»Kako boš prodala prvič (več) «

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv z mag. Alenko Menard

Spomladanski termin 2019  je ZASEDEN!

Piši mi na alenka@amarketing.si in se vpiši na čakalno listo za jesenski termin. Tako boš prva obveščena o možnosti vpisa in deležna posebne,  ⬇️ investicije. 

Zate, draga moja. Da končno prodaš svoj prvi produkt. Ali pa da končno vidiš, kje ga biksaš, da ne prodaš več.

Cilj tega programa je namreč samo en. PRODAJA. Ker boš junija, ko končamo, opremljena z vsem, kar je potrebno za to, da prodaš. In da potem prodajaš vedno znova in znova.

A si predstavljaš, kakšen občutek je to? 😊

 • Ko ti prvič plačajo za nekaj, za kar se ti tako trudiš.
 • Ko dobiš prve odzive strank in vidiš, da so navdušene.
 • Ko končno presežeš svoj strah in upor pred prodajo.

 

 • Ko ti prvič plačajo za tvoje krasne unikatne uhane, copate, rokovnike …
 • Ko prodaš prvi dostop do svojega spletnega tečaja. 
 • Ko imaš prvič polno skupino za jogo, ko imaš prvič razprodano delavnico ali predavanje in potem vedno znova in znova, ker veš, kako to narediti.
 • Ali pa, ko ti nekdo prvič plača 600 ali pa 1000 eur za paket tvojega znanja, v katerega si ti vlagala toliko let.

 

 • Ko te prvič ni strah, kako boš plačala mesečne račune, ker imaš denarja na poslovnem računu več kot dovolj za to.
 • Ko lahko prvič TI plačaš družinske počitnice ali pa si kupiš tisto noro torbico, morda kupiš možu uro, skratka, kupiš nekaj, kar ti veliko pomeni. In to s svojim denarjem, ki si ga sama pošteno zaslužila.
 • Ko si prvič lahko privoščiš tudi to svobodo, da ob petkih ne delaš. Ali pa imaš kakšen dan otroke doma, ker se jima ne da v šolo. Ali pa cel dan hodiš po hribih, si na masaži oziroma meditiraš, ker to rabiš. In si vse to vzameš z mirno vestjo, ker veš, da lahko.

 

Si predstavljaš, kako dober občutek je to? Si ga že doživela? ❤

Jaz sem sedaj približno tukaj in vem, kako je to. In tudi vem, kako do tega priti.

Zato sem tukaj, da ti podam roko in ti pomagam. Ker sem hodila po popolnoma enaki poti, ko sedaj hodiš ti.

✔️Če si podjetnica, ki šele vstopa na samostojno pot verjetno vsega tega še nisi doživela, si pa srčno želiš. In veš, da je do tja še kar nekaj poti, in morda ne veš, kako bi po tej poti šla.

✔️Če si podjetnica, ki že prodaja svoje produkte, pa se ti je na tej poti malce ustavilo. Morda še vedno ne prodaš dovolj, oziroma toliko, kot je tvoj cilj, predvsem pa, če nimaš ekonomske izobrazbe in podlage v prodaji in marketingu, je morda problem samo v tem, da ti manjka nekaj veščin prodaje in trikov novodobnega spletnega marketinga.

✔️Morda pa je problem popolnoma drugje. V tebi in tvoji naravnanosti glede prodaje. Ki je resnično ne maraš, ker se počutiš vsiljiva in ti je ob tem totalno bedno. In se treseš vsakič, ko moraš poslati ponudbo ali poklicati po telefonu. 😬

Če se najdeš v tem opisu, potem srčno vabljena v moj nov

3 mesečni skupinski podjetniški intenziv

»Kako boš prodala prvič (več)«

katerega cilj je samo en. Prodaja. Ok, poleg druženja in mreženja, ki je v mojih programih vedno prisotno. 😉

Tokrat ste vabljeni tudi predstavniki naših boljših polovic! 👨 Pač, tako sem začutila, itak pa vsakogar prej preverim. Mislim, da če bo kdo prišel, bo ta že pravi za našo družbo. 😉

☑ 8. modulov.

☑ 3 mesece druženja in podpore v zaprti Facebook skupini v majhni, skrbno izbrani družbi.

☑ 4 neprecenljivi BONUSI samo za vas (beri dalje 😉 ).

1. Modul

MINDSET: Kako premagati notranje ovire, ki me ovirajo pri prodaji

 • Kako premagati strah pred prodajo.
 • Kako premagati občutek, da ne znaš dovolj.
 • Kako premagati občutek, da nisi dovolj dobra.
 • Kako premagati občutek, da si vsiljiva.
 • Kako se upreti nevoščljivcem okoli tebe, ki te »tlačijo dol« (morda celo v lastni družini).
 • Kako prezreti t.i. »haterje« v virtualnem svetu.
 • Kako presežeš miselnost, da nimaš časa za svoj posel in kako si organiziraš čas ob otrocih, redni službi, gospodinjstvu in podobnem. 
 • Kako spoznaš, da s prodajo dejansko pomagaš.

Opomba! To, kar bomo predelovale v tem modulu so zgolj moje izkušnje, ki jih bom delila z vami, po zdravi kmečki pameti. Kako sem jaz premagala vse te ovire. Nisem pa noben psihoterapevt ali trener, in za večje in resnejše probleme se boš morala obrniti nanje.

 

2. Modul

KOMU PRODAJAŠ?

Poznavanje tvoje idealne stranke je ključ do uspeha na trgu. Ko boš svojo idealno stranko in njene probleme poznala bolje od svoje najboljše prijateljice, boš uspela 😉 In ne, ni tako enostavno, kot izgleda.

3. Modul

POSLOVNI MODEL: kateri je pravi zame, za prvo prodajo ali za več prodaje?

Izbira pravega poslovnega modela je KLJUČNA, ko začenjaš svoj posel. In veliko ljudi tukaj useka mimo, ker enostavno ne vejo. Ker morda nimajo ekonomskega ozadja, znanja in vedenja, kaj je treba. Kar je precej logično. Veliko samostojnih podjetnikov ni ekonomistov in tukaj zmanjka znanja o podjetništvu, prodaji in marketingu.

Treba je poznati svoje številke. Treba je vedeti ZAKAJ se spuščaš v posel, ker ni vse za vse. Nimajo vsi cilja služiti milijone. Morda si samo zelo nadarjena oblikovalka nakita in ti je v prvi vrsti pomembno to, da ustvarjaš.

Morda bi rada prodajala spletne tečaje, pa se tega lotevaš iz napačne smeri, (kar si skoraj upam trditi, da je tako). 😉

Veliko je ZAKAJ-ev in veliko je načinov. Me pa bomo pogledale, kateri je pravi za vsako od vas, glede na tvoj ZAKAJ.

Če pa morda že posluješ, pa bi rada prodajo povečala, bomo pogledale tudi to, kako bi se dalo glede na tvojo situacijo tudi to narediti. Čisto vse se da. Samo, če je volja.

4. Modul

SPLETNA STRAN – osebna izkaznica vsakega posla

Glede na določen poslovni model je odvisno, kaj boš dala na spletno stran. S čim boš začela. Morda je to gradnja svoje email liste. Morda blog. Morda kaj drugega.

Tudi to je odvisno od vsake posameznice in pogledale bomo, kaj je primerno za vsako do vas. Cilj tega modula je, da ima vsaka od vas narejen vsebinski okvir za spletno stran, z zavihki in vsem, da jo lahko nato postavite/prenovite čim prej.

BONUS ŠT. 1: vsaki do vas podarim moj celotni spletni tečaj » Kako boš pisala, da boš tudi prodala«, ki te od A-Ž vodi do tega, da si spletno stran lahko postaviš sama. Vrednost tečaja je veliiiko več kot le 62 eur, za kolikor se prodaja.

5. Modul

OBLIKOVANJE PAKETOV PRODUKTOV: Kako oblikujem primerne pakete produktov in umetnost postavljanja pravih cen.

Pogledale bomo, kako se oblikujejo paketi produktov (sploh za svetovalne storitve). Naučile se bomo tehnik postavljanja cen, ki so za nas ok, hkrati pa tudi primerne za stranke.

Za vse oblikovalke in vse tiste, ki “delate s svojimi rokami” (maserke, zdravilke, terapevtke in podobno) in ste zato odvisne od svoje produktivnosti, bomo pogledale vaše številke. Kako priti na zeleno vejo? 

Pogledale si bomo psihološke »trigerje«, ki spodbujajo k nakupu in se naučile zakaj nizke cene niso vedno ok.

Cilj je, da oblikuješ pakete svojih storitev in jim postaviš cene (ob naši pomoči, svetovanju in podpori seveda).

6. Modul

EMAIL MARKETING tvoja zlata jama in NE jama brez dna

Email marketing je glavno prodajno orodje današnjega časa, email lista pa tvoje največje bogastvo. In EDINO, ki ti ga nihče ne more vzeti. Kvalitetna email lista s kvalitetnimi, odzivnimi kontakti, pridobljenimi na pravi način, je tvoja zlata jama, ki ji lahko prodaš vedno znova in znova.

Pogledali si bomo, kako na pravi način zgradiš email listo in kako potem gradiš odnos z ljudmi na njej, da postanejo tvoje najboljše stranke. Brez kakovostne email liste boš težko prodajala svoje višjecenovne produkte/storitve.

7. Modul

FACEBOOK : kako učinkovito objavljati na Facebooku + Facebook oglaševanje

Facebook je baza 2,5 milijarde tvojih potencialnih kupcev. Zato je glavno socialno omrežje in nujen komunikacijski kanal zate. Ampak! Uporabljati ga moraš na pravi način.

Pogledale si bomo, kako se pravilni in učinkovito objavlja na Facebooku, ter s tem generira neplačan promet na tvojo spletno stran. Hkrati pa bomo pogledale tudi Facebook oglaševanje, brez katerega žal ne gre več in ki ga boš tudi ti, za svoj posel morala uporabiti. Če si na začetku, ali pa če ga šele vzpostavljaš.

BONUS ŠT. 2! V ta namen vam podarim celoten tečaj Facebook all inclusive, kjer sem v desetih urah predavanj pokrila prav vse. Zato pozor! Tečaj boste predelale same, naš skupni čas v tem predavanju pa bom izkoristila za bolj podrobno razlago najbolj perečih in pomembnih tem, ki mi jih boste povedale ve. Tako bo naš čas maksimalno izkoriščen.

8. Modul

Konkretni PRIMERI PRODAJE posameznih produktov.

Povedala vam bom konkretne korake in dala napotke, kako se proda:

 • Dogodek
 • Spletni tečaj
 • Visokocenovni produkt (svetovanje, skupinski programi) – lansiranje programa!
 • Nizkocenovni produkti (tudi knjige).

BONUS ŠT. 3: Zaključni celodnevni dogodek v živo:

»Trening pisanja udarnih marketinških tekstov«

EKSKLUZIVNO, prvič, samo za udeleženke tega programa. To, kar ste tako dolgo čakale.😊

Trenirale bomo pisanje tekstov za spletno stran, email marketing in bloganje, da boste lahko po koncu programa svojo stran napolnile še s pravimi teksti.

To je neprecenljiv trening, ki vam bo prišel zelo prav in ki ga boste lahko uporabile znova in znova.

Na koncu bomo seveda podelile še certifikate za udeležbo v tem resnično intenzivnem in bogatem programu in se podružile ob dobrem kosilu.

Ampak! Zate imam še nekaj neprecenljivega.

BONUS ŠT. 4: Posebna zaprta članska Facebook skupina po koncu programa

Da po koncu programa ne boš ostala sama. Ker vem, da 3 meseci morda ne bodo dovolj za vse. Da se stvari pojavijo sproti, da morda zmanjka motivacije, se pojavijo konkretni problemi …

Samo za moje najboljše stranke,  bom oblikovala posebno Facebook skupino, kjer bom 2x na mesec v živo odgovarjala na vsa vaša vprašanja in kjer se boste lahko med sabo družile, spodbujale in si stale ob strani. Ob vseh rukerjih, ki bodo prišli.

Samo za vas, bo investicija ob prvem vpisu z več kot  50% prihrankom, samo simboličnih 37 eur/mesec. To je moje darilo za vas, ker so mi izkušnje zadnjih let pokazale, da nekatere od vas to resnično rabite.

Da je nekdo neprestano tam nekje v ozadju, ki bo pomagal in te porinil naprej, ko boš to potrebovala. ❤ Zato sem se odločila, da tistim, ki ste predhodno že investirale vase, ponudim to darilo za res simboličen znesek.

Ker vas bom predhodno zelo dobro poznala in vam bom tako lahko tudi v največjo pomoč.

Včlaniš se lahko kadarkoli in odideš kadarkoli. Članarina se plačuje v naprej za en mesec. Lahko se tudi izpišeš in čez nekaj časa ponovno vpišeš, vendar nato za vpis velja polna cena, 77 eur/mesec.

POTEK PROGRAMA

 • Srečevale se bomo 1x tedensko v zaprti Facebook skupini, kjer bom V ŽIVO predavala vsako temo in na koncu odgovarjala na vaša vprašanja.
 • V okviru vsakega modula dobite tudi domačo nalogo, ki bo objavljena v skupini.
 • Na voljo bodo seveda tudi posnetki, vam pa res priporočam, da se srečanj udeležite v živo.
 • V Facebook skupini bom od 8-13 ure vsak delovni dan na voljo tudi za sprotne hitre zagate, ki se morda pojavijo.

Facebook skupina bo zaprta in skrita, kar omogoča popolno anonimnost in zasebnost. Udeleženke boste skrbno izbrane, da boste v skupini res lahko delile tudi svoje strahove in podobno, in da si boste res lahko stale ob strani.

Ker verjemi. Podpora skupine je vredna največ.  Ker okolica (mnogokrat tudi najožja družina)velikokrat ne razume, čez kaj vse mora iti nekdo na samostojni poti. Zato bomo tukaj me zate.

 

Število mest v programu je OMEJENO! Ker mi le majhna skupina omogoča čimveč individualnega dela z vami. Vsaka udeleženka bo ob vpisu prejela tudi vprašalnik, ki bo njej marsikaj razjasnil, meni pa dal vpogled v to, kaj resnično potrebujete in si želite od programa.

ČASOVNICA DELA

Vsa srečanja bodo ob torkih ob 9. uri.

 • 2. april – 1. modul
 • 9. april – 2. modul
 • 16. april – 3. modul
 • 22. april – 5. maj – prazniki, čas za implementacijo.
 • 7. maj – 4. modul
 • 14. maj – 5. modul
 • 21. maj – 6. modul
 • 28. maj – 7. modul
 • 4. junij – 8. modul

Predvidoma 13. junija – zaključno celodnevno srečanje, »Trening pisanja udarnih marketinških tekstov« v živo v Ljubljani.

Torej:

 • 8 modulov.
 • Nenehna podpora v zaprti Facebook skupini.
 • 3 mesece druženja.
 • 4 fenomenalni bonusi z ekskluzivnim treningom pisanja udarnih marketinških tekstov v živo.
 • Vaje, predloge, moji sprotni komentarji.
 • Možnost, da po koncu programa ne ostaneš sama. ❤

REZULTAT: premagane notranje ovire in jasno postavljeni paketi storitev s cenami, s konkretnim  promocijskim planom z zaporedjem potrebnih aktivnosti.

Z vsem znanjem in veščinami, ki so za to potrebni. Predvsem  pa neskončno skupinske in moje podpore, pri vstopanju v neznano.

 

SAMO TOKRAT, ker se program izvaja prvič, je investicija SAMO 747 eur ob enkratnem plačilu. V jesenskem terminu bo investicija zagotovo višja. Ker je program vreden vsaj 10x toliko.

Oziroma je neprecenljiv. Ker, koliko je zate vredno, da končno začneš služiti, in da se končno malo povrne vse, v kar vlagaš že toliko let?

 

Možnost plačil:

 • ENKRATNO: znesek je 747, ki mora biti poravnan takoj ob vpisu. Prijave zaprem 29. marca. Pri enkratnem plačilu možno tudi plačilo s plačilnimi karticami.

Ob takojšnjem plačilu še BONUS: 1h individualnega skype posveta z mano, v vrednosti 100 eur, ki mora biti izkoriščen do zaključka programa.

 • TRIJE OBROKI :  po 267 eur. Prvi obrok takoj ob vpisu, drugi 29. aprila, tretji, 29. maja. 
 • ŠTIRJE OBROKI: možnost samo za hitre odločitve 👍💪- POTEKLO. 

4x po 199 eur. Prvi obrok najkasneje do 15.3., potem pa 12.4., 13.5., 12.6.

Za obročna plačila mi pišite na alenka@amarketing.si

 

Zopet sem prepričana, da boste v program vstopile samo tiste, ki me že poznate in mi zato zaupate, tako da posebna predstavitev mislim, da ni potrebna. 😉 Če te zanima več o meni, si lahko prebereš v zavihku o meni na tej spletni strani.

Morda samo to.

Zakaj menim, da te lahko naučim kako prodajati?

 

Prvič zato, ker sem šla sama čez vse to, kar bom učila. Premagovala sem svoje demone, se soočala z bednimi komentarji na spletu in podobno. Se bala, kaj si bodo drugi mislili, da kar tako prodajam. Imela resnično nelagoden občutek ob javnem izpostavljanju. Itd, itd.

Zato vem, kako ti je.

Drugič zato, ker sem samo en korak pred tabo in ti tako lahko podam roko. Tudi jaz korakam, se dnevno soočam z novimi izzivi in delam stvari prvič. Se neprestano učim od domačih in tujih strokovnjakov, to znanje preizkušam v praksi, da ga lahko potem podajam naprej. In ker mi res uspeva.

To dokazujejo moji dogodki v živo, ki so bili do sedaj vsi razprodani (5x), kot tudi moje stranke v višjecenovnih paketih. Njihova mnenja si poglej spodaj.

 

Tretjič pa zato, ker mi je mar, kar potrjujejo čisto vse, ki so z mano že delale.  Ker si resnično želim, da se premaknete iz mrtve točke. Ker končno tudi jaz okušam, kako je spet po dolgem času služiti svoj denar, ob tem pa čutiti vso svobodo samostojnega podjetništva, ki je absolutno moj ZAKAJ v tej zgodbi. In ker končno lahko delam tisto, kar me resnično veseli. Na način, ki je zame pravi. 

Vse to želim tudi tebi. Pridi, da ti pokažem, kako do tega priti. 

Toda pozor!

🛑 Ta program ni za tiste, ki mislite, da se da povečanje prodaje doseči čez noč. 

Nimam čarobne palčke in NIHČE je nima. Tisti, ki to obljublja, laže. 

In ta program ni za tiste, ki za promocijo in prodajo ne želite uporabljati spletnega marketinga (socialna omrežja, email marketing …). Ker so to naša osnovna orodja, s katerimi bomo delale. 

Kaj o meni pravijo moje učenke?

Za program ti dajem 100% garancijo na zadovoljstvo. Tako  tvegaš prav ničesar!
 
Predelaj prva dva modula in naredi vse domače naloge. Če ti program ne bo všeč, mi samo pošlji naloge, da pogledava, kje se je zataknilo. In če ne najdeva rešitve, ti vrnem denar. Zmenjeno?

Še nisi čisto prepričana, da bi se vpisala? Potrebuješ več informacij? Morda me še ne poznaš in bi rada videla, kako predava, kdo sem?

Popolnoma te razumem. Pridi v zaprto Facebook skupino Treniramo prodajo, kjer je do 29.3. na voljo posnetek mojega BREZPLAČNEGA Facebook live treninga » 8 ključnih stvari, ki ubijajo tvojo prodajo« in si ga poglej.

Tako boš dobila občutek, hkrati pa sem tam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja. 😊