Kako prodajati
z Instagramom

spletno predavanje v živo

 

četrtek, 14.11.2019 od 8.30-11.30 ure

Hej, Simona, Petra, Alenka … Ali že uporabljaš Instagram? Ne? Ja, ampak premalo in ni tako uspešen, kot bi si želela? Imaš ob tem kaj slabo vest? ?

Te šraufa en črviček, ko vidiš, kako Instagram raste, da je na njem že več kot milijarda ljudi in da mnogi z njim služijo milijone oz. milijarde? In da, madonca, je tudi tvoja konkurenca tam prav uspešna …

Vedi, da te popolnoma razumem, ker sem bila tudi jaz na tem. Vsak izgovor mi je bil dober, da se mi ni bilo treba poglabljati vanj. Od tega, da nimam časa za vse, da tam itak ni mojih sledilcev (kar seveda ni res, za nobeno panogo!), da je Instagram poln spama (to delno drži), do tega, da mi je zoprno tipkati na telefonu … Ok. To je še vedno res. Ampak! Tadaaaa, sedaj ko se v Instagram intenzivno poglabljam sem ugotovila, da se da objavljati tudi preko računalnika. Ti bom vse pokazala in povedala. ? 

Tudi če je tvoj primarni komunikacijski kanal kakšen drug medij (kot je pri meni na primer Facebook), se splača vložiti energijo tudi v Instagram. Instagram je nujen za lastnice spletnih trgovin, blogerje, vplivneže, kozmetične storitve, tiste, ki se ukvarjajo z modo, ustvarjajo unikatne izdelke … Skratka vse, pri katerih so slike močno orodje. 

Ena izmed takih je tudi lastnica spletne trgovine www.bombazek.si, ga. Maja Plohl, ki je bila gostja na moji delavnici v živo, avgusta letos. Takrat nam je predala veliko praktičnih namigov za uporabo Instagrama, ki jih bom v spletnem predavanju delila z vami.

Spletno predavanje “Kako prodajati z Instagramom” je namenjeno:

 • Lastnicam spletnih trgovin.
 • Umetnicam, ki izdelujete svoje unikatne izdelke.
 • Tistim, ki se ukvarjate s svetovalnimi ali izobraževalnimi storitvami.
 • Osebnim trenerkam, učiteljicam joge, pilatesa, kozmetičarkam …
 • Blogerkam in infuencerkam (oz. tistim, ki bi to rade postale)

Bloganje in Instagram sta zelo primerna za prodajo praktično česarkoli, najbolj pa za: spletne trgovine, kozmetiko, modne produkte, lifestyle produkte, prehranske proizvode, nakit, unikatne izdelke …

Instagram je nujen, če si želiš prodajati tudi v tujini in zelo primeren za gradnjo osebne blagovne znamke.

Teme, ki jih bomo obdelale med spletnim predavanjem:

 • Kaj je Instagram in kako se razlikuje od drugih socialnih omrežjih?
 • Zakonitosti in pravila uspešnega objavljanja na Instagramu (ureditev profila, promocija z Instagram stories, uporaba hashtagov, obdelava slik, video …)
 • Instagram stories highlights.
 • Objavljanje in načrtovanje objav preko Facebook creatorja.

 

 • Kako uporabljamo Instagram preko računalnika.
 • 5 taktik kako pridobivamo prve sledilce ali več sledilcev.
 • Oglaševanje na Instagramu in boostanje objav.
 • Odgovori na vaša vprašanja.

BONUS:

 • Video vodič oz. jasna navodila, po korakih kako ustvariš Instagram račun.
 • Delovni list s tabelico, ki vam bo pomagala narediti prve korake na Instagramu (top zadeva!).

Predavanje bo potekalo v zaprti Facebook skupini v obliki Facebook live videa. Predavanje se bo dodatno snemalo in za tiste, ki se ga ne bi mogle udeležiti v živo, bo na voljo tudi posnetek.

Začnemo ob 8.30 in zaključimo ob cca. 11.30 uri, (z vmesnim 15. minutnim odmorom), oziroma takrat, ko bomo končale (odvisno je tudi od števila vaših vprašanj). Vprašanja mi lahko postavite na koncu predavanja, še bolje pa je, da mi jih pošljete predhodno, da potem nanje odgovorim.

Tokrat o Instagramu predavam zadnjič v živo, zato predavanja nikar ne zamudi! ?

 

Na mojih dogodkih se imamo vedno top, ampak naj udeleženke same povedo…

Če s predavanjem ne boš zadovoljna, ti naslednji dan vrnem kupnino. Tako ničesar ne tvegaš.

Zakaj bi se učila ravno od mene?

Kljub temu, da sama Instagrama ne uporabljam za posel, sem ga za vas naštudirala “u nulo”, ker ste to potrebovale. Lahko vam predam vse znanje, ki ga potrebujete za uspeh in da sploh lahko začnete z uporabo Instagrama. Končni uspeh je pa itak vedno odvisen samo od vas.

Udeleženke moje avgustovske delavnice v živo so vse začele Instagram uporabljati zelo intenzivno, in so vse znanje zelo uspešno aplicirale v prakso. O kakovosti delavnice pa govorijo tudi njihova mnenja (na sliki).

Če mi torej zaupaš, da vem, kaj delam, pridi. ? Tokrat je zadnjič, da o Instagramu predavam v živo in sem ti na voljo tudi za vprašanja.

Spletno predavanje je idealno za vse, ki niste iz Ljubljane in tiste, ki se dopoldanskih dogodkov zaradi obveznosti ne morete udeležiti. Po predavanju bo namreč za tiste, ki ga ne bi mogle poslušati v živo na voljo tudi posnetek. 

Investicija v predavanje z dvema odličnima bonusoma je 57 eur. Mislim, da bi bilo tako priložnost res škoda zamuditi. ?

Se “vidiva”, kajne? ?

Hitro klikni spodaj in si rezerviraj svoje mesto.