Individualni 4 urni
spletni intenziv

4 urni spletni intenziv je namenjen tistim, ki bi rade stopile na samostojno podjetniško pot, začele svoj biznis, spremenile svoj hobi v biznis … pa ne veste, kako se tega lotiti.

Kaj je treba na začetku, kakšno obliko podjetja izbrati, kako se začeti promovirati, kako sploh dobiti prve stranke?

Imaš morda idejo, kaj bi počela, pa nisi čisto sigurna, če je prava? Ali bi morda kaj drugega, odlašaš in se še malo loviš?

Če nimaš predhodnih podjetniških izkušenj, in morda tudi ne formalne izobrazbe iz ekonomije ali podjetništva, zna to biti kar težko. Morda si umetnica, ki izdeluje svoje krasne unikatne produkte, pa ne veš, kako od tega živeti in prodati dovolj?

Zaradi vsega tega je na začetku samostojne poti res nujno, da si poiščeš pomoč nekoga, ki ima potrebno formalno izobrazbo ter tudi lastna podjetniška znanja in izkušnje, iz katerih črpa in ti lahko pomaga in prepreči marsikateri ovinek in napako.

Ker, veš. Če se stvari lotiš na napačnem koncu, ne bo šlo. Če delaš nekaj, v čemer ne uživaš in ne maraš svojih potencialnih strank, ne bo šlo. In če v svoj posel ne moreš, ali nisi pripravljena nič investirati, tudi ne bo šlo.

Jaz sem tukaj za tiste, ki potrebujete hitre rešitve, intenzivno delo, na podlagi katerega boste imele jasno strategijo in korake, kje in kako začeti.

Posvetila se bom samo tebi in tvoji situaciji in ti ne bom dala samo nekih splošnih nasvetov. Imela boš jasne korake, ki jim boš kasneje samo sledila.

Vem, da je taka pomoč neprecenljiva. Ker vem, kako sem jo jaz potrebovala, pa je na enem mestu nisem dobila. Zato je bilo nekaj ovinkov in izgubljenega časa, a hkrati sem s tem dobila neprecenljive izkušnje, kako je treba in kaj potrebuje neka podjetnica na začetku svoje poti, s katerimi lahko pomagam tebi.

10 let sem delala v javni upravi in zato poznam javne institucije precej dobro. Znam svetovati, kam se obrni, če potrebuješ informacije in kje najdeš programe sofinanciranja, ki jih ponuja država.

3x sem začela svoj posel. Dvakrat ni šlo. Zato ti lahko vse povem o tem, na kaj pazi, čemu se izogni, kakšni so formalni postopki za ustanovitev ali zapiranje s.p. …

Napisala in izdala sem dve svoji knjigi. Si želiš tudi ti izdati svojo? Vse ti lahko povem, konkretne postopke, cene, vse. Iz izkušenj.

Tudi sama sem dala čez že kar nekaj visokocenovnih skupinskih in individualnih mentorskih programov. Še sedaj se naprej učim (itak nikoli ne smeš nehati). Zato ti lahko povem iz lastne izkušnje, kako to poteka in kako lahko oblikuješ svoje, če želiš in tako naprej.

Ampak. Pri meni je vedno ampak, si to že opazila? 😉

Ni moj namen, da te v karkoli prepričujem. Ker v to ne verjamem. Če tega še ne čutiš, te »živ boh« ne bo prepričal v nasprotno.

In če se ti bo zdela investicija v delo z mano previsoka, to samo pomeni, da mi še ne zaupaš dovolj. Kar popolnoma razumem. In je zato bolje, da me spremljaš še nekaj časa, prebiraš moje brezplačne vsebine in nasvete, ki jih delim, in boš že prišla, ko bo čas pravi, in če sem prava zate. Vedno je vse ob pravem času. 😊

Če pa nisem prava zate, boš pač odšla drugam. Morda ti ne boš prava zame, tudi to se lahko zgodi in se je že zgodilo. Sem rekla ne, ker osebe nisem začutila. Ker je delo 1/1 zelo osebno in ker hočem, da mi je pri delu fajn. Zato so uvodni posveti nujni. Da vidim, kdo si, ker ponavadi kar dobro precenim, kdo je zame in kdo ne.

Če si se našla tu, nekje, klikni na gumb na koncu strani, izpolni prijavnico in se kmalu slišiva po telefonu, da vidiva, če sva za skupaj ali ne. 😉

Področja pomoči

Sama najbolje veš, pri čem bi potrebovala mojo pomoč in o tem se bova najbolje pogovorili na uvodnem posvetu, da vidiva, kje in kako ti lahko pomagam.

Vendar pozor! Brezplačni uvodni posvet ni namenjen brezplačni pomoči in temu, da ti konkretno svetujem.

Brezplačnih vsebin sem v dveh letih dala že toliko, da samo pobrskaj po mojem blogu tukaj   ali pa preveri mojo Facebook poslovno stran,  in sem prepričana, da boš našla marsikateri odgovor.

Uvodni posvet je namenjen temu, da vidiva, če sva za skupaj, in da določiva konkretne teme intenziva. Da mi poveš, kaj konkretno rabiš od mene in da postaviva načrt dela. Da postaviva CILJ. Kaj želiš doseči in se naučiti.

Torej. Če bi res rada delala z mano, če si me času mojega  delovanja že toliko spoznala, da mi zaupaš in veš, da dam raje več, kot manj, in da vem res veliko, potem srčno vabljena! Izpolni prijavnico ali pa mi piši na alenka@amarketing,si in se dogovoriva za termin

Da pa boš imela lažjo predstavo, pri čem ti lahko pomagam, ti bom dala nekaj primerov.

Svetujem na področju:

 1. Oblikovanja strategije za uspešen vstop in nastop na trgu.
 2. Spletne strategije (postavitev prave spletne strani, promocija preko socialnih omrežij, SEO, gradnja email liste, vzpostavitev avtomatskega prodajnega kanala …)
 3. Kako se tržiti s spletnim marketingom (spletna stran, socialna omrežja, blog, SEO, email marketing)
 4. Oblikovanja znanja, ideje v produkte/pakete in določanja cen zanje.
 5. Izdaje in trženja knjige.

 

Še nekaj konkretnih primerov, z rezultati, za 4 urni intenziv.

 • Potrebuješ novo spletno stran, pa nimaš pojma, kako se tega lotiti. Kaj izbrati, kje začeti, kakšne tekste napisati zanjo, da bodo učinkoviti in ne samo še en zapis na ekranu (pa še ta sterilen in tak kot drugi). Tukaj lahko vključiva konkreten trening pisanja prodajnih vsebin.

Rezultat: napisan okvir (jaz temu rečem okvir) za spletno stran. Imela boš dokument, v katerem bodo jasno navedeni zavihki in napisani teksti zadnje. Imela boš izbrano wordpress temo in tako potem spletno stran samo še postaviš, ali pa daš ta navodila računalničarju, ki ti jo postavi v zelo kratkem času (in s tem seveda prihraniš precej denarja).

Teksti spletne strani pa bodo napisani tako, da bodo res prodajali in da jih bodo ljudje dejansko prebrali.

 • Morda prodajaš delavnice v živo, spletne tečaje in podobno in ne veš, kako napisati prodajno stran zanje. Mimogrede, ali sploh veš, kaj je prodajna stran? Ni problema, bova razjasnili na uvodnem pogovoru.

Rezultat: raziskane potrebe tvojih strank in jasno napisana in postavljena prodajna stran, ki bo opravila svoje delo, torej prodajala.

 • Bi rada začela z email marketingom in ne veš, kako napisati pristajalno stran in darilo (t.i. lead magnet).

Rezultat: Jasno določen lead magnet (kaj izjemno privlačnega boš dala strankam, da ti bodo v zameno zaupale svoj email), napisan tekst za pristajalno stran in postavljena strategija promocije preko Facebooka in Instagrama.

Pri spletni strani je mnogo opcij in konkretne stvari oz. področja pomoči bi dorekli na brezplačnem uvodnem pogovoru, ko mi boš zaupala svoje želje.

 • Imaš ogromno znanja, ki bi ga rada delila, ampak se res izgubljaš v vsem. Ne znaš ga zapakirati v produkte, ne veš, kako oblikovati pakete, da bo stvar delovala, in da za to ne boš potrebovala vsaj 24 ur dela na dan.

Res bi rada vedela, kako čim več avtomatizirati, da bo delo teklo brez tvoje nenehne prisotnosti. In kako te svoje pakete promovirati, da bodo tvoje idealne stranke zanje izvedele.

Rezultat: jasno oblikovani paketi tvojih produktov/storitev in postavljena strategija za njihovo promocijo in pridobivanje strank.

Bolj specifična področja pomoči

Če se želiš naučiti čisto konkretno, na primer:

 1. Kako učinkovito objavljati na Facebooku, prilagojeno za tvojo individualno situacijo.
 2. Facebook oglaševanje za začetnice (za tvoje prve oglaševalske akcije).
 3. E-mail marketing (kako ga vzpostaviš in vključiš v promocijo svojega biznisa). Tukaj bi bilo treba določiti, ali gre za:
 • trening pisanja učinkovitih e-mailov,
 • ali morda da ti pokažem, kako vzpostaviš in uporabljaš orodje MailerLite, ki je odlično za začetnice, pa še brezplačno. Tega jaz še sedaj uporabljam. In Skype ali Zoom omogoča tudi video trening, tako da ti to z lahkoto pokažem v videu, korak za korakom s klikanjem.
 • Ali potrebuješ nek celostni pristop, kako vzpostaviti sistem e-mail marketinga (kaj uporabiti za lead magnet, kako uporabiti Fb za promocijo, kako vzpostaviti avtomatizacijo …
 •  
 1. Bloganje in vplivnostni marketing
 • Kako in kje začeti (postavitev blogarske spletne strani).
 • Kdo je tvoja ciljna publika (komu želiš pisati).
 • Zakaj blogaš (za svojo promocijo ali želiš izvajati vplivnostni marketing).
 • Kako pisati blog (osnovna pravila + moji triki iz 7 letnih izkušenj), da ga dejansko tudi kdo prebere.
 • Kako z blogom zaslužiti (kako blog monetiziraš).

Rezultat: jasno določen/a tvoj idealni bralec/bralka, postavljena brezplačna spletna stran ( za začetek) ali že spletna stran na svoji domeni. Zaupala ti bom moje trike, kaj naredi tekst privlačen in se naučila osnovnih pravil pisanja za splet. Izvedela pa boš tudi, kako lahko s svojim bloganjem tudi zaslužiš.

 

 1. Kako napišeš in izdaš svojo knjigo. Za vse tiste, ki imate srčno željo napisati svojo knjigo. Ker sumim, da vas ni malo. 😉
 • Pogovoriva se o tem, o čem želiš pisati.
 • Povem ti konkretne postopke in možnosti za izdajo svoje knjige.
 • Povem ti, kako se knjigo potem prodaja in promovira.

Potek dela:

 1. Ugotoviš, da sem ti totalno všeč in se odločiš, da je pa zdaj res že zadnji čas za korak naprej in AKCIJO! 😉
 2. Izpolniš spodnji obrazec in se prijaviš na uvodni posvet.
 3. Po odločitvi za sodelovanje in plačilu kupnine prejmeš na e-mail podroben vprašalnik s 30. vprašanji , ki pomaga razjasniti stvari (tebi in meni).
 4. Moja temeljita priprava.
 5. 4 ure skype akcije (2+1+1).  Prvi uvodni skype, potem greš delati ;-). Pojavijo se vprašanja, imaš drugi skype, greš delati, in potem še finalni pogovor za vse detajle. Lahko pa ure razporediva tudi drugače, samo v praksi se je to izkazalo za najbolj učinkovito. Vse ure morajo biti porabljene v roku največ dveh mesecev. Zato da res intenzivno delaš in prideš do rezultatov, ne da se vmes zgodi življenje, ki te posrka in s tvojimi plani ni nič. Denar pa je vržen stran,kar pa niti slučajno ni niti moj cilj. 

 

Kaj torej dobiš:

 • Moj čas s tabo, ki vključuje online delo s tabo + mojo pripravo.
 • 43 let mojih znanj in izkušenj.
 • Motivacijo za delo in ideje, na katere sploh nisi pomislila.
 • Skype posnetek pogovora.
 • Darilo presenečenja. 🙂

      + BONUSI!

 • Spletni tečaj Facebook all inclusive (vrednost 134 eur).
 • NOVO! Ker iz predhodnih izkušenj vidim, da imate po intenzivu problem z implementacijo in izvajanjem vsega v praksi, sem samo za moje najboljše stranke, torej “intenzivke” v skupinskem in individualnem intenzivu, ki ste predhodno že investirale vase omogočila nadaljevanje svetovanja in dela v zaprti implementacijski Facebook skupini za simboličnih 44 eur/mesec.

Ta skupina je neprecenljiva in že deluje, ker so v njej dekleta iz  skupinskega intenziva.  ” Kako boš prodala prvič (več)”. V njej se 2x na mesec dobimo v Facebook live srečanju, kjer odgovarjam na vaša vprašanja. Sproti pa imate seveda tudi družbo in pomoč podjetnic v enaki situaciji, kot si ti. Da si stojite ob strani, tudi ko pride morda kakšen težji trenutek in da dobite spodbudo, ki jo potrebujete.

Kaj drugi pravijo o meni

Morda ti bodo pomagali odgovori na najbolj pogosta vprašanja.

1. Alenka, res potrebujem tvojo pomoč, samo še ne vem točno, kaj bi počela na samostojni poti.

Ne boš verjela, koliko je takih primerov. Ker je precej običajno, da se na začetku še loviš in ne veš točno, kaj bi počela. Skupaj bova to predebatirali in verjemi, da med temi pogovori dobim mnogo navdihov, za katere sploh ne vem, od kod pridejo. Očitno moja intuicija res deluje in mi univerzum da tiste informacije, ki jih ti potrebuješ.

 

2. Investicija je kar visoka, še nikoli nisem toliko investirala vase. Poleg tega imam še slab občutek in slabo vest, da odžiram družinski denar.

Popolnoma te razumem. Dokler tvoj posel še ne prinaša denarja, se je res težje odločati za investicije. Ampak verjemi mi, in tudi moje stranke tako pravijo, da nikjer drugje toliko znanja ne dobiš za tako nizko investicijo. Taka mentorstva se ponavadi začnejo od 1500 eur naprej.

Pa ne gre toliko za denar, za katerega sem prepričana, da se ti bo povrnil v nekaj mesecih. Takoj ko boš začela prodajati in jaz ti povem, kako.

Stvar je v naših notranjih prepičanjih in strahovih, da ne bomo dobili tistega, kar pričakujemo. Da bo denar vržen stran, pa še mož ti bo težil, da zapravljaš za brez veze 😉 No, vsak ki je v podjetništvu ve, da brez investiranja ni nič. Tako da srčno upam, da imaš za svoj posel na strani nekaj sredstev, vsaj za dve leti delovanja, ker se investicija ne obrne čisto takoj.

Lahko se zelo hitro, lahko pa traja malo dlje. In nujno moraš imeti nekaj sredstev na zalogi.

Da pa ti glede investicije pridem malo naproti, je mogoče tudi plačilo v dveh mesečnih obrokih, da ti jemalo lažje.

 

3. Ne poznam te še tako dobro pa še toliko mentorjev je na trgu. Zakaj bi bila ravno ti, Alenka, prava zame?

Ja, zelo utemeljen pomislek. Iskreno povedano, ne vem, če sem jaz prava zate in ti prava zame. Ker tudi jaz ne delam z vsakim. Za to pa je namenjen uvodni neobvezni pogovor, da vidiva, če sva pravi ena za drugo.

Stojim pa za tem kar vem in znam. Imam formalno izobrazbo s tega področja (magisterij znanosti iz podjetništva), predvsem pa različne delovne izkušnje od redne službe do moje sedemletne samostojne podjetniške poti, ki je bila polna vzponov in padcev, ki so mi dali izkušnje, da lahko pomagam tebi.

V mojih 42 letih sem si nabrala toliko izkušenj, ki jih nek tridesetletnik (ali manj) pač ne more imeti. Zato verjamem in tako pravijo tudi moje stranke, da sem kredibilna mentorica.

Predvsem pa sem odkrita in poštena in v življenju še nikoli nisem nikogar »nategnila«. Zato mi ljudje zaupajo.

Če me še ne poznaš prav dobro si prej prenesi vsa moja brezplačna darila, ki jih najdeš na tej strani in preberi bloge. Tako boš dobila malo občutka, kdo sem jaz, predvsem pa brezplačnega znanja. 😊

 

4. Kaj je razlika med individualnim in skupinskim intenzivom?

Oba sta zelo intezivna (kot že ime pove 😉Individualni intenziv je namenjen tistim, ki raje delate 1/1. Ker se v štirih urah posvetim samo tebi in tvojemu poslu in je delo popolnoma individualizirano.

Individualni intenziv je za tiste, ki ste takoj za akcijo in bi rabile znanje čim prej in čim hitreje.

Skupinski intenziv pa poteka 3 mesece. Je malce bolj poglobljen, vključuje tudi srečanje v živo, predvsem pa vse delo poteka v skupini (razen uvodnega, enournega 1/1 pogovora).

Skupinski intenziv je za tiste, ki potrebujete več podpore skupine in raje delate skupaj z drugimi, ki vas tudi vlečejo naprej.

 

5. Kaj če z individualnim intenzivom ne bom zadovoljna oz. ne bom dobila tistega, kar pričakujem?

Seveda se tudi to lahko zgodi, ampak ti garantiram, da se ne bo. Ker se še nikoli ni in ker so zato uvodni pogovori, da že v naprej razčistimo vse morebitne pomisleke in nesporazume.

Vse moje stranke do sedaj so bile zelo zadovoljne in so dobile več, kot so pričakovale. Zato verjamem, da bo tako tudi s tabo.

Če pa se po kakšnem res čudnem naključju zgodi, da ne boš zadovoljna, se bova pogovorili in našli ustrezno rešitev.

 

6. Ali je možno po intenzivu še dodatno svetovanje, če ga bom rabila?

Seveda! Ravno zato, ker to čisto vse potrebujete sem dodala izjemen bonus, udeležbo v implementacijski zaprti Facebook skupini za res simboličen znesek na mesec. To je res le za moje najboljše stranke.

Druga možnost pa je poseben individualni paket 2 ur po izjemni investiciji, ki je namenjen samo vam, ki ste že bile na intenzivu.

Vrednost intenziva

Ocenila jo boš sama. Mislim, da boš vrednost tega najbolje ocenila tako, da oceniš, koliko ti pomeni rešitev tvojega problema. Kakšno olajšanje in seveda potem nov, višji prihodek ti bo to prineslo.

Trenutna investicija 

800 EUR (brez DDV. Nisem davčna zavezanka).

Investicija velja za nakazilo v enkratnem znesku v roku 24 ur po uvodnem pogovoru.

Plačilo v dveh obrokih po 440 eur. Prvi obrok se nakaže takoj, drugi čez en mesec. Spletni intenziv se izvede po plačilu obeh obrokov. Vprašalnik prejmeš po plačilu prvega obroka, tako da imaš potem en mesec časa, da ga temeljito izpolniš.

Draga moja, ne odlašaj in ne tuhtaj preveč. Vem, da znajo biti take odločitve malce strašljive,  zato klikni na spodnji gumb in se prijavi na uvodni pogovor z mano. Ker nimaš česa izgubiti. 👍 😊