4 urni individualni spletni INTENZIV

4 urni spletni intenziv je namenjen vsem, ki potrebujete osebno pomoč. Ko potrebuješ nekoga, da se v celoti posveti TVOJI situaciji, in ti ne da le nekih splošnih nasvetov. Da te posluša in razume tvojo specifično situacijo in poišče rešitve zanjo. Ki te posluša in razume bolje, kot tvoja najboljša prijateljica. 😉

Vem, da je taka pomoč neprecenljiva. Ker vem, kako sem jo jaz potrebovala, in jo (hvalabogu) tudi dobila. In vem, da jo potrebujete, ker me, če ne, zanjo ne bi spraševale.  

Osnovni problem je v tem, da ponavadi ljudje mislijo, da bodo že sami. Da je na trgu toliko brezplačnega znanja, da lahko vse pogruntajo sami. Lahko seveda. Če imaš par let časa za to. In namesto, da bi se nekaj naučila v treh urah in nato v naslednjih dneh to spravila v prakso in od tega začela služiti, potem je to seveda absolutno sprejemljivo.

Ampak ti povem, da se ta računica nikoli ne izide. Ker ne samo, da dobiš moj čas. Dobiš tudi 42 let mojih izkušenj, ki jih nima nihče drug. In to NI stvar, ki je brezveze. To je stvar, na katero nihče ne pomisli.

10 let sem delala v javni upravi in zato poznam javne institucije precej dobro. Zato ti znam svetovati, kam se obrni, če potrebuješ informacije.

3x sem začela svoj posel. Dvakrat ni šlo. Zato ti lahko vse povem o tem, na kaj pazi, čemu se izogni, kakšni so formalni postopki za ustanovitev ali zapiranje s.p. …

Napisala in izdala sem dve svoji knjigi. Si želiš tudi ti izdati svojo? Vse ti lahko povem, konkretne postopke, cene, vse. Iz izkušenj.

Tudi sama sem dala čez že kar nekaj visokocenovnih skupinskih in individualnih mentorskih programov. Še sedaj se naprej učim (itak nikoli ne smeš nehati). Zato ti lahko povem iz lastne izkušnje, kako to poteka in kako lahko oblikuješ svoje, če želiš. … Itd., itd.

Me sedaj razumeš, kaj ti želim povedati?

Druga stvar, ki je zelo pomembna pri vsem tem je, da kar daš, to dobiš. In najprej moraš dati, da dobiš. To sem že 100x izkusila na lastni koži, na vseh področjih življenja. In težko nekomu računaš za nekaj, česar sama ne želiš plačati, kajne?

Jaz nikoli ne govorim na pamet, vedno iz lastnih izkušenj. In jaz sem za svoje znanje, ki ga sedaj delim naprej plačala vsaj … X  več, kot ga sedaj računam (če ne štejem 42 let izkušenj zraven). Te so bonus. 😉

Ampak. Pri meni je vedno ampak, si to že opazila? 😉

Ni moj namen, da te v karkoli prepričujem. Ker v to ne verjamem. Če tega še ne čutiš, te »živ boh« ne bo prepričal v nasprotno.

In če se ti bo zdela investicija v delo z mano previsoka, to samo pomeni, da mi še ne zaupaš dovolj. Kar popolnoma razumem. In je zato bolje, da me spremljaš še nekaj časa, prebiraš moje brezplačne vsebine in nasvete, ki jih delim, in boš že prišla, ko bo čas pravi, in če sem prava zate. Vedno je vse ob pravem času. 😊

Če pa nisem prava zate, boš pač odšla drugam. Morda ti ne boš prava zame, tudi to se lahko zgodi in se je že zgodilo. Sem rekla ne, ker osebe nisem začutila. Ker je delo 1/1 zelo osebno in ker hočem, da mi je pri delu fajn. Zato so uvodni posveti nujni. Da vidim, kdo si, ker ponavadi kar dobro precenim, kdo je zame in kdo ne.

PODROČJA POMOČI

 

Ti sama najbolje veš, pri čem bi potrebovala mojo osebno pomoč in o tem se bova najbolje pogovorili na uvodnem posvetu, da vidiva, kje in kako ti lahko pomagam.

Vendar pozor! Brezplačni uvodni posvet ni namenjen brezplačni pomoči in temu, da ti konkretno svetujem.

Brezplačnih vsebin sem v dveh letih dala že toliko, da samo pobrskaj po mojem blogu tukaj   ali pa preveri mojo Facebook poslovno stran,  in sem prepričana, da boš našla marsikateri odgovor.

Uvodni posvet je namenjen temu, da vidiva, če sva za skupaj, in da določiva konkretne teme intenziva. Da mi poveš, kaj konkretno rabiš od mene in da postaviva načrt dela. Da postaviva CILJ. Kaj želiš doseči in se naučiti.

Torej. Če bi res rada delala z mano, če si me času mojega  delovanja že toliko spoznala, da mi zaupaš in veš, da dam raje več, kot manj, in da vem res veliko, potem srčno vabljena! Izpolni prijavnico ali pa mi piši na alenka@amarketing,si in se dogovoriva za termin 

Da pa boš imela lažjo predstavo, pri čem ti lahko pomagam, bom navedla nekaj primerov in področij pomoči.

Svetujem na področju:

 1. Spletnega marketinga (spletne strani, Facebook, email marketing, bloganje).
 2. Oblikovanja znanja v produkte/pakete in določanja cen zanje.
 3. Oblikovanja strategije za uspešen vstop in nastop na trgu.

 

Prvi primer

Konkretni primeri za 4 urni intenziv, (ker vsega se  seveda v štirih urah ne da). Za več pomoči in znanja je na voljo 4 mesečni individualni mentorski program.

 • Potrebuješ novo spletno stran, pa nimaš pojma, kako se tega lotiti. Kaj izbrati, kje začeti, kakšne tekste napisati zanjo, da bodo učinkoviti in ne samo še en zapis na ekranu (pa še ta sterilen in tak kot drugi). Tukaj lahko vključiva konkreten trening pisanja prodajnih vsebin.

Rezultat: napisan okvir (jaz temu rečem okvir) za spletno stran. Imela boš dokument, v katerem bodo jasno navedeni zavihki in napisani teksti zadnje. Imela boš izbrano wordpress temo in tako potem spletno stran samo še postaviš, ali pa daš ta navodila računalničarju, ki ti jo postavi v zelo kratkem času (in s tem seveda prihraniš precej denarja).

Teksti spletne strani pa bodo napisani tako, da bodo res prodajali in da jih bodo ljudje dejansko prebrali.

 • Morda prodajaš delavnice v živo, morda spletne tečaje in podobno in ne veš, kako napisati prodajno stran zanje. Mimogrede, ali sploh veš, kaj je prodajna stran? Ni problema, bova razjasnili na uvodnem pogovoru.

Rezultat: raziskane potrebe tvojih strank in jasno napisana in postavljena prodajan stran, ki bo opravila svoje delo, torej prodajala.

 • Morda bi rada začela z email marketingom in ne veš, kako napisati pristajalno stran in darilo (t.i. lead magnet).

Rezultat: Jasno določen lead magnet (kaj izjemno privlačnega boš dala strankam, da ti bodo v zameno zaupale svoj email), napisan tekst za pristajalno stran in postavljena strategija promocije preko Facebooka.

Pri spletni strani je mnogo opcij in konkretne stvari oz. področja pomoči bi dorekli na brezplačnem uvodnem pogovoru, ko mi boš zaupala svoje želje.

Drugi primer

Imaš ogromno znanja, ki bi ga rada delila. Ampak se res izgubljaš v vsem. Ne znaš ga zapakirati v produkte, ne veš, kako oblikovati pakete, da bo stvar delovala, in da za to ne boš potrebovala vsaj 24 ur dela na dan.

Res bi rada vedela, kako čim več avtomatizirati, da bo delo teklo brez tvoje nenehne prisotnosti. In kako te svoje pakete promovirati, da bodo tvoje idealne stranke zanje izvedele.

Rezultat: jasno oblikovani paketi tvojih produktov/storitev in postavljena strategija za njihovo promocijo in pridobivanje strank.

Tretji primerza bolj specifična področja pomoči

Če se želiš naučiti čisto konkretno, na primer:

 1. Kako učinkovito objavljati na Facebooku, prilagojeno za tvojo individualno situacijo.
 2. Facebook oglaševanje za začetnice (za tvoje prve oglaševalske akcije).
 3. E-mail marketing (kako ga vzpostaviš in vključiš v promocijo svojega biznisa). Tukaj bi bilo treba določiti, ali gre za:
 • trening pisanja učinkovitih e-mailov,
 • ali morda da ti pokažem, kako vzpostaviš in uporabljaš orodje MailerLite, ki je odlično za začetnice, pa še brezplačno. Tega jaz še sedaj uporabljam. In Skype ali Zoom omogoča tudi video trening, tako da ti to z lahkoto pokažem v videu, korak za korakom s klikanjem.
 • Ali potrebuješ nek celostni pristop, kako vzpostaviti sistem e-mail marketinga (kaj uporabiti za lead magnet, kako uporabiti Fb za promocijo, kako vzpostaviti avtomatizacijo …

E-mail marketing je kar kompleksna zadeva in čisto vsega se v treh urah ne bo dalo zajeti. Zato je potrebno konkretne podrobnosti doreči na uvodnem pogovoru.

 1. Bloganje in vplivnostni marketing
 • Kako in kje začeti (postavitev blogarske spletne strani).
 • Kdo je tvoja ciljna publika (komu želiš pisati).
 • Zakaj blogaš (za svojo promocijo ali želiš izvajati vplivnostni marketing).
 • Kako pisati blog (osnovna pravila + moji triki iz 6 letnih izkušenj), da ga dejansko tudi kdo prebere.
 • Kako z blogom zaslužiti (kako blog monetiziraš).

Rezultat: jasno določen/a tvoj idealni bralec/bralka, postavljena brezplačna spletna stran ( za začetek) ali že spletna stran na svoji domeni. Zaupala ti bom moje trike, kaj naredi tekst privlačen in se naučila osnovnih pravil pisanja za splet. Izvedela pa boš tudi, kako lahko s svojim bloganjem tudi zaslužiš.

 

 1. Kako napišeš in izdaš svojo knjigo. Za vse tiste, ki imate srčno željo napisati svojo knjigo. Ker sumim, da vas ni malo. 😉
 • Pogovoriva se o tem, o čem želiš pisati.
 • Povem ti konkretne postopke in možnosti za izdajo svoje knjige.
 • Povem ti, kako se knjigo potem prodaja in promovira.

POTEK DELA

 1. Ugotoviš, da sem ti totalno všeč in se odločiš, da je pa zdaj res že zadnji čas za korak naprej in AKCIJO! 😉
 2. Izpolniš spodnji obrazec in se prijaviš na uvodni posvet.
 3. Po odločitvi za sodelovanje in plačilu kupnine prejmeš na e-mail podroben vprašalnik, ki pomaga razjasniti stvari (tebi in meni).
 4. Moja temeljita priprava.
 5. 3 ure skype akcije.
 6. Follow up skype posvet v roku 14 dni (1 ura), ki verjemi, bo zate neprecenljiv. Ker se bodo pojavila vprašanja, ko boš začela stvari spravljati v prakso.

 

KAJ TOREJ DOBIŠ

 • Moj čas s tabo, ki vključuje online delo s tabo + mojo pripravo.
 • 42 let mojih znanj in izkušenj.
 • Motivacijo za delo in ideje, na katere sploh nisi pomislila. 
 • Bonus spletni tečaj Facebook all inclusive (vrednost 134 eur).
 • Skype posnetek pogovora.
 • Darilo presenečenja. 🙂

VREDNOST

Ocenila jo boš sama. Mislim, da boš vrednost tega najbolje ocenila tako, da oceniš, koliko ti pomeni rešitev tvojega problema. Kakšno olajšanje in seveda potem nov, višji prihodek ti bo to prineslo.

In pa, spodnja investicija je trenutna. Glede na trenutno povpraševanje se bo po vsej verjetnosti kmalu zvišala, če ne prej, v začetku aprila. 

 

TRENUTNA INVESTICIJA

750 EUR (brez DDV. Nisem davčna zavezanka).

Investicija velja za nakazilo v enkratnem znesku v roku 24 ur po uvodnem pogovoru.

Plačilo v dveh obrokih po 380 eur. Prvi obrok se nakaže takoj, drugi čez en mesec. Spletni intenziv se izvede po plačilu obeh obrokov. Vprašalnik prejmeš po plačilu prvega obroka, tako da imaš potem en mesec časa, da ga temeljito izpolniš.