»Kako boš prodala prvič (več) «

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv z mag. Alenko Menard

Vpis je trenutno zaprt. Ponovno bo odprt septembra 2020.

Za vpis na čakalno listo mi piši na alenka@amarketing.si

Zate, draga moja. Da končno prodaš svoj prvi produkt. Ali pa da končno vidiš, kje ga biksaš, da ne prodaš več.

Cilj tega programa je namreč samo en. PRODAJA. Ker boš po končanem programu opremljena z vsem, kar je potrebno za to, da prodaš. In da potem prodajaš vedno znova in znova.

A si predstavljaš, kakšen občutek je to? 😊

 • Ko ti prvič plačajo za nekaj, za kar se ti tako trudiš.
 • Ko dobiš prve odzive strank in vidiš, da so navdušene.
 • Ko končno presežeš svoj strah in upor pred prodajo.

 

 • Ko ti prvič plačajo za tvoje krasne unikatne uhane, copate, rokovnike …
 • Ko prodaš prvi dostop do svojega spletnega tečaja. 
 • Ko imaš prvič polno skupino za jogo, ko imaš prvič razprodano delavnico ali predavanje in potem vedno znova in znova, ker veš, kako to narediti.
 • Ali pa, ko ti nekdo prvič plača 600 ali pa 1000 eur za paket tvojega znanja, v katerega si ti vlagala toliko let.

 

 • Ko te prvič ni strah, kako boš plačala mesečne račune, ker imaš denarja na poslovnem računu več kot dovolj za to.
 • Ko lahko prvič TI plačaš družinske počitnice ali pa si kupiš tisto noro torbico, morda kupiš možu uro, skratka, kupiš nekaj, kar ti veliko pomeni. In to s svojim denarjem, ki si ga sama pošteno zaslužila.
 • Ko si prvič lahko privoščiš tudi to svobodo, da ob petkih ne delaš. Ali pa imaš kakšen dan otroke doma, ker se jima ne da v šolo. Ali pa cel dan hodiš po hribih, si na masaži oziroma meditiraš, ker to rabiš. In si vse to vzameš z mirno vestjo, ker veš, da lahko.

 

Si predstavljaš, kako dober občutek je to? Si ga že doživela? ❤

Jaz sem sedaj približno tukaj in vem, kako je to. In tudi vem, kako do tega priti.

Zato sem tukaj, da ti podam roko in ti pomagam. Ker sem hodila po popolnoma enaki poti, ko sedaj hodiš ti.

✔️Če si podjetnica, ki šele vstopa na samostojno pot verjetno vsega tega še nisi doživela, si pa srčno želiš. In veš, da je do tja še kar nekaj poti, in morda ne veš, kako bi po tej poti šla.

✔️Če si podjetnica, ki že prodaja svoje produkte, pa se ti je na tej poti malce ustavilo. Morda še vedno ne prodaš dovolj, oziroma toliko, kot je tvoj cilj, predvsem pa, če nimaš ekonomske izobrazbe in podlage v prodaji in marketingu, je morda problem samo v tem, da ti manjka nekaj veščin prodaje in trikov novodobnega spletnega marketinga.

✔️Morda pa je problem popolnoma drugje. V tebi in tvoji naravnanosti glede prodaje. Ki je resnično ne maraš, ker se počutiš vsiljiva in ti je ob tem totalno bedno. In se treseš vsakič, ko moraš poslati ponudbo ali poklicati po telefonu. 😬

Če se najdeš v tem opisu, potem srčno vabljena v moj 

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv

»Kako boš prodala prvič (več)«

Za vsak uspeh je potrebna kombinacija notranjih in zunanjih dejavnikov uspeha. Notranji so tvoje notranje ovire in prepričanja, ki te zavirajo in ovirajo, zunanji pa so poslovne strategije, znanja in veščine, ki jih potrebuješ. 

Ta program združuje oboje, je pa večji poudarek na zunanjih strategijah, torej poslovnih znanjih marketinga, prodaje in na splošno ekonomije, ki jih potrebuje vsaka uspešna podjetnica.

Garantiram ti, da boš dobila vse, kar potrebuješ za uspeh. Za tem stojim s svojim znanjem in formalno izobrazbo, ter osemnajstletnimi poslovnimi izkušnjami v redni službi in na sedemletni samostojni podjetniški poti, na kateri sem doživela tudi padce iz katerih sem se učila. Tako poznam oba svetova, redne službe in samostojne poti, zato verjamem, da ti lahko pomagam.

O kakovosti programa pa govorijo tudi mnenja udeleženk, ki si jih lahko prebereš spodaj.

Potek programa:

☑ Takoj po vpisu boš najprej prejela podroben vprašalnik, s katerim mi boš dala vse potrebne informacije, da ti lahko svetujem glede na to, kar rabiš. 

☑ Najkasneje v 14 dneh od začetka programa se bova dobili na individualnem uvodnem skype 1/1 pogovoru (s posnetkom), na katerem bova razjasnili vse morebitne dileme in postavili jasne cilje glede na tvoje želje in potrebe. V spomladanskem terminu se je ta bonus izkazal za nujnega in neprecenljivega, zato ga sedaj uvajam v redni program, torej za vse. Ni več le bonus ob enkratnem plačilu. 

☑ 8 tedenskih modulov in predavanj v živo preko spleta s posnetki, ki so tvoji za zmeraj. 

☑ 3 mesece druženja in podpore v zaprti Facebook skupini v majhni, skrbno izbrani družbi.

☑ 5 neprecenljivih bonusov samo za vas (beri dalje 😉 ).

2 krasni in praktični darilci. Eno nam je podarila udeleženka spomladanskega termina. 💓

Spodnja vsebina je zaščitena z geslom. Za dostop mi piši na alenka@amarketing.si

Zopet sem prepričana, da boste v program vstopile samo tiste, ki me že poznate in mi zato zaupate, tako da posebna predstavitev mislim, da ni potrebna. 😉 Če te zanima več o meni, si lahko prebereš v zavihku o meni na tej spletni strani.

Morda samo to.

Zakaj menim, da te lahko naučim kako prodajati?

 

Prvič zato, ker sem šla sama čez vse to, kar bom učila. Premagovala sem svoje demone, se soočala z bednimi komentarji na spletu in podobno. Se bala, kaj si bodo drugi mislili, da kar tako prodajam. Imela resnično nelagoden občutek ob javnem izpostavljanju. Itd, itd.

Zato vem, kako ti je.

Drugič zato, ker sem samo en korak pred tabo in ti tako lahko podam roko. Tudi jaz korakam, se dnevno soočam z novimi izzivi in delam stvari prvič. Se neprestano učim od domačih in tujih strokovnjakov, to znanje preizkušam v praksi, da ga lahko potem podajam naprej. In ker mi res uspeva.

To dokazujejo moji dogodki v živo, ki so bili do sedaj vsi razprodani (5x), kot tudi moje stranke v višjecenovnih paketih. Njihova mnenja si poglej spodaj.

 

Tretjič pa zato, ker mi je mar, kar potrjujejo čisto vse, ki so z mano že delale.  Ker si resnično želim, da se premaknete iz mrtve točke. Ker končno tudi jaz okušam, kako je spet po dolgem času služiti svoj denar, ob tem pa čutiti vso svobodo samostojnega podjetništva, ki je absolutno moj ZAKAJ v tej zgodbi. In ker končno lahko delam tisto, kar me resnično veseli. Na način, ki je zame pravi. 

Vse to želim tudi tebi. Pridi, da ti pokažem, kako do tega priti. 

Toda pozor!

🛑 Ta program ni za tiste, ki mislite, da se da povečanje prodaje doseči čez noč. 

Nimam čarobne palčke in NIHČE je nima. Tisti, ki to obljublja, laže. 

In ta program ni za tiste, ki za promocijo in prodajo ne želite uporabljati spletnega marketinga (socialna omrežja, email marketing …). Ker so to naša osnovna orodja, s katerimi bomo delale. 

Kaj o programu pravijo udeleženke spomladanskega termina?

Kaj je o skupinskem podjetniškem intenzivu povedala Klara Dev, vaditeljica pilatesa in drugih vadb ter meditacije

simona

Na intenziv sem se prijavila kot popolna začetnica zgolj s svojo podjetniško idejo in željo nekaj konkretno spremeniti na svoji poklicni poti.

Pod tvojim mentorstvom sem spoznala glavne korake strateškega vstopa na trg, pridobila ogromno informacij in konkretnih napotkov za učinkovit spletni marketing, hkrati pa dosegla tudi nenačrtovano: s premiki iz cone udobja sem napredovala osebno, saj sem preko intenziva premagala marsikatero notranjo blokado in strah, hkati pa v sebi odkrila svoj boljši jaz – svoja močna področja in interese, na katere sem v zadnjih letih pozabila.

»Vse bolj spoznavam, kako ta korak v izobraževanje predstavlja veliko prelomnico tudi v osebni rasti – tudi če se bi na poslovni poti zalomilo, zaustavilo, mi ne bo nikoli žal za to investicijo, saj sem v intenzivu iskala in našla svoj boljši jaz, odkrila marsikaj pozabljenega – v čem sem močna, v čem sem nekoč uživala.«

Alenka, ti si pravi kažipot.

Najbolj mi je bilo všeč:

 • da si imela potrpljenje odgovoriti na moja še tako banalna, butasta vprašanja
 • direktnost – da poveš, ko pač nekdo buta v temo ali predolgo stopica na mestu in potrebuje brco v rit 🙂
 • jasno, razumljivo podajanje informacij

 

Simona Laknar Strahinič, www.sovica-dana.si

S skupinskim podjetniškim intenzivom Kako boš prodala prvič (več) sem zelo zadovoljna. Alenka me je skozi posamezne module prepričala, da se je koncept oglaševanja preko spretnih strani zelo spremenil. Prav tako sem spoznala, da e-marketing in Facebook oglaševanje nista noben bavbav in da ju, če poznam njune osnove in postopne korake,  lahko vodim in izpeljem v celoti tudi sama. Po zaključenem intenzivu sem prepričana, da mi bo s prako to tudi uspevalo brez večjih težav.

Hkrati ti Alenka pokaže tudi ogledalo, da vidiš sebe in svoj podjetniški posel malce v drugačni luči, kot ga vidiš sam. Pokaže ti, kje so tvoje šibke točke poslovanja in kje, ter na kakšen način lahko svoje poslovanje še izboljšaš. Lahko z gotovostjo zatrdim, da je podjetniški intenziv: Kako boš prodala prvič (več) zelo dobra investicija in ga bom z veseljem priporočala tudi drugim.

 

Andreja Rajh, Ženska preventivnica Mokoška

Kljub temu, da sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, z dolgoletno prakso v prodaji in marketingu v večjem podjetju, sem prav ta program potrebovala za premik v podjetniški način razmišljanja. Glavna dodana vrednost tega programa so vsekakor preprosto podana navodila za optimiziranje FB in spletne strani ter FB oglaševanje.

Prav tako pa ni za zanemariti pomembnosti znanj iz področja paketnih ponudb storitev ter jasnih usmeritev, kaj na samostojni podjetniški poti funkcionira z vidika optimalno izkoriščenega časa in denarja.

Vse mi je bilo všeč, še najbolj pa to, da si nas presenetila z brezplačno uro 1/1. Vse preprosto in direktno razložiš. Pa seveda to, da imaš že dovolj podjetniških izkušenj in teoretične podlage iz različnih vej ekonomije in marketinga.

 

Alenka Pertot,  www.avilou.si

Glavna spodbuda, da sem naredila premik naprej je bila motivacija skupine. To, da smo si tudi med seboj pomagale z nasveti v FB skupini in lahko spremljale druga drugo preko domačih nalog in vprašanj ter tvojih odgovorov.

Snov je bila zelo jasno in razumljivo predavana in ni bilo težav z razumevanjem.

Najbolj všeč mi je bilaFB skupina in možnost, da se lahko učimo tudi druga od druge. Zelo fino je tudi to, da so bili na voljo posnetki in vsi dokumenti, ki si jih lahko shranimo in ponovno poslušamo po potrebi.

Bilo je izredno prijetno, kot vedno!

 

Ajda Pulko, www.nutrisoma.si

Za program ti dajem 100% garancijo na zadovoljstvo. Tako  ne tvegaš prav ničesar!
 
Predelaj prva dva modula, opravi 1/1 pogovor z mano in naredi vse domače naloge. Če ti program ne bo všeč, mi samo pošlji naloge, da pogledava, kje se je zataknilo. In če ne najdeva rešitve, ti vrnem denar. Zmenjeno?

Morda ti bodo pomagali odgovori na najbolj pogosta vprašanja.

1. Alenka, res potrebujem tvojo pomoč, samo še ne vem točno, kaj bi počela na samostojni poti.

Ne boš verjela, koliko je takih primerov. Ker je precej običajno, da se na začetku še loviš in ne veš točno, kaj bi počela. Skupaj bova to predebatirali in verjemi, da med temi pogovori dobim mnogo navdihov, za katere sploh ne vem, od kod pridejo. Očitno moja intuicija res deluje in mi univerzum da tiste informacije, ki jih ti potrebuješ.

Imela pa boš tudi podporo skupine za preverjanje idej in predlogov.

 

2. Investicija je kar visoka, še nikoli nisem toliko investirala vase. Poleg tega imam še slab občutek in slabo vest, da odžiram družinski denar.

Popolnoma te razumem. Dokler tvoj posel še ne prinaša denarja, se je res težje odločati za investicije. Ampak verjemi mi, in tudi moje stranke tako pravijo, da nikjer drugje toliko znanja ne dobiš za tako nizko investicijo. Taki programi so ponavadi od 1997 eur naprej.

Pa ne gre toliko za denar, za katerega sem prepričana, da se ti bo povrnil v nekaj mesecih. Takoj ko boš začela prodajati in jaz ti povem, kako.

Stvar je v naših notranjih prepričanjih in strahovih, da ne bomo dobili tistega, kar pričakujemo. Da bo denar vržen stran, pa še mož ti bo težil, da zapravljaš za brez veze 😉 No, vsak ki je v podjetništvu ve, da brez investiranja ni nič. Tako da srčno upam, da imaš za svoj posel na strani nekaj sredstev, vsaj za dve leti delovanja, ker se investicija ne obrne čisto takoj.

Lahko se zelo hitro, lahko pa traja malo dlje. In nujno moraš imeti nekaj sredstev na zalogi.

Da pa ti glede investicije pridem malo naproti, je mogoče tudi plačilo v več mesečnih obrokih.

 

3. Ne poznam te še tako dobro pa še toliko mentorjev je na trgu. Zakaj bi bila ravno ti, Alenka, prava zame?

Ja, zelo utemeljen pomislek. Iskreno povedano, ne vem, če sem jaz prava zate in ti prava zame. Ker tudi jaz ne delam z vsakim. Za to pa je namenjen uvodni neobvezni pogovor, da vidiva, če sva pravi ena za drugo.

Stojim pa za tem kar vem in znam. Imam formalno izobrazbo s tega področja (magisterij znanosti iz podjetništva in trćženja), predvsem pa različne delovne izkušnje od redne službe do moje sedemletne samostojne podjetniške poti, ki je bila polna vzponov in padcev, ki so mi dali izkušnje, da lahko pomagam tebi.

V mojih 42 letih sem si nabrala toliko izkušenj, ki jih nek tridesetletnik (ali manj) pač ne more imeti. Zato verjamem in tako pravijo tudi moje stranke, da sem kredibilna mentorica.

Predvsem pa sem odkrita in poštena in v življenju še nikoli nisem nikogar »nategnila«. Zato mi ljudje zaupajo.

Če me še ne poznaš prav dobro si prej prenesi vsa moja brezplačna darila, ki jih najdeš na tej strani in preberi bloge. Tako boš dobila malo občutka, kdo sem jaz, predvsem pa brezplačnega znanja. 😊

Če pa bi se rada prej pogovorila, pa mi samo napiši email na alenka@amarketing.si in se dogovoriva za telefonski ali skype uvodni klic.

 

4. Kaj če predavanj ne bom mogla poslušati v živo?

Ni problema. Predavanja se snemajo in takoj, še isti dan dobite posnetek, ki je tvojj za vedno. Tako ga lahko poslušaš kadarkoli želiš. Vprašanja pa mi itak lahko postavljaš sproti, vsak delovni dan od 8-13 ure, ko vam odgovarjam v skupini.

 

5. Kaj če s programom ne bom zadovoljna oz. ne bom dobila tistega, kar pričakujem?

Seveda se tudi to lahko zgodi, ampak sem skoraj prepričana, da se ne bo. Do sedaj nisem imela še na nobenm mojem programu ali produktu pritožbe oz. uveljavljanja garancije. Tudi zato so uvodni pogovori, da že v naprej razčistimo vse morebitne pomisleke in nesporazume.

Vse moje stranke do sedaj so bile zelo zadovoljne in so dobile več, kot so pričakovale. Zato verjamem, da bo tako tudi s tabo.

Če pa se po kakšnem res čudnem naključju zgodi, da ne boš zadovoljna mi lahko to do konca 2. modula sporočiš. Pogledali bova tvoje domače naloge in se pogovorili. Če res en bo šlo drugače, ti bom vrnila denar.

 

6. Ali je možno po intenzivu še dodatno svetovanje, če ga bom rabila?

Seveda! Ravno zato, ker to čisto vse potrebujete sem dodala izjemen bonus, udeležbo v implementacijski zaprti Facebook skupini za res simboličen znesek na mesec. To je res le za moje najboljše stranke.

Druga možnost pa je poseben individualni paket 2 ur po izjemni investiciji, ki je namenjen samo vam, ki ste že bile na intenzivu.

 

7. Ali je v skupini res zagotovljena zasebnost? Malce me skrbi, da bi šle moje ideje v svet …

Popolnoma te razumem in to je zelo utemeljen pomislek. Skupina je majhna tudi zato, da je čim manj verjetnosti, da se v skupini najdeta dve konkurentki iz enake panoge. Če pa bi se to vseeno zgodilo, bi se prej pogovorili.

Druga stvar pa je ta, da skrbno izbiram stranke in v skupino ne spustim nikogar, pri katerem nima  dobrega občutka.

Za zagotovitev zasebnosti pa vsaka od vas podpiše tudi zavezujočo  izjavo o tem, da karkoli se zgodi v skupini, ostane v skupini. Poleg tega je skupina zaprta in skrita in nihče ne vidi, kdo ste članice, razen če same to želite.

Še nisi čisto prepričana, da bi se vpisala? Potrebuješ več informacij? Morda me še ne poznaš in bi rada videla, kako predavam, kdo sem?

Popolnoma te razumem. Samo napiši mi email na alenka@amarketing.si in se bova slišali po telefonu ali skypu in se vse pogovorili. 😊