ znanje, kako lansirati in prodati višjecenovni produkt.

Pridi, če potrebuješ čisto konkretne nasvete in namige, kako prodajati, določati cene, oblikovati pakete produktov itd. Kako se prilagoditi na spremenjene razmere na trgu.

In pridi, če bi si enostavno rada vzela en dan zase, v dobri družbi in da boš naredila še nekaj koristnega za svoj posel. Poglej mnenja mojih udeleženk prejšnjih dogodkov in boš videla, da so le ti res fajn. In da vedno dobijo vse in še več, kar so pričakovale. ❤️

Če me slučajno še ne poznaš in želiš izvedeti kaj več o meni, najdeš to v zavihku »o meni« na tej spletni strani. Še najbolje pa bo, da se udeležiš dogodka in me spoznaš. Ker ne tvegaš prav ničesar. Če dogodek ne bo izpolnil tvojih pričakovanj ti vrnem kupnino. 

Če z dogodkom ne boš zadovoljna, ti  vrnem kupnino.

 

Investicija za dogodek je 97 eur (vse vključeno). 

Možno je tudi plačilo na 2. obroka po 54 eur (prvi obrok ob prijavi, drugi čez en mesec).  Sicer to ni običajna praksa, a tudi časi niso običajni. In če mi boš ti zaupala in prišla na dogodek, bom tudi jaz tebi zaupala, da bo tudi drugi obrok poravnan. 🙂 Možno je tudi plačilo s kreditno kartico; tako ti kupnino trgajo šele naslednji mesec.

Prijave zaprem 1. septembra, tako da pohiti! Ja, tokrat je bilo treba narediti vse malo bolj na hitro, ampak tako je. Taki časi so, ki zahtevajo hitrost, iznajdljivost in maksimalno prilagodljivost.

In še nekaj. Kot vedno na mojih dogodkih v živo bom imela zate tudi ?