Ena A podjetnica

celoletna mentorska skupina

mag. Alenke Menard

 

Ena A podjetnica

celoletna mentorska skupina

mag. Alenke Menard

 

Ker razumem potrebe in tegobe moje skupnosti, mojih obstoječih in bodočih strank, sem za vas odprla mentorsko skupino Ena A podjetnica. 😊

Ta skupina deluje že nekaj let in je namenjena kot podpora udeleženkam mojih intenzivov (skupinskega in individualnega), da po intenzivnem nabiranju znanja ne ostanejo same in da ne zaspijo, ko je treba znanje spravljajo potem v prakso.

Je skupnost podobnih podjetnic, kjer se čutijo varne in kjer lahko delijo svoje probleme in večje ali manjše zagatice. Kjer se tudi medsebojno povezujejo, si pomagajo in stojijo ob strani.

V tej skupini so lahko udeleženke intenzivov z mano kolikor časa želijo, tudi po preteku dobe, ki je vključena v ceno intenziva. Njim so tudi na voljo krajša enourna individualna svetovanja, ki jih drugače delam zelo redko. Ker že poznam njihov biznis, so samo tako lahko plodna in koristna.

Zakaj menim, da sem lahko prava mentorica zate?

A veš kaj, tukaj ne bom razlagala na dolgo in široko, ker sem prepričana, da boste itak prišle samo tiste, ki me že poznate. 😊 Torej že veste da:

  • Sem mentorica (bodočim) podjetnicam za uspešen vstop in nastop na trgu. Pomagam pri začetku in rasti njihovega samostojnega posla.
  • Sem na samostojni poti že deseto leto, kjer sem ga močno biksala, a se iz tega tudi veliko naučila.
  • Da zelo rada predavam in učim in da so moja predavanja konkretna, brez nepotrebnega filozofiranja, direktna in akcijsko usmerjena.
  • Da imam formalno izobrazbo, precej let življenjskih izkušenj, predvsem pa večletne izkušnje z mentoriranjem, predavanji in delom s podjetnicami.
  • In da sem ti karakterno všeč, ali pa tudi ne 😉 Ali kot je rekla ena moja stranka, ki bi me rada najela za predavanje v njihovem podjetju: » Najela bom nekoga, ki ga lahko poslušam cel dan« Iskreno, ne?

Ampak saj veš, kako je. Eno je, da ti jaz govorim, kok sem fajn 😜, drugo pa, kar povejo moje stranke.
Preberi mnenja mojih mentorirank, ki so bile članice Ena A podjetnice. 💖

 

“Mene je Alenka naučila loviti zajce 🙂 Ja, res! Naučila me je, kako določiti ciljno skupino in jasno sporočiti, kaj delam. In zdaj grizem naprej …
Priporočam jo tudi tebi, saj se ti odpre nov svet in uspeh je neizbežen”.
Ula Hribar Babinski, www.aktivni senior.si

 

Super je biti del skupine, kjer dobiš odgovore, nasvete, navdih in tudi »brco v rit«, ko to potrebuješ.

Alenkin način podajanja znanja je enostaven, strnjen in razumljiv, da lahko takoj vse prestaviš tudi v prakso. Fino je, ker nas je v skupini več, ki se med seboj podpiramo in izmenjujemo mnenja. Dostikrat tudi katera postavi vprašanje, na katerega niti ne pomisliš, pa ti vseeno koristi.

Hvala Alenka, za tole skupnost 💗 .”

Darja Cotar Seibert  https://zdravoinslastno.si/

 

 

V mentorski skupini sem našla podporo tako mentorice Alenke kot ostalih kolegic podjetnic. Z njimi se veselim svojih malih zmag, predvsem pa zaradi vnaprej dogovorjenih terminov za skupne pogovore ohranjam delovni zagon in svoje na papirju zapisane cilje tudi dejansko uresničujem – redno, pogumno in učinkovito.

Vključitev se je izkazala kot optimalna investicija za mojo podjetniško pot, saj kot začetnica, prišlek iz »nepodjetniškega sveta«,  potrebujem nekoga, ki me s svojimi izkušnjami, nasveti usmerja, kadar to potrebujem.  

Simona Laknar Strahinić

 

Odkar sem v Alenkini mentorski skupini (in to je že skoraj dve leti), se je moj pogled na podjetništvo, prodajo in marketing čisto spremenil.

Moji hobiji so se preoblikovali v samostojen biznis, od katerega lahko živim.

Alenki sem tooook hvaležna za podporo, motivacijo, spodbudo in za vse znanje, ki ga deli z mano.

Všeč mi je njen pristop, ker se hitro odzove, je direktna in iskrena. Hvala ti💚

Klara Dev, www.dihajgibaj.si

V podjetniškem intenzivu dobiš veliko znanja, ki pa ga je potem treba uporabiti v praksi, na svojem primeru.

Zato je mentorska nadaljevalna skupina super, da ne nehaš delati. Srečanja na dva tedna so ravno dovolj pogosta, da vmes kaj narediš in pokažeš… no včasih tudi ne, ampak je super, ko ti punce povejo, da je na podjetniški poti čisto normalno, da greš včasih malo nazaj in vase.

Po zalet, za nove zmage. Z ramo ob rami gre lažje 😉

Petra Jančar, unikatni nakit Petra Jančar

Po zaključenem skupinskem podjetniškem intenzivu sem se vključila še v nadaljevalno mentorsko skupino, v kateri sem že skoraj dve leti. S sošolkami se res krasno počutim že vsa ta leta sodelovanja in druženja. Njihova podpora me vedno motivira, da sem v svojih projektih še boljša, da ne zaspim!

Andreja Rajh https://zenska-preventivnica.si/

Po individualnem intenzivu sem se vključila še v Alenkino mentorsko skupino, da sem imela podporo še naprej.

Ker ko stvari, ki si se jih naučil, spravljaš v prakso, pride na dan še ogromno vprašanj.

Najbolj fajn je to, da lahko kadarkoli prosim za pomoč ali mnenje sošolke, naša redna dvotedenska srečanja pa me motivirajo, da delam naprej in preizkušam nove stvari tudi v praksi. Super je. 😊

Katja Butina www.emirkirurgija.si