Naredim zate

Naredim zate je storitev namenjena tistim podjetnicam, ki same enostavno nimajo časa, da bi zadeve postavile na noge.

Torej napisale darilo, postavile spletno stran, uvedle email marketing, postavile Facebook in Instagram page … Jaz vse to naredim zate, se povežem z mojo računalničarko in vse stvari postavim tako, da ti potem samo nadaljuješ, kar te seveda tudi naučim. Lahko ti tudi samo pripravim projekt in vsebine za spletno stran in potem delaš naprej ti s svojim računalničarjem.

To je super stvar za tiste, ki imate določena sredstva za investirati (no, to bi v bistvu morale imeti vse, ki se odločate za samostojno pot), nimate pa časa, da bi vse skupaj izvedle, ker ste še v redi službi. Ali pa volje, ja zakaj ne. Morda ne marate pisati in bi z veseljem to delo predale komu drugemu.

No, meni ni problem pisati 😉

Ta storitev je zelo individualna, zato se je seveda treba vse predhodno temeljito pogovoriti. To je investicija v to, da ti v bistvu jaz postavljam posel, ker to znam in mi gre hitreje, da ti lahko počneš druge stvari in potem samo zaženeš, ko si pripravljena.

Vsekakor je to zate ogromen prihranek časa in energije, ki je ne zapravljaš za stvari, ki ti niso blizu, ali so ti odveč. Pomagala sem sokreirati toliko biznisev, da te stvari res obvladam in verjamem, da zato zanje porabim veliko manj časa, kot bi jih ti.

Seveda pa je pri tem potrebno tvoje popolno zaupanje vame, ker, če ne, je vse skupaj samo potrata časa in energije. Tiste, ki niste navajene delegirati in spustiti stvari iz rok zato, da jih lahko naredi nekdo drug bolje, niste za to sodelovanje.

Vsekakor bi se o vsem tem predhodno temeljito pogovorili.

Mnenja o delu z mano preveri tukaj.

Če te tovrstno sodelovanje (resno) zanima mi piši na alenka@amarketing.si. in vse se bova pogovorili.