»Kako uspešno prodajati z email marketingom«

SPLETNO PREDAVANJE V ŽIVO

Torek, 11.2., od 8.30. – 12. ure

 

Tokrat PRVIČ spletno predavanje v živo na to temo. ?

Do sedaj sem imela dve razprodani delavnici v živo, sedaj pa bo prvič spletno predavanje v živo,  da imajo s tem možnost pridobitve tega znanja tudi tiste, ki se dogodkov v živo težko udeležijo. 

Ker te jaz pač razumem, da imaš otroke, da imaš veliko dela, da si morda dopoldne v službi, in da je februar pač najhujši mesec viroz in se zato veliko lažje udeležiš (ali pa jaz odpredavam) spletnega predavanja, kjer ti ni nujno, da si v top formi.

In, kar je tudi ZELO POMEMBNO. 

Seveda bo na voljo POSNETEK in vsa gradiva, tako da ni nobene panike, če se predavanja v živo slučajno ne bi mogla udeležiti. 

Predavanje bo potekalo v zaprti Facebook skupini in zato ne rabiš nobene posebne tehnike. Čim manj kompliciranja, pravim jaz. ?

Torej, se vidiva, kajne? 

To predavanje je zate, če:

✔ Si blogerka, imaš spletno trgovino, prodajaš izobraževanja oz. svoje znanje … Email marketing je namreč primeren za skoraj vse panoge.
✔ 
Email marketinga še ne izvajaš in ne veš, kje bi začela, ob poplavi vseh informacij, novih zakonov in podobnega.
✔ 
Email marketing že delaš, pa se še malce loviš in tudi rezultata ni pravega.
✔ 
Za to, da napišeš en email porabiš cel dan in ti zmanjkuje časa za druge stvari. ?
✔ 
Malce si že obupana, ker se tvoje številke odpiranja emailov še vedno gibljejo okoli 5% namesto 50%.
✔ 
Ne veš kdaj poslati email, in, khm, še vedno mailinge pošiljaš iz gmaila?
✔ 
Morda celo misliš, da je email marketing mrtev, popolnoma brez veze, časovno zamuden in na sploh pase in te res niti najmanj ne zanima?

Udeleži se predavanja in mi dovoli, da ti dokažem, da email marketing ni prav nič od tega. Ampak je eno najučinkovitejših in najcenejših orodij prodaje sploh za mala podjetja in samostojne podjetnike. Ok?  Itak ničesar ne tvegaš. Če s predavanjem ne boš zadovoljna, ti bom vrnila denar. 

REZULTAT predavanja bo to, da se boš lahko končno sprostila, ker boš vedela, kako prodajati, brez da zraven izgubljaš živce. In si v stresu, ker prodaje resnično ne maraš. Pokazala ti bom, kako priti do višjecenovnih strank ali pa do več prodaje, če prodajaš nizkocenovne produkte. In ja, videla boš, kako lahko tudi tebi kdaj “stranka pade z neba”. Vse preko email marketinga.

Na konkretnih primerih, korak za korakom ti bom pokazala čisto, kar je treba, da z email marketingom začneš in uspešno nadaljuješ.

Teme predavanja

8.30.-12h,  oziroma, kolikor boste rabile. Če vas bo več in če bo več vprašanj bomo druženje brez problema podaljšale. Ja, tudi to je prednost online predavanj.?

 • Zakaj je email marketing tako zelo pomemben, sploh za mala podjetja.
 • Kako email marketing postane zlata jama in ne jama brez dna.
 • Kako začnemo z email marketingom in zgradimo neprodušen prodajni lijak.
 • Kaj počnemo in česa ne počnemo v email marketingu.
 • Kaj deluje in kaj ne deluje (več) v letu 2020. 

Email marketing lijak – podrobno

 • Kaj je lahko darilo (lead magnet) in brezplačna orodja, ki ti lahko pomagajo, da ga narediš.
 • Kakšno je darilo, ki si ga prenese vsaj 1900 ljudi? 
 • Kaj je pristajalna stran (landing page) in kakšna mora biti, da služi svojemu namenu (tehnične podrobnosti + kakšen tekst mora biti na njej). Delo na konkretnem primeru.
 • Kaj je zahvalna stran in kakšna mora biti (vsebine/teksti – delo na konkretnem primeru).
 • Kaj je email avtomatizacija.
 • GDPR in njegova pravila (kako je iz slona nastala muha).
 • Hitra predstavitev brezplačnega orodja za pošiljanje emailov MailerLite, ki je odlično za podjetja na začetku izvajanja email marketinga.
 •  
 • Kako pišemo e-maile, ki jih ljudje dejansko odprejo, preberejo in kliknejo na povezavo za nakup. Kako dosežemo 50% odpiranje emailov.
 • Pravila, kako se napiše udaren naslov in kakšna mora biti vsebina emaila.
 • Koliko in kdaj pošiljati emaile.
 • Kako povežemo Facebook oglase in email marketing (nujno predvsem za spletne trgovine, zelo koristno pa za prodajo vsega, tudi dogodkov).
 • Kako z email marketingom izvajamo retargeting.
 • Komentar vaših emailov. Ja, to je bonus, poglej spodaj. 

 

Cilj je, da po koncu predavanja začnete delati, ker boste imele čisto vsa konkretna navodila in korake, ki so za to potrebni, + brezplačna orodja, ki so odlična za podjetja na začetku, ki nimajo ne financ ne človeških resursov za neke drage in sofisticirane programe.

BONUSI:

 • NAJPOMEMBNEJŠI je moj komentar vaših e-mailov! Ja, tiste, ki mailing že izvajate, mi boste poslale vaše zadnje 3 mailinge, da vidim, kako in kaj.

          Tiste, ki mailinga še ne izvajate imate to v dobrem za takrat, ko ga boste začele izvajati. 3 mailinge prejmem in napišem komentar. 

 • Posebna, izjemna cena (-50 %)  za nakup MailerLite video vodiča samo za udeleženke predavanja. ?

Še vedno nisi prepričana, da bi bila zraven? Res ne predavam dolgočasno ?, ampak naj udeleženke mojih dogodkov v živo same povedo. 

Če s predavanjem ne boš zadovoljna, ti naslednji dan vrnem kupnino. Ok? ?
Ker vem, kaj delam. In ker mnenja mojih udeleženk prejšnjih dogodkov govorijo sama zase.

Tukaj bi po vseh pravilih pisanja prodajnih strani moralo pisati nekaj o meni, o mojih referencah izkušnjah itd. 

Ampak tokrat, tukaj, ne bo čisto tako. Ker mislim, da vsi moji razprodani dogodki in mnenja udeleženk povedo vse.  ?

Tako da …

Če me slučajno še ne poznaš in želiš izvedeti kaj več o meni, najdeš to v zavihku »o meni« na tej spletni strani. Še najbolje pa bo, da se udeležiš predavanja in vidiš, kako predavam. Kot sem že rekla, ne tvegaš prav ničesar. Če ti predavanje ne bo všeč, ti vrnem kupnino.

Investicija v predavanje je samo, zelo dostopnih,  59 eur. Za to ceno dobiš vse moje znanje email marketinga, ki ga imam + komentar tvojih emailov in odgovori na vprašanja, kar mislim, da je res ponudba, ki je ne smeš zamuditi. 

No, si se že prijavila?  ?