»Kako boš prodala prvič (več) «

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv z mag. Alenko Menard

Vpis je odprt! Začnemo v začetku oktobra. 

Za brezplačni uvodni pogovor mi piši na alenka@amarketing.si

Zate, draga moja. “To be” ali obstoječa samostojna podjetnica. 

Če si srčno želiš na samostojno podjetniško pot, da boš končno SVOBODNA, da boš lahko delala kar in kadar boš hotela in da boš lahko v celoti izrazila svojo kreativnost, ne da bi te pri tem kdo omejeval … Ok, pa da ti ne bo več treba poslušati tečnih šefov, ki ti solijo pamet, čeprav veš več, kot oni. ?

Če morda imaš idejo, pa ne veš, če je ta prava, oziroma če “pije vodo” in rabiš nekoga z malo več izkušnjami, da ti pove, kako in kaj. Odkrito in pošteno, da te ne spelje na led. 

Če imaš že jasno vizijo, kaj bi rada delala in doprinesla k svetu, pa samo ne veš, kako se lotiti prodaje in promocije od začetka. 

Ali pa, če si že na samostojni podjetniški poti, pa še ne prodaš dovolj in vsak mesec trepetaš pred tem, ali boš sploh imela za prispevke. Ne, ne, ni to cilj samostojne podjetniške poti. Cilj je, da živiš DOBRO. In da lahko od svojega dela dostojno in lepo živiš. 

Ta skupinski podjetniški intenziv je torej namenjen vsem, ki šele stopate na samostojno podjetniško pot in vam, ki se že na njej pa prodate in zaslužite premalo. 

Cilj tega programa je, da dobite jasnost, kaj in komu želite služiti in s tem tudi prodajati, in da seveda prodate svoj prvi produkt, ali pa, da prodate več. Da z znanjem in veščinami, ki jih boste pridobile, v naslednjega pol leta dvignete prodajo za vsaj 50%. 

Ne, ne obljubljam ti, da boš služila milijone. Mislim, lahko jih, seveda, ampak ne takoj. Nisem pristašica visokih nerealnih številk, ki se jih uporablja v promocijske namene, in ki obljubljajo nebesa na Zemlji, samo da bi ti prodala ta moj program. 

Ne. Dajem ti samo realno oceno, ki temelji na izkušnjah preteklih udeleženk. Je pa na koncu itak vse odvisno samo od tebe. Koliko boš aktivna in koliko boš znanje in veščine, ki jih boš pridobila, spravila v prakso. Pri tem pa seveda ne boš sama. Samo če boš tako želela. ?

 

A si predstavljaš, kakšen občutek je …

 • Ko ti prvič plačajo za nekaj, za kar se ti tako trudiš.
 • Ko dobiš prve odzive strank in vidiš, da so navdušene.
 • Ko končno presežeš svoj strah in upor pred prodajo.

 

 • Ko ti prvič plačajo za tvoje krasne unikatne uhane, copate, rokovnike …
 • Ko prodaš prvi dostop do svojega spletnega tečaja. 
 • Ko imaš prvič polno skupino za jogo, ko imaš prvič razprodano delavnico ali predavanje in potem vedno znova in znova, ker veš, kako to narediti.
 • Ali pa, ko ti nekdo prvič plača 600 ali pa 1000 eur za paket tvojega znanja, v katerega si ti vlagala toliko let. In ko s tem, ko pomagaš drugim ustvariš petmestni prihodek in lahko tudi ti od tega živiš. 

 

 • Ko te prvič ni strah, kako boš plačala mesečne račune, ker imaš denarja na poslovnem računu več kot dovolj za to.
 • Ko lahko prvič TI plačaš družinske počitnice ali pa si kupiš tisto noro torbico, morda kupiš možu uro, skratka, kupiš nekaj, kar ti veliko pomeni. In to s svojim denarjem, ki si ga sama pošteno zaslužila.
 • Ko si prvič lahko privoščiš tudi to svobodo, da ob petkih ne delaš. Ali pa imaš kakšen dan otroke doma, ker se jima ne da v šolo. Ali pa cel dan hodiš po hribih, si na masaži oziroma meditiraš, ker to rabiš. In si vse to vzameš z mirno vestjo, ker veš, da lahko.

 

Si predstavljaš, kako dober občutek je to? Si ga že doživela?

Jaz sem sedaj približno tukaj in vem, kako je to. In tudi vem, kako do tega priti.

Zato sem tukaj, da ti podam roko in ti pomagam. Ker sem hodila po popolnoma enaki poti, ko sedaj hodiš ti.

✔️Če si podjetnica, ki šele vstopa na samostojno pot verjetno vsega tega še nisi doživela, si pa srčno želiš. In veš, da je do tja še kar nekaj poti, in morda ne veš, kako bi po tej poti šla.

✔️Če si podjetnica, ki že prodaja svoje produkte, pa se ti je na tej poti malce ustavilo. Morda še vedno ne prodaš dovolj, oziroma toliko, kot je tvoj cilj, predvsem pa, če nimaš ekonomske izobrazbe in podlage v prodaji in marketingu, je morda problem samo v tem, da ti manjka nekaj veščin prodaje in trikov novodobnega spletnega marketinga.

✔️Morda pa je problem popolnoma drugje. V tebi in tvoji naravnanosti glede prodaje. Ki je resnično ne maraš, ker se počutiš vsiljiva in ti je ob tem totalno bedno. In se treseš vsakič, ko moraš poslati ponudbo ali poklicati po telefonu. ?

Če se najdeš v tem opisu, potem srčno vabljena v moj 

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv

»Kako boš prodala prvič (več)«

Za vsak uspeh je potrebna kombinacija notranjih in zunanjih dejavnikov uspeha. Notranji so tvoje notranje ovire in prepričanja, ki te zavirajo in ovirajo, zunanji pa so poslovne strategije, znanja in veščine, ki jih potrebuješ. 

Ta program združuje oboje, je pa večji poudarek na zunanjih strategijah, torej poslovnih znanjih marketinga, prodaje in na splošno ekonomije, ki jih potrebuje vsaka uspešna podjetnica.

Garantiram ti, da boš dobila vse, kar potrebuješ za uspeh, in ti ne bo več treba dodatno plačevati nobenih novih programov in podobnega, razen tistega, kar se tiče tvoje stroke. O marketingu in prodaji boš izvedela vse, kar rabiš.  Za tem stojim s svojim znanjem in formalno izobrazbo, ter osemnajstletnimi poslovnimi izkušnjami v redni službi in na osemletni samostojni podjetniški poti, na kateri sem doživela tudi padce iz katerih sem se učila. Tako poznam oba svetova, redne službe in samostojne poti, zato verjamem, da ti lahko pomagam.

O kakovosti programa pa govorijo tudi mnenja udeleženk, ki si jih lahko prebereš spodaj.

Potek programa:

☑ Takoj po vpisu boš najprej prejela podroben vprašalnik, s katerim mi boš dala vse potrebne informacije, da ti lahko svetujem glede na to, kar rabiš. 

☑ Najkasneje v 14 dneh od začetka programa se bova dobili na individualnem uvodnem skype 1/1 pogovoru (s posnetkom), na katerem bova razjasnili vse morebitne dileme in postavili jasne cilje glede na tvoje želje in potrebe. Ti pogovori so se do sedaj izkazali za neprecenljive, zato sem jih uvedla v redni del programa.  

☑ 10 tedenskih modulov in predavanj v živo preko spleta s posnetki, ki so tvoji za zmeraj. 

☑ 3 mesece druženja in podpore v zaprti Facebook skupini v majhni, skrbno izbrani družbi.

☑ 6 neprecenljivih bonusov samo za udeleženke! (beri dalje ? ).

☑ 2 krasni in praktični darilci. Eno nam je podarila udeleženka spomladanskega termina 2019. ?

1. Modul

MINDSET: Kako premagati notranje ovire, ki me ovirajo pri prodaji

 • Kako premagati strah pred prodajo.
 • Kako premagati občutek, da ne znaš dovolj.
 • Kako premagati občutek, da nisi dovolj dobra.
 • Kako premagati občutek, da si vsiljiva.
 • Kako se upreti nevoščljivcem okoli tebe, ki te »tlačijo dol« (morda celo v lastni družini).
 • Kako prezreti t.i. »haterje« v virtualnem svetu.
 • Kako presežeš miselnost, da nimaš časa za svoj posel in kako si organiziraš čas ob otrocih, redni službi, gospodinjstvu in podobnem. 
 • Kako spoznaš, da s prodajo dejansko pomagaš.

Pokazala vam bom dve zelo učinkoviti tehniki, s katerima premaguješ strahove, predvsem pa se “brcaš v ta zadnjo”, da zadeve narediš, kljub strahovom. 

IN še več!!! Tokrat, prvič, bom k sodelovanju povabila tudi gostjo, Klaro Dev, ki je sama premagala te ovire in ve, kaj je treba, saj se z delom na sebi ukvarja že več kot 10 let. Klara vam bo pokazala konkretne vaje in tehnike, ki vam bodo izjemno pomagale za naprej.

Opomba! To, kar bomo predelovale v tem modulu so zgolj izkušnje in ne prevzemava vloge terapevta ali česa podobnega. Za večje težave se boste morale obrniti na za to kvalificirane strokovnjake. 

 

2. Modul

KOMU PRODAJAŠ?

Poznavanje tvoje idealne stranke je ključ do uspeha na trgu. Ko boš svojo idealno stranko in njene probleme poznala bolje od svoje najboljše prijateljice, boš uspela. In ne, ni tako enostavno, kot izgleda.

3. Modul

POSLOVNI MODEL: kateri je pravi zame, za prvo prodajo ali za več prodaje?

Izbira pravega poslovnega modela je KLJUČNA, ko začenjaš svoj posel. In veliko ljudi tukaj useka mimo, ker enostavno ne vejo. Ker morda nimajo ekonomskega ozadja, znanja in vedenja, kaj je treba. Kar je precej logično. Veliko samostojnih podjetnikov ni ekonomistov in tukaj zmanjka znanja o podjetništvu, prodaji in marketingu.

Treba je poznati svoje številke. Treba je vedeti ZAKAJ se spuščaš v posel, ker ni vse za vse. Nimajo vsi cilja služiti milijone. Morda si samo zelo nadarjena oblikovalka nakita in ti je v prvi vrsti pomembno to, da ustvarjaš.

Morda bi rada prodajala spletne tečaje, pa se tega lotevaš iz napačne smeri, (kar si skoraj upam trditi, da je tako). ?

Veliko je ZAKAJ-ev in veliko je načinov. Me pa bomo pogledale, kateri je pravi za vsako od vas, glede na tvoj ZAKAJ.

Če pa morda že posluješ, pa bi rada prodajo povečala, bomo pogledale tudi to, kako bi se dalo glede na tvojo situacijo tudi to narediti. Čisto vse se da. Samo, če je volja.

4. Modul

OBLIKOVANJE PAKETOV PRODUKTOV: Kako oblikujem primerne pakete produktov in umetnost postavljanja pravih cen.

Pogledale bomo, kako se oblikujejo paketi produktov (sploh za svetovalne storitve). Naučile se bomo tehnik postavljanja cen, ki so za nas ok, hkrati pa tudi primerne za stranke.

Za vse oblikovalke in vse tiste, ki “delate s svojimi rokami” (maserke, zdravilke, terapevtke in podobno) in ste zato odvisne od svoje produktivnosti, bomo pogledale vaše številke. Kako priti na zeleno vejo.  

Pogledale si bomo psihološke »trigerje«, ki spodbujajo k nakupu in se naučile zakaj nizke cene in popusti niso vedno ok.

Cilj je, da oblikuješ pakete svojih storitev in jim postaviš cene (ob naši pomoči, svetovanju in podpori seveda).

5. Modul

QA modul

To je DODATNI modul, ki ga letos uvajam prvič, ker se je v preteklih semestrih izkazalo, da vam pride zelo prav.

Vsaka bo imela svoj blok časa, kjer se bova pogovarjali 1/1 in delali na tvojem konkretnem primeru.  Tako delamo tudi v implementacijski skupini. Ta pogovor se bo zato izvedel po skypu, dobile pa bosta seveda tudi posnetek.

6. Modul

SPLETNA STRAN – osebna izkaznica vsakega posla

Glede na določen poslovni model je odvisno, kaj boš dala na spletno stran. S čim boš začela. Morda je to gradnja svoje email liste. Morda blog. Morda kaj drugega.

Tudi to je odvisno od vsake posameznice in pogledale bomo, kaj je primerno za vsako do vas. Cilj tega modula je, da ima vsaka od vas narejen vsebinski okvir za spletno stran, z zavihki in vsem, da jo lahko nato postavite/prenovite čim prej.

BONUS ŠT. 1: vsaki do vas podarim moj celotni spletni tečaj » Kako boš pisala, da boš tudi prodala«, ki te od A-Ž vodi do tega, da si spletno stran lahko postaviš sama. Vrednost tečaja je veliiiko več kot le 62 eur, za kolikor se prodaja.

7. Modul

EMAIL MARKETING tvoja zlata jama in NE jama brez dna

Email marketing je glavno prodajno orodje današnjega časa, email lista pa tvoje največje bogastvo. In EDINO, ki ti ga nihče ne more vzeti. Kvalitetna email lista s kvalitetnimi, odzivnimi kontakti, pridobljenimi na pravi način, je tvoja zlata jama, ki ji lahko prodaš vedno znova in znova.

Pogledali si bomo, kako na pravi način zgradiš email listo in kako potem gradiš odnos z ljudmi na njej, da postanejo tvoje najboljše stranke. Brez kakovostne email liste boš težko prodajala svoje višjecenovne produkte/storitve.

BONUS št. 2! Vsaka do vas prejme še video vodič po MailerLite sistemu, s hitrimi triki in namigi za noro uspešen email marketing (vrednost 39 eur),  s katerim si postaviš ustrezno platformo in sistem za zbiranje emailov. MailerLite je res enostaven in cenovno ugoden, zato je zelo primeren za vsakogar, tudi za tiste, ki ste morda tehnično malo manj vešče. 

8. Modul

SOCIALNA OMREŽJA V LETU 2020 : kako učinkovito objavljati in oglaševati s poudarkom na Facebooku in Instagramu.

Socialna omrežja so v letu 2020 doživela kar nekaj sprememb in novosti. Pojavljajo se nova, ki si vztrajno utirajo pot tudi v Sloveniji. V tem modulu vam bom predstavila vse novosti, ki so pomembne v letu 2020. Je pa odločitev za to, na katerem omrežju se boš promovirala odvisna od tvoje ciljne publike in tvojih osebnih preferenc. 

Za večino podjetij, ki imajo za ciljne stranke končne kupce, sta najbolj uporabna in primerna Facebook in Instagram. 

Facebook je baza 2,5 milijarde tvojih potencialnih kupcev. Na Instagramu je že več kot milijarda uporabnikov. Zato sta to glavna komunikacijska in promocijska kanala zate. Ampak. Uporabljati ju moraš na pravi način. 

 

BONUS ŠT. 3 in 4! Kako učinkovito objavljati in oglaševati na Facebooku, sploh če si majhna podjetnica, ki še nima velikih budžetov in email list, sem zelo učinkovito razložila v mojem spletnem tečaju Facebook all inclusive, kje je več kot 10 ur gradiva. Ta celoten tečaj (vrednost 134 eur) ti podarim kot bonus za samostojno učenje, ker nima smisla, da vse razlagam še enkrat. 

Tečaj je bil julija 2020 popolnoma ažuriran, z vsemi novostmi, ki veljajo na Facebooku in v Fb oglaševanju v letu 2020, tako da boste opremljene z vsem aktualnim znanjem. 

Enako velja za Instagram. Tudi za Instagram imam posneto  spletno predavanje (vrednost 57 eur), ki vam razloži Instagram zakonitosti in kako odpreš Instagram račun (za to poseben video). To je bonus št. 4 zate, ki ti ga podarim. 

Predavanje v živo pa bomo namenile vašim vprašanjem po predelanih tečajih, oziroma temam glede socialnih omrežij, ki vas najbolj mučijo. 

9. Modul

Konkretni PRIMERI PRODAJE posameznih produktov.

Povedala vam bom konkretne korake in dala napotke, kako se proda:

 • Dogodek
 • Spletni tečaj
 • Visokocenovni produkt (svetovanje, skupinski programi) – lansiranje programa!
 • Nizkocenovni produkti (tudi knjige).

BONUS ŠT. 5: »Trening pisanja udarnih marketinških tekstov”

 

To je neprecenljiv trening, ki vam bo prišel zelo prav in ki ga boste lahko uporabile znova in znova.

Predala vam bom vse teoretično znanje, trike in namige, ki so potrebni za to, da napišete učinkovite marketinške tekste, ki odražajo tebe in ki prodajajo. Tako boste opremljene z vsem znanjem, ki je potrebno, da vaši teksti tudi prodajajo. Potem je pa samo še vaja, vaja, vaja, ki vedno, dela mojstra.  Tudi če misliš, da nimaš talenta za pisanje. ?

BONUS ŠT. 6: Posebna zaprta članska Facebook skupina po koncu programa

Da po koncu programa ne boš ostala sama. Ker vem, da 3 meseci morda ne bodo dovolj za vse. Da se stvari pojavijo sproti, da morda zmanjka motivacije, se pojavijo konkretni problemi …

Samo za udeleženke skupinskega ali individualnega intenziva sem oblikovala posebno  zaprto Facebook skupino, kjer se 2x na mesec družimo v živo preko skype klica. Na voljo sem za vsa vaša vprašanja in dileme, ki se pojavijo sproti, prav tako se v skupini gospe družijo, se spodbujajo, sodelujejo in si stojijo ob strani ob vseh rukerjih, ki pridejo.

Ta skupina se je resnično izkazala za neprecenljivo. Udeleženke lanskoletnega skupinskega intenziva so včlanjene in delo v njej je res izjemno prijetno, predvsem pa spodbudno. Poglej kaj o njej meni ena izmed udeleženk, Simona.

Samo za vas bo investicija ob prvem vpisu s skoraj kot  50% prihrankom, samo simboličnih 44 eur/mesec. To je moje darilo, ker so mi izkušnje zadnjih let pokazale, da to resnično rabite. Delamo zelo individualno, ob vsakem klicu se posvetim vsaki od vas, tako da je to najboljša možna (in najcenejša) investicija, kar je sploh možno, za delo z mano.

Da je nekdo neprestano tam nekje v ozadju, ki bo pomagal in te porinil naprej, ko boš to potrebovala. ❤ Zato sem se odločila, da tistim, ki ste predhodno že investirale vase ponudim to darilo za res simboličen znesek.

Včlaniš se lahko kadarkoli in odideš kadarkoli. Članarina se plačuje v naprej za en mesec ali pa kupiš paket več mesecev in je tako članarina na mesec nižja.  Lahko se tudi izpišeš in čez nekaj časa ponovno vpišeš, vendar nato za vpis velja polna cena, 87 eur/mesec.

V tej skupini še sedaj nadaljuje skoraj polovica udeleženk SPI, s katerimi gradimo njihov posel še naprej.

Preberi, kako implementacijska skupina pomaga Simoni, udeleženki spomladanskega termina 2019.

V implementacijski skupini najdem podporo tako mentorice Alenke kot ostalih kolegic podjetnic. Z njimi se veselim svojih malih zmag, predvsem pa zaradi vnaprej dogovorjenih terminov za skupne pogovore ohranjam delovni zagon in svoje na papirju zapisane cilje tudi dejansko uresničujem – redno, pogumno in učinkovito. Vključitev se je izkazala kot optimalna investicija za mojo podjetniško pot, saj kot začetnica, prišlek iz »nepodjetniškega sveta«,  potrebujem nekoga, ki me s svojimi izkušnjami, nasveti usmerja, kadar to potrebujem.  

Simona Laknar Strahinić

POTEK DELA

 • Takoj po plačilu kupnine prejmeš podroben vprašalnik, ki ga izpolniš in mi ga pošlješ čimprej.
 • V roku 14 dni po začetku programa bom z vsako od vas imela individualno enourno skype srečanje, kjer bova razčistili vse in določili cilje glede na tvoje želje in potrebe.
 • Nato se bomo srečevale 1x tedensko v zaprti Facebook skupini, kjer bom V ŽIVO predavala vsako temo in na koncu odgovarjala na vaša vprašanja.
 • V okviru vsakega modula dobite tudi domačo nalogo, ki bo objavljena v skupini, in ki vam jo bom tudi pregledala.
 • Na voljo bodo seveda tudi posnetki, vam pa res priporočam, da se srečanj udeležite v živo.
 • V Facebook skupini bom od 8-13 ure vsak delovni dan na voljo za vaša vprašanja in sprotne odgovore.

Facebook skupina bo zaprta in skrita, kar omogoča popolno anonimnost in zasebnost. Udeleženke boste skrbno izbrane, da boste v skupini res lahko delile tudi svoje strahove in podobno, in da si boste res lahko stale ob strani.

Ker verjemi. Podpora skupine je vredna največ.  Ker okolica (mnogokrat tudi najožja družina) velikokrat ne razume, čez kaj vse mora iti nekdo na samostojni poti. Zato bomo tukaj me zate.

 

Število mest v programu je OMEJENO! Ker mi le majhna skupina omogoča čimveč individualnega dela z vami.

ČASOVNICA DELA

Vsa srečanja bodo ob torkih ob 9. uri. Če si takrat v službi sploh ni panike, ker dobiš posnetek, vprašanja pa mi itak lahko postavljate sproti, vsak delovni dan, kos te moja absolutna prioriteta in sem vam v naši Fb skupini na voljo od 8.-13. ure za vsa vprašanja.  

Časovnica za jesen 2020: 

 • 6. oktober – 1. modul
 • 13. oktober – 2. modul
 • 20. oktober – 3. modul
 • 27. oktober – počitnice – čas za implementacijo
 • 3. november – 4. modul
 • 10. november – 5. modul
 • 17. november – 6. modul
 • 24. november – 7. modul
 • 1. december – 8. modul
 • 8. december – 9. modul
 • 15. december – trening pisanja 

Torej:

 • 9 modulov.
 • Enourni individualni pogovor z vsako od vas (vrednost 100 eur). 
 • Nenehna podpora v zaprti Facebook skupini.
 • 3 mesece druženja.
 • 7 fenomenalnih bonusov  (vrednost 579 eur) + 2 darili
 • Vaje, predloge, moji sprotni komentarji.
 • Ekskluzivna možnost, da po koncu programa ne ostaneš sama. ❤

REZULTAT: premagane notranje ovire in jasno postavljeni paketi storitev s cenami, s konkretnim  promocijskim planom z zaporedjem potrebnih aktivnosti.

Z vsem znanjem in veščinami, ki so za to potrebni, da lahko takoj začneš prodajati in vračati investicijo vase. Ob tem  pa neskončno skupinske in moje podpore, pri vstopanju v neznano. Garantiram ti, da boš lahko povrnila investicijo že s samo enim prodanim višjecenovnim paketom, če se boš s tem ukvarjala. Samo enim! Je torej vredno, ali ne? ?

Vrednost programa. Že samo bonusi v programu so vredni 579 eur (realna, tržna cena, brez napihovanja). Poleg tega pa še 9 mojih predavanj v živo in sprotna podpora, ki je (si upam trditi) ne dobiš nikjer drugje. In res sem v skupini in res sproti odgovarjam na vprašanja. A naj udeleženke preteklih intenzivov same povedo, kako je bilo. ?

Predvsem pa se moraš vprašati, koliko ti je vredno, da boš končno vedela, kje začeti in kako delati, in da si boš končno UPALA iti na pot svojih sanj in delati tisto, kar si želiš? Koliko ti je vredno, da si boš končno dovolj zaupala, da znaš prodajati in da lahko od svojega dela lepo živiš, ne da ob tem garaš do onemoglosti? Ob tem pa boš vedela, da na svoji poti nikoli več ne boš sama, samo če boš tako želela? 

Sedaj se pa ziher že sprašuješ … Kaj pa investicija? ? 

Redna investicija bi morala biti 1297 eur za enkratno plačilo, kar je še vedno odlična cena za tako bogat program. Naslednje leto bo gotovo (vsaj) taka. 

Ampak! 

Ker so sedaj res taki težki, čudni in negotovni časi sem vam obljubila, da letos cene ne bom poviševala (nižala pa tudi ne) in bo ostala taka, kot je bila za tiste na čakalni listi letos spomladi. 

Torej je za enkratno plačilo investicija 1097 eur. 

Možnost plačil: 

Tudi tukaj vam bom prišla nasproti in omogočila plačilo na kar 5 obrokov! Sicer bodo tako obroki zapadli v plačilo že po končanem programu a če boste ve zaupale meni in se v teh časih vpisale, bom tudi jaz zaupala vam, da bodo obroki poravnani. ?

 • ENKRATNO:   1097  + bonus! brezplačna dvomesečna članarina v implementacijski skupini v vrednosti 88 eur. Skupna dodana vrednost pri enkratnem plačilu je  Plačilo mora biti izvedeno ob vpisu. 

 

 • TRIJE obroki    po 399 eur.
 • Prvi obrok: takoj ob vpisu
 • Drugi obrok: do 6.11.
 • Tretji obrok: do 7.12.

 

 • PET obrokov po 249 eur
 • Prvi obrok: takoj ob vpisu
 • Drugi obrok: do 6.11.
 • Tretji obrok: do 7.12.
 • Četrti obrok: do 6.1. 2021
 • Peti obrok: 6.2. 2021

Za obročna plačila mi piši na alenka@amarketing.si

 

Zopet sem prepričana, da boste v program vstopile samo tiste, ki me že poznate in mi zato zaupate, tako da posebna predstavitev mislim, da ni potrebna. ? Če te zanima več o meni, si lahko prebereš v zavihku o meni na tej spletni strani.

Morda samo to.

Zakaj menim, da te lahko naučim kako prodajati?

 

Prvič zato, ker sem šla sama čez vse to, kar bom učila. Premagovala sem svoje demone, se soočala z bednimi komentarji na spletu in podobno. Se bala, kaj si bodo drugi mislili, da kar tako prodajam. Imela resnično nelagoden občutek ob javnem izpostavljanju. Itd, itd.

Zato vem, kako ti je.

Drugič zato, ker sem samo en korak pred tabo in ti tako lahko podam roko. Tudi jaz korakam, se dnevno soočam z novimi izzivi in delam stvari prvič. Se neprestano učim od domačih in tujih strokovnjakov, to znanje preizkušam v praksi, da ga lahko potem podajam naprej. In ker mi res uspeva.

To dokazujejo moji dogodki v živo, ki so bili do sedaj vsi razprodani (5x), kot tudi moje stranke v višjecenovnih paketih. Njihova mnenja si poglej spodaj.

 

Tretjič pa zato, ker mi je mar, kar potrjujejo čisto vse, ki so z mano že delale.  Ker si resnično želim, da se premaknete iz mrtve točke. Ker končno tudi jaz okušam, kako je spet po dolgem času služiti svoj denar, ob tem pa čutiti vso svobodo samostojnega podjetništva, ki je absolutno moj ZAKAJ v tej zgodbi. In ker končno lahko delam tisto, kar me resnično veseli. Na način, ki je zame pravi. 

Vse to želim tudi tebi. Pridi, da ti pokažem, kako do tega priti. 

Toda pozor!

? Ta program ni za tiste, ki mislite, da se da povečanje prodaje doseči čez noč. 

Nimam čarobne palčke in NIHČE je nima. Tisti, ki to obljublja, laže. 

? In ta program ni za tiste, ki za promocijo in prodajo ne želite uporabljati spletnega marketinga (socialna omrežja, email marketing …). Ker so to naša osnovna orodja, s katerimi bomo delale. 

Kaj o programu pravijo nekatere dosedanje udeleženke?

Kaj je o skupinskem podjetniškem intenzivu povedala Klara Dev, vaditeljica pilatesa in drugih vadb ter meditacije

simona

Na intenziv sem se prijavila kot popolna začetnica zgolj s svojo podjetniško idejo in željo nekaj konkretno spremeniti na svoji poklicni poti.

Pod tvojim mentorstvom sem spoznala glavne korake strateškega vstopa na trg, pridobila ogromno informacij in konkretnih napotkov za učinkovit spletni marketing, hkrati pa dosegla tudi nenačrtovano: s premiki iz cone udobja sem napredovala osebno, saj sem preko intenziva premagala marsikatero notranjo blokado in strah, hkrati pa v sebi odkrila svoj boljši jaz – svoja močna področja in interese, na katere sem v zadnjih letih pozabila.

»Vse bolj spoznavam, kako ta korak v izobraževanje predstavlja veliko prelomnico tudi v osebni rasti – tudi če se bi na poslovni poti zalomilo, zaustavilo, mi ne bo nikoli žal za to investicijo, saj sem v intenzivu iskala in našla svoj boljši jaz, odkrila marsikaj pozabljenega – v čem sem močna, v čem sem nekoč uživala.«

Alenka, ti si pravi kažipot.

Najbolj mi je bilo všeč:

 • da si imela potrpljenje odgovoriti na moja še tako banalna, butasta vprašanja
 • direktnost – da poveš, ko pač nekdo buta v temo ali predolgo stopica na mestu in potrebuje brco v rit 🙂
 • jasno, razumljivo podajanje informacij

 

Simona Laknar Strahinić, www.sovica-dana.si

S skupinskim podjetniškim intenzivom Kako boš prodala prvič (več) sem zelo zadovoljna. Alenka me je skozi posamezne module prepričala, da se je koncept oglaševanja preko spretnih strani zelo spremenil. Prav tako sem spoznala, da e-marketing in Facebook oglaševanje nista noben bavbav in da ju, če poznam njune osnove in postopne korake,  lahko vodim in izpeljem v celoti tudi sama. Po zaključenem intenzivu sem prepričana, da mi bo s prako to tudi uspevalo brez večjih težav.

Hkrati ti Alenka pokaže tudi ogledalo, da vidiš sebe in svoj podjetniški posel malce v drugačni luči, kot ga vidiš sam. Pokaže ti, kje so tvoje šibke točke poslovanja in kje, ter na kakšen način lahko svoje poslovanje še izboljšaš. Lahko z gotovostjo zatrdim, da je podjetniški intenziv: Kako boš prodala prvič (več) zelo dobra investicija in ga bom z veseljem priporočala tudi drugim.

 

Andreja Rajh, zenska-preventivnica.si

Kljub temu, da sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, z dolgoletno prakso v prodaji in marketingu v večjem podjetju, sem prav ta program potrebovala za premik v podjetniški način razmišljanja. Glavna dodana vrednost tega programa so vsekakor preprosto podana navodila za optimiziranje FB in spletne strani ter FB oglaševanje.

Prav tako pa ni za zanemariti pomembnosti znanj iz področja paketnih ponudb storitev ter jasnih usmeritev, kaj na samostojni podjetniški poti funkcionira z vidika optimalno izkoriščenega časa in denarja.

Vse mi je bilo všeč, še najbolj pa to, da si nas presenetila z brezplačno uro 1/1. Vse preprosto in direktno razložiš. Pa seveda to, da imaš že dovolj podjetniških izkušenj in teoretične podlage iz različnih vej ekonomije in marketinga.

 

Alenka Pertot,  www.avilou.si

Glavna spodbuda, da sem naredila premik naprej je bila motivacija skupine. To, da smo si tudi med seboj pomagale z nasveti v FB skupini in lahko spremljale druga drugo preko domačih nalog in vprašanj ter tvojih odgovorov.

Snov je bila zelo jasno in razumljivo predavana in ni bilo težav z razumevanjem.

Najbolj všeč mi je bila FB skupina in možnost, da se lahko učimo tudi druga od druge. Zelo fino je tudi to, da so bili na voljo posnetki in vsi dokumenti, ki si jih lahko shranimo in ponovno poslušamo po potrebi.

Bilo je izredno prijetno, kot vedno!

 

Ajda Pulko, www.nutrisoma.si

62244874_2140322956080330_7645636661325332480_o

S pomočjo skupinskega podjetniškega intenziva sem dobila jasno strategijo in potrebne temeljne korake, ki jih mora vsaka podjetnica začetnica poznati ob vstopu na trg.

Tvoja dobra volja in pozitivna naravnanost, ideje, predlogi, spodbude, prilagodljivost, podrobno prikazani video vodiči po korakih, super bonusi, da daješ od sebe res ogromno znanja, nasvetov, koristnih informacij… Vse to je ogromna vrednost tega programa. Priporočam!

 

Mojca Tomšič Djotiš, vastu svetovanje

Za program ti dajem 100% garancijo na zadovoljstvo. Tako  ne tvegaš prav ničesar!
 
Predelaj prva dva modula, opravi 1/1 pogovor z mano in naredi vse domače naloge. Če ti program ne bo všeč, mi samo pošlji naloge, da pogledava, kje se je zataknilo. In če ne najdeva rešitve, ti vrnem denar. Zmenjeno?

Morda ti bodo pomagali odgovori na najbolj pogosta vprašanja.

1. Alenka, res potrebujem tvojo pomoč, samo še ne vem točno, kaj bi počela na samostojni poti.

Ne boš verjela, koliko je takih primerov. Ker je precej običajno, da se na začetku še loviš in ne veš točno, kaj bi počela. Skupaj bova to predebatirali in verjemi, da med temi pogovori dobim mnogo navdihov, za katere sploh ne vem, od kod pridejo. Očitno moja intuicija res deluje in mi univerzum da tiste informacije, ki jih ti potrebuješ.

Imela pa boš tudi podporo skupine za preverjanje idej in predlogov.

 

2. Investicija je kar visoka, še nikoli nisem toliko investirala vase. Poleg tega imam še slab občutek in slabo vest, da odžiram družinski denar.

Popolnoma te razumem. Dokler tvoj posel še ne prinaša denarja, se je res težje odločati za investicije. Ampak verjemi mi, in tudi moje stranke tako pravijo, da nikjer drugje toliko znanja ne dobiš za tako nizko investicijo. Taki programi so ponavadi od 2000 eur naprej.

Pa ne gre toliko za denar, za katerega sem prepričana, da se ti bo povrnil v nekaj mesecih. Takoj ko boš začela prodajati in jaz ti povem, kako.

Stvar je v naših notranjih prepričanjih in strahovih, da ne bomo dobili tistega, kar pričakujemo. Da bo denar vržen stran, pa še mož ti bo težil, da zapravljaš za brez veze ? No, vsak ki je v podjetništvu ve, da brez investiranja ni nič. Tako da srčno upam, da imaš za svoj posel na strani nekaj sredstev, vsaj za dve leti delovanja, ker se investicija ne obrne čisto takoj.

Lahko se zelo hitro, lahko pa traja malo dlje. In nujno moraš imeti nekaj sredstev na zalogi.

Da pa ti glede investicije pridem malo naproti, je mogoče tudi plačilo v več mesečnih obrokih.

 

3. Ne poznam te še tako dobro pa še toliko mentorjev je na trgu. Zakaj bi bila ravno ti, Alenka, prava zame?

Ja, zelo utemeljen pomislek. Iskreno povedano, ne vem, če sem jaz prava zate in ti prava zame. Ker tudi jaz ne delam z vsakim. Za to pa je namenjen uvodni neobvezni pogovor, da vidiva, če sva pravi ena za drugo.

Stojim pa za tem kar vem in znam. Imam formalno izobrazbo s tega področja (magisterij znanosti iz podjetništva in trženja), predvsem pa različne delovne izkušnje od redne službe do moje osemletne samostojne podjetniške poti, ki je bila polna vzponov in padcev, ki so mi dali izkušnje, da lahko pomagam tebi.

V mojih 43 letih sem si nabrala toliko izkušenj, ki jih nek tridesetletnik (ali manj) pač ne more imeti. Zato verjamem in tako pravijo tudi moje stranke, da sem kredibilna mentorica.

Predvsem pa sem odkrita in poštena in v življenju še nikoli nisem nikogar »nategnila«. Zato mi ljudje zaupajo.

Če me še ne poznaš prav dobro si prej prenesi vsa moja brezplačna darila, ki jih najdeš na tej strani in preberi bloge. Tako boš dobila malo občutka, kdo sem jaz, predvsem pa brezplačnega znanja. ?

Če pa bi se rada prej pogovorila, pa mi samo napiši email na alenka@amarketing.si in se dogovoriva za neobvezujoč telefonski ali skype uvodni klic.

 

4. Kaj če predavanj ne bom mogla poslušati v živo?

Ni problema. Predavanja se snemajo in takoj, še isti dan, dobite posnetek, ki je tvoj za vedno. Tako ga lahko poslušaš kadarkoli želiš. Vprašanja pa mi itak lahko postavljaš sproti, vsak delovni dan od 8-13 ure, ko vam odgovarjam v skupini.

 

5. Kaj če s programom ne bom zadovoljna oz. ne bom dobila tistega, kar pričakujem?

Seveda se tudi to lahko zgodi, ampak sem skoraj prepričana, da se ne bo. Do sedaj nisem imela še na nobenem mojem programu ali produktu pritožbe oz. uveljavljanja garancije. Tudi zato so uvodni pogovori, da že v naprej razčistimo vse morebitne pomisleke in nesporazume.

Vse moje stranke do sedaj so bile zelo zadovoljne in so dobile več, kot so pričakovale. Zato verjamem, da bo tako tudi s tabo.

Če pa se po kakšnem res čudnem naključju zgodi, da ne boš zadovoljna mi lahko to do konca 2. modula sporočiš. Pogledali bova tvoje domače naloge in se pogovorili. Če res ne bo šlo drugače, ti bom vrnila denar.

 

6. Ali je možno po intenzivu še dodatno svetovanje, če ga bom rabila?

Seveda! Ravno zato, ker to čisto vse potrebujete sem dodala izjemen bonus, udeležbo v implementacijski zaprti Facebook skupini za res simboličen znesek na mesec. To je res le za moje najboljše stranke.

Druga možnost pa je poseben individualni paket 2 ur po izjemni investiciji, ki je namenjen samo vam, ki ste že bile na intenzivu.

 

7. Ali je v skupini res zagotovljena zasebnost? Malce me skrbi, da bi šle moje ideje v svet …

Popolnoma te razumem in to je zelo utemeljen pomislek. Skupina je majhna tudi zato, da je čim manj verjetnosti, da se v skupini najdeta dve konkurentki iz iste panoge. Če pa bi se to vseeno zgodilo, bi se prej pogovorili.

Druga stvar pa je ta, da skrbno izbiram stranke in v skupino ne spustim nikogar, pri katerem nima  dobrega občutka.

Za zagotovitev zasebnosti pa vsaka od vas podpiše tudi zavezujočo  izjavo o tem, da karkoli se zgodi v skupini, ostane v skupini. Poleg tega je skupina zaprta in skrita in nihče ne vidi, kdo ste članice, razen če same to želite.

Še nisi čisto prepričana, da bi se vpisala? Potrebuješ več informacij? Morda me še ne poznaš in bi rada videla, kako predavam, kdo sem?

Popolnoma te razumem. Samo napiši mi email na alenka@amarketing.si in se bova brezplačno slišali po telefonu ali skypu in se vse pogovorili. ?

Vpiši svoje podatke

Ime*

Email*

Telefonska številka*

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).