»Kako boš prodala prvič (več) «

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv z mag. Alenko Menard

Spomladanski termin 2019  je ZASEDEN!

Piši mi na alenka@amarketing.si in se vpiši na čakalno listo za jesenski termin. Tako boš prva obveščena o možnosti vpisa in deležna posebne,  ⬇️ investicije. 

Zate, draga moja. Da končno prodaš svoj prvi produkt. Ali pa da končno vidiš, kje ga biksaš, da ne prodaš več.

Cilj tega programa je namreč samo en. PRODAJA. Ker boš junija, ko končamo, opremljena z vsem, kar je potrebno za to, da prodaš. In da potem prodajaš vedno znova in znova.

A si predstavljaš, kakšen občutek je to? 😊

 • Ko ti prvič plačajo za nekaj, za kar se ti tako trudiš.
 • Ko dobiš prve odzive strank in vidiš, da so navdušene.
 • Ko končno presežeš svoj strah in upor pred prodajo.

 

 • Ko ti prvič plačajo za tvoje krasne unikatne uhane, copate, rokovnike …
 • Ko prodaš prvi dostop do svojega spletnega tečaja. 
 • Ko imaš prvič polno skupino za jogo, ko imaš prvič razprodano delavnico ali predavanje in potem vedno znova in znova, ker veš, kako to narediti.
 • Ali pa, ko ti nekdo prvič plača 600 ali pa 1000 eur za paket tvojega znanja, v katerega si ti vlagala toliko let.

 

 • Ko te prvič ni strah, kako boš plačala mesečne račune, ker imaš denarja na poslovnem računu več kot dovolj za to.
 • Ko lahko prvič TI plačaš družinske počitnice ali pa si kupiš tisto noro torbico, morda kupiš možu uro, skratka, kupiš nekaj, kar ti veliko pomeni. In to s svojim denarjem, ki si ga sama pošteno zaslužila.
 • Ko si prvič lahko privoščiš tudi to svobodo, da ob petkih ne delaš. Ali pa imaš kakšen dan otroke doma, ker se jima ne da v šolo. Ali pa cel dan hodiš po hribih, si na masaži oziroma meditiraš, ker to rabiš. In si vse to vzameš z mirno vestjo, ker veš, da lahko.

 

Si predstavljaš, kako dober občutek je to? Si ga že doživela? ❤

Jaz sem sedaj približno tukaj in vem, kako je to. In tudi vem, kako do tega priti.

Zato sem tukaj, da ti podam roko in ti pomagam. Ker sem hodila po popolnoma enaki poti, ko sedaj hodiš ti.

✔️Če si podjetnica, ki šele vstopa na samostojno pot verjetno vsega tega še nisi doživela, si pa srčno želiš. In veš, da je do tja še kar nekaj poti, in morda ne veš, kako bi po tej poti šla.

✔️Če si podjetnica, ki že prodaja svoje produkte, pa se ti je na tej poti malce ustavilo. Morda še vedno ne prodaš dovolj, oziroma toliko, kot je tvoj cilj, predvsem pa, če nimaš ekonomske izobrazbe in podlage v prodaji in marketingu, je morda problem samo v tem, da ti manjka nekaj veščin prodaje in trikov novodobnega spletnega marketinga.

✔️Morda pa je problem popolnoma drugje. V tebi in tvoji naravnanosti glede prodaje. Ki je resnično ne maraš, ker se počutiš vsiljiva in ti je ob tem totalno bedno. In se treseš vsakič, ko moraš poslati ponudbo ali poklicati po telefonu. 😬

Če se najdeš v tem opisu, potem srčno vabljena v moj nov

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv

»Kako boš prodala prvič (več)«

katerega cilj je samo en. Prodaja. Ok, poleg druženja in mreženja, ki je v mojih programih vedno prisotno. 😉

☑Vsaka najprej prejme podroben vprašalnik, s katerim mi boš dala vse potrebne informacije, da ti lahko svetujem glede na to, kar rabiš. 

☑Po prejetem vprašalniku se z vsako dobim na individualnem uvodnem skype 1/1 pogovoru (s posnetkom), na katerem razjasniva vse morebitne dileme in postaviva jasne cilje glede na tvoje želje in potrebe. V spomladanskem terminu se je ta bonus izkazal za nujnega in neprecenljivega, zato ga sedaj uvajam v redni program. 

☑8 tedenskih modulov in predavanj v živo preko spleta s posnetki, ki so tvoji za zmeraj. 

☑ 3 mesece druženja in podpore v zaprti Facebook skupini v majhni, skrbno izbrani družbi.

☑ 5 neprecenljivih bonusov samo za vas (beri dalje 😉 ).

1. Modul

MINDSET: Kako premagati notranje ovire, ki me ovirajo pri prodaji

 • Kako premagati strah pred prodajo.
 • Kako premagati občutek, da ne znaš dovolj.
 • Kako premagati občutek, da nisi dovolj dobra.
 • Kako premagati občutek, da si vsiljiva.
 • Kako se upreti nevoščljivcem okoli tebe, ki te »tlačijo dol« (morda celo v lastni družini).
 • Kako prezreti t.i. »haterje« v virtualnem svetu.
 • Kako presežeš miselnost, da nimaš časa za svoj posel in kako si organiziraš čas ob otrocih, redni službi, gospodinjstvu in podobnem. 
 • Kako spoznaš, da s prodajo dejansko pomagaš.

Opomba! To, kar bomo predelovale v tem modulu so zgolj moje izkušnje, ki jih bom delila z vami, po zdravi kmečki pameti. Kako sem jaz premagala vse te ovire.

Pokazala vam bom dve zelo učinkoviti tehniki, s katerima premaguješ strahove, predvsem pa se “brcaš v ta zadnjo”, da zadeve narediš, kljub strahovom. Ker te itak imamo vsi. Vprašanje je samo ali oni vladajo tebi in te hromijo, ali ti vladaš njim. 

Nisem pa noben psihoterapevt ali trener, in za večje in resnejše probleme se boš morala obrniti nanje.

 

2. Modul

KOMU PRODAJAŠ?

Poznavanje tvoje idealne stranke je ključ do uspeha na trgu. Ko boš svojo idealno stranko in njene probleme poznala bolje od svoje najboljše prijateljice, boš uspela 😉 In ne, ni tako enostavno, kot izgleda.

3. Modul

POSLOVNI MODEL: kateri je pravi zame, za prvo prodajo ali za več prodaje?

Izbira pravega poslovnega modela je KLJUČNA, ko začenjaš svoj posel. In veliko ljudi tukaj useka mimo, ker enostavno ne vejo. Ker morda nimajo ekonomskega ozadja, znanja in vedenja, kaj je treba. Kar je precej logično. Veliko samostojnih podjetnikov ni ekonomistov in tukaj zmanjka znanja o podjetništvu, prodaji in marketingu.

Treba je poznati svoje številke. Treba je vedeti ZAKAJ se spuščaš v posel, ker ni vse za vse. Nimajo vsi cilja služiti milijone. Morda si samo zelo nadarjena oblikovalka nakita in ti je v prvi vrsti pomembno to, da ustvarjaš.

Morda bi rada prodajala spletne tečaje, pa se tega lotevaš iz napačne smeri, (kar si skoraj upam trditi, da je tako). 😉

Veliko je ZAKAJ-ev in veliko je načinov. Me pa bomo pogledale, kateri je pravi za vsako od vas, glede na tvoj ZAKAJ.

Če pa morda že posluješ, pa bi rada prodajo povečala, bomo pogledale tudi to, kako bi se dalo glede na tvojo situacijo tudi to narediti. Čisto vse se da. Samo, če je volja.

4. Modul

OBLIKOVANJE PAKETOV PRODUKTOV: Kako oblikujem primerne pakete produktov in umetnost postavljanja pravih cen.

Pogledale bomo, kako se oblikujejo paketi produktov (sploh za svetovalne storitve). Naučile se bomo tehnik postavljanja cen, ki so za nas ok, hkrati pa tudi primerne za stranke.

Za vse oblikovalke in vse tiste, ki “delate s svojimi rokami” (maserke, zdravilke, terapevtke in podobno) in ste zato odvisne od svoje produktivnosti, bomo pogledale vaše številke. Kako priti na zeleno vejo? 

Pogledale si bomo psihološke »trigerje«, ki spodbujajo k nakupu in se naučile zakaj nizke cene niso vedno ok.

Cilj je, da oblikuješ pakete svojih storitev in jim postaviš cene (ob naši pomoči, svetovanju in podpori seveda).

5. Modul

SPLETNA STRAN – osebna izkaznica vsakega posla

Glede na določen poslovni model je odvisno, kaj boš dala na spletno stran. S čim boš začela. Morda je to gradnja svoje email liste. Morda blog. Morda kaj drugega.

Tudi to je odvisno od vsake posameznice in pogledale bomo, kaj je primerno za vsako do vas. Cilj tega modula je, da ima vsaka od vas narejen vsebinski okvir za spletno stran, z zavihki in vsem, da jo lahko nato postavite/prenovite čim prej.

BONUS ŠT. 1: vsaki do vas podarim moj celotni spletni tečaj » Kako boš pisala, da boš tudi prodala«, ki te od A-Ž vodi do tega, da si spletno stran lahko postaviš sama. Vrednost tečaja je veliiiko več kot le 62 eur, za kolikor se prodaja.

6. Modul

EMAIL MARKETING tvoja zlata jama in NE jama brez dna

Email marketing je glavno prodajno orodje današnjega časa, email lista pa tvoje največje bogastvo. In EDINO, ki ti ga nihče ne more vzeti. Kvalitetna email lista s kvalitetnimi, odzivnimi kontakti, pridobljenimi na pravi način, je tvoja zlata jama, ki ji lahko prodaš vedno znova in znova.

Pogledali si bomo, kako na pravi način zgradiš email listo in kako potem gradiš odnos z ljudmi na njej, da postanejo tvoje najboljše stranke. Brez kakovostne email liste boš težko prodajala svoje višjecenovne produkte/storitve.

BONUS št. 2! Vsaka do vas prejme še video vodič po MailerLite sistemu, s hitrimi triki in namigi za noro uspešen email marketing (vrednost 39 eur),  s katerim si postaviš ustrezno platformo in sistem za zbiranje emailov. MailerLite je res enostaven in cenovno ugoden, zato je zelo primeren za vsakogar, tudi za tiste, ki ste morda tehnično malo manj vešče. 

7. Modul

FACEBOOK : kako učinkovito objavljati na Facebooku + Facebook oglaševanje

Facebook je baza 2,5 milijarde tvojih potencialnih kupcev. Zato je glavno socialno omrežje in nujen komunikacijski kanal zate. Ampak! Uporabljati ga moraš na pravi način.

Pogledale si bomo najnovejše trende in zakonitosti v letu 2019, kako se pravilno in učinkovito objavlja na Facebooku, ter s tem generira neplačan promet na tvojo spletno stran. Kako uporabljati zgodbe, Facebook live in video, ki so glavni generatorji organskega in plačanega prometa. Hkrati pa bomo pogledale tudi Facebook oglaševanje, brez katerega žal ne gre več in ki ga boš tudi ti, za svoj posel morala uporabiti. Če si na začetku, ali pa če ga šele vzpostavljaš.

BONUS ŠT. 3! V ta namen vam podarim celoten tečaj Facebook all inclusive (vrednost 134 eur),  kjer sem v desetih urah predavanj pokrila prav vse. Zato pozor! Tečaj boste predelale same, naš skupni čas v tem predavanju pa bom izkoristila za bolj podrobno razlago najbolj perečih in pomembnih tem, ki mi jih boste povedale ve. Tako bo naš čas maksimalno izkoriščen.

8. Modul

Konkretni PRIMERI PRODAJE posameznih produktov.

Povedala vam bom konkretne korake in dala napotke, kako se proda:

 • Dogodek
 • Spletni tečaj
 • Visokocenovni produkt (svetovanje, skupinski programi) – lansiranje programa!
 • Nizkocenovni produkti (tudi knjige).

BONUS ŠT. 4: Zaključni celodnevni dogodek v živo:

»Trening pisanja udarnih marketinških tekstov«

EKSKLUZIVNO, samo za udeleženke tega programa. To, kar ste tako dolgo čakale.😊

Trenirale bomo pisanje udarnih marketinških tekstov za spletno stran, email marketing in bloganje, da boste lahko po koncu programa svojo stran napolnile še s pravimi teksti (vrednost 170 eur). 

To je neprecenljiv trening, ki vam bo prišel zelo prav in ki ga boste lahko uporabile znova in znova.

Na koncu bomo seveda podelile še certifikate za udeležbo v tem resnično intenzivnem in bogatem programu in se podružile ob dobrem kosilu. Vsaka udeleženka pa prejme še moje darilo. 😊

Ampak! Zate imam še nekaj neprecenljivega.

BONUS ŠT. 5: Posebna zaprta članska Facebook skupina po koncu programa

Da po koncu programa ne boš ostala sama. Ker vem, da 3 meseci morda ne bodo dovolj za vse. Da se stvari pojavijo sproti, da morda zmanjka motivacije, se pojavijo konkretni problemi …

Samo za moje najboljše stranke sem oblikovala posebno  zaprto Facebook skupino, kjer bom 2x na mesec v živo odgovarjala na vsa vaša vprašanja in kjer se boste lahko med sabo družile, spodbujale in si stale ob strani. Ob vseh rukerjih, ki bodo prišli.

Samo za vas, bo investicija ob prvem vpisu z več kot  50% prihrankom, samo simboličnih 37 eur/mesec. To je moje darilo za vas, ker so mi izkušnje zadnjih let pokazale, da nekatere od vas to resnično rabite.

Da je nekdo neprestano tam nekje v ozadju, ki bo pomagal in te porinil naprej, ko boš to potrebovala. ❤ Zato sem se odločila, da tistim, ki ste predhodno že investirale vase, ponudim to darilo za res simboličen znesek.

Ker vas bom predhodno zelo dobro poznala in vam bom tako lahko tudi v največjo pomoč.

Včlaniš se lahko kadarkoli in odideš kadarkoli. Članarina se plačuje v naprej za en mesec. Lahko se tudi izpišeš in čez nekaj časa ponovno vpišeš, vendar nato za vpis velja polna cena, 77 eur/mesec.

POTEK PROGRAMA

 • Takoj po plačilu kupnine prejmeš podroben vprašalnik, ki ga izpolniš in mi ga pošlješ čimprej.
 • V roku 14 dni po začetku programa bom z vsako od vas imela individualno enourno skype srečanje, kjer bova razčistili vse in določili cilje gled ena tovje želje in potrebe.
 • Nato se bomo srečevale 1x tedensko v zaprti Facebook skupini, kjer bom V ŽIVO predavala vsako temo in na koncu odgovarjala na vaša vprašanja.
 • V okviru vsakega modula dobite tudi domačo nalogo, ki bo objavljena v skupini in ki vam jo bom tudi pregledala.
 • Na voljo bodo seveda tudi posnetki, vam pa res priporočam, da se srečanj udeležite v živo.
 • V Facebook skupini bom od 8-13 ure vsak delovni dan na voljo za vaša vprašanja in sprotne odgovore.

Facebook skupina bo zaprta in skrita, kar omogoča popolno anonimnost in zasebnost. Udeleženke boste skrbno izbrane, da boste v skupini res lahko delile tudi svoje strahove in podobno, in da si boste res lahko stale ob strani.

Ker verjemi. Podpora skupine je vredna največ.  Ker okolica (mnogokrat tudi najožja družina) velikokrat ne razume, čez kaj vse mora iti nekdo na samostojni poti. Zato bomo tukaj me zate.

 

Število mest v programu je OMEJENO! Ker mi le majhna skupina omogoča čimveč individualnega dela z vami.

ČASOVNICA DELA

Vsa srečanja bodo ob torkih ob 9. uri.

Časovnica za jesen 2019: 

 • 1. oktober – 1. modul
 • 8. oktober – 2. modul
 • 15. oktober – 3. modul
 • 22. oktober – 4. modul
 • 29.11. – prazniki – čas za implementacijo
 • 5. november – 5. modul
 • 12. november – 6. modul
 • 19. november – ne bo predavanja. čas za predelavo Fb all inclusive tečaja
 • 26. november – 7. modul
 • 3. december – 8. modul

Predvidoma v četrtek, 12. decembra – zaključno celodnevno srečanje, »Trening pisanja udarnih marketinških tekstov« v živo v Ljubljani.

Torej:

 • 8 modulov.
 • Enourni individualni pogovor z vsako od vas (vrednost 100 eur). 
 • Nenehna podpora v zaprti Facebook skupini.
 • 3 mesece druženja.
 • 5 fenomenalnih bonusov z ekskluzivnim treningom pisanja udarnih marketinških tekstov v živo (vrednost 405 eur). 
 • Vaje, predloge, moji sprotni komentarji.
 • Možnost, da po koncu programa ne ostaneš sama. ❤

REZULTAT: premagane notranje ovire in jasno postavljeni paketi storitev s cenami, s konkretnim  promocijskim planom z zaporedjem potrebnih aktivnosti.

Z vsem znanjem in veščinami, ki so za to potrebni, da lahko takoj začneš prodajati in vračati investicijo vase. Ob tem  pa neskončno skupinske in moje podpore, pri vstopanju v neznano.

Vrednost programa. Že samo bonusi v programu so vredni 505 eur (realna, tržna cena, brez napihovanja). Poleg tega pa še 8 mojih predavanj v živo in sprotna podpora, ki je (si upam trditi) ne dobiš nikjer drugje. In res sem v skupini in res sproti odgovarjam na vprašanja. A naj udeleženke spomladanskega termina same povedo, kako je bilo. 😃

Predvsem pa se moraš vprašati, koliko ti je vredno, da boš končno vedela, kje začeti in kako delati, in da si boš končno UPALA iti na pot svojih sanj in delati tisto, kar si želiš? Koliko ti je vredno, da si boš končno dovolj zaupala, da znaš prodajati in da lahko od svojega dela lepo živiš, ne da ob tem garaš do onemoglosti? Ob tem pa boš vedela, da na svoji poti nikoli več ne boš sama, samo če boš tako želela? 

 

Redna investicija je:

Posebna investicija za tiste na čakalni listi je:

 

 

Možnost plačil:

 • ENKRATNO:

Ob takojšnjem plačilu še BONUS:

 • TRIJE OBROKI : 
 • ŠTIRJE OBROKI

 

Za obročna plačila mi pišite na alenka@amarketing.si

 

Zopet sem prepričana, da boste v program vstopile samo tiste, ki me že poznate in mi zato zaupate, tako da posebna predstavitev mislim, da ni potrebna. 😉 Če te zanima več o meni, si lahko prebereš v zavihku o meni na tej spletni strani.

Morda samo to.

Zakaj menim, da te lahko naučim kako prodajati?

 

Prvič zato, ker sem šla sama čez vse to, kar bom učila. Premagovala sem svoje demone, se soočala z bednimi komentarji na spletu in podobno. Se bala, kaj si bodo drugi mislili, da kar tako prodajam. Imela resnično nelagoden občutek ob javnem izpostavljanju. Itd, itd.

Zato vem, kako ti je.

Drugič zato, ker sem samo en korak pred tabo in ti tako lahko podam roko. Tudi jaz korakam, se dnevno soočam z novimi izzivi in delam stvari prvič. Se neprestano učim od domačih in tujih strokovnjakov, to znanje preizkušam v praksi, da ga lahko potem podajam naprej. In ker mi res uspeva.

To dokazujejo moji dogodki v živo, ki so bili do sedaj vsi razprodani (5x), kot tudi moje stranke v višjecenovnih paketih. Njihova mnenja si poglej spodaj.

 

Tretjič pa zato, ker mi je mar, kar potrjujejo čisto vse, ki so z mano že delale.  Ker si resnično želim, da se premaknete iz mrtve točke. Ker končno tudi jaz okušam, kako je spet po dolgem času služiti svoj denar, ob tem pa čutiti vso svobodo samostojnega podjetništva, ki je absolutno moj ZAKAJ v tej zgodbi. In ker končno lahko delam tisto, kar me resnično veseli. Na način, ki je zame pravi. 

Vse to želim tudi tebi. Pridi, da ti pokažem, kako do tega priti. 

Toda pozor!

🛑 Ta program ni za tiste, ki mislite, da se da povečanje prodaje doseči čez noč. 

Nimam čarobne palčke in NIHČE je nima. Tisti, ki to obljublja, laže. 

In ta program ni za tiste, ki za promocijo in prodajo ne želite uporabljati spletnega marketinga (socialna omrežja, email marketing …). Ker so to naša osnovna orodja, s katerimi bomo delale. 

Kaj o programu pravijo udeleženke spomladanskega termina?

Kaj je o skupinskem podjetniškem intenzivu povedala Klara Dev, vaditeljica pilatesa in drugih vadb ter meditacije

Na intenziv sem se prijavila kot popolna začetnica zgolj s svojo podjetniško idejo in željo nekaj konkretno spremeniti na svoji poklicni poti.

Pod tvojim mentorstvom sem spoznala glavne korake strateškega vstopa na trg, pridobila ogromno informacij in konkretnih napotkov za učinkovit spletni marketing, hkrati pa dosegla tudi nenačrtovano: s premiki iz cone udobja sem napredovala osebno, saj sem preko intenziva premagala marsikatero notranjo blokado in strah, hkati pa v sebi odkrila svoj boljši jaz – svoja močna področja in interese, na katere sem v zadnjih letih pozabila.

»Vse bolj spoznavam, kako ta korak v izobraževanje predstavlja veliko prelomnico tudi v osebni rasti – tudi če se bi na poslovni poti zalomilo, zaustavilo, mi ne bo nikoli žal za to investicijo, saj sem v intenzivu iskala in našla svoj boljši jaz, odkrila marsikaj pozabljenega – v čem sem močna, v čem sem nekoč uživala.«

Alenka, ti si pravi kažipot.

Najbolj mi je bilo všeč:

 • da si imela potrpljenje odgovoriti na moja še tako banalna, butasta vprašanja
 • direktnost – da poveš, ko pač nekdo buta v temo ali predolgo stopica na mestu in potrebuje brco v rit 🙂
 • jasno, razumljivo podajanje informacij

 

Simona L. S.

S skupinskim podjetniškim intenzivom Kako boš prodala prvič (več) sem zelo zadovoljna. Alenka me je skozi posamezne module prepričala, da se je koncept oglaševanja preko spretnih strani zelo spremenil. Prav tako sem spoznala, da e-marketing in Facebook oglaševanje nista noben bavbav in da ju, če poznam njune osnove in postopne korake,  lahko vodim in izpeljem v celoti tudi sama. Po zaključenem intenzivu sem prepričana, da mi bo s prako to tudi uspevalo brez večjih težav.

Hkrati ti Alenka pokaže tudi ogledalo, da vidiš sebe in svoj podjetniški posel malce v drugačni luči, kot ga vidiš sam. Pokaže ti, kje so tvoje šibke točke poslovanja in kje, ter na kakšen način lahko svoje poslovanje še izboljšaš. Lahko z gotovostjo zatrdim, da je podjetniški intenziv: Kako boš prodala prvič (več) zelo dobra investicija in ga bom z veseljem priporočala tudi drugim.

 

Andreja Rajh, Ženska preventivnica Mokoška

Kljub temu, da sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, z dolgoletno prakso v prodaji in marketingu v večjem podjetju, sem prav ta program potrebovala za premik v podjetniški način razmišljanja. Glavna dodana vrednost tega programa so vsekakor preprosto podana navodila za optimiziranje FB in spletne strani ter FB oglaševanje.

Prav tako pa ni za zanemariti pomembnosti znanj iz področja paketnih ponudb storitev ter jasnih usmeritev, kaj na samostojni podjetniški poti funkcionira z vidika optimalno izkoriščenega časa in denarja.

Vse mi je bilo všeč, še najbolj pa to, da si nas presenetila z brezplačno uro 1/1. Vse preprosto in direktno razložiš. Pa seveda to, da imaš že dovolj podjetniških izkušenj in teoretične podlage iz različnih vej ekonomije in marketinga.

 

Alenka Pertot,  www.avilou.si

Glavna spodbuda, da sem naredila premik naprej je bila motivacija skupine. To, da smo si tudi med seboj pomagale z nasveti v FB skupini in lahko spremljale druga drugo preko domačih nalog in vprašanj ter tvojih odgovorov.

Snov je bila zelo jasno in razumljivo predavana in ni bilo težav z razumevanjem.

Najbolj všeč mi je bilaFB skupina in možnost, da se lahko učimo tudi druga od druge. Zelo fino je tudi to, da so bili na voljo posnetki in vsi dokumenti, ki si jih lahko shranimo in ponovno poslušamo po potrebi.

Bilo je izredno prijetno, kot vedno!

 

Ajda Pulko, www.nutrisoma.si

Za program ti dajem 100% garancijo na zadovoljstvo. Tako  ne tvegaš prav ničesar!
 
Predelaj prva dva modula, opravi 1/1 pogovor z mano in naredi vse domače naloge. Če ti program ne bo všeč, mi samo pošlji naloge, da pogledava, kje se je zataknilo. In če ne najdeva rešitve, ti vrnem denar. Zmenjeno?

Še nisi čisto prepričana, da bi se vpisala? Potrebuješ več informacij? Morda me še ne poznaš in bi rada videla, kako predavam, kdo sem?

Popolnoma te razumem. Samo napiši mi email na alenka@amarketing.si in se bova slišali po telefonu ali skypu in se vse pogovorili. 😊

Vpiši se na čakalno listo za jesenski termin. Tako boš prva obveščena o možnosti vpisa

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).

Vpiši se na čakalno listo za jesenski termin. Tako boš prva obveščena o možnosti vpisa

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).