Vodenje projekta

Uf, še sedaj ne morem verjeti, da to pišem. Ampak že cel dan mi skače po glavi in to vedno nekaj pomeni. Ne morem verjeti pa zato, ker sem rekla, da za druge ne bom delala. Za druge ne bom pisala.

Ampak. Spet je tukaj ta moj ampak. 😉 Iskreno verjamem v to, da je v univerzumu vse v ravnovesju. Ker če ne bi bilo,  bi se vse podrlo. In verjamem v to, da če imaš idejo za nek produkt ali storitev, potem moraš temu slediti. Saj očitno obstaja nekdo, ki to rabi. Če ne, ideje sploh ne bi imela.

Ko sem se pripravljala na individualni skype intenziv z mojo stranko, mi je začelo kljuvati tam zadaj nekje v možganih. Mater, koliko hitreje bi to lahko ti naredila. Kako gre meni vse skupaj lažje, ker pač znam in imam že toliko prakse v tem, kako začeti. In ker sem šla sama čez vse to vem, kaj deluje in kaj ne.

Ker razumem, da ni vsak za vse. Da vam je nekaterim res muka pisati tekste, pa tudi če samo za spletno stran. Meni ni, jaz imam to en, dva, tri.

Da imate ogromno strokovnega znanja, ki ga ne znate zapakirati in ponuditi.

Da nimate časa vsega skupaj postavljati. Morda ste še v redni službi in se pripravljate na samostojno pot. Morda imaš tudi družinico, ki zahteva svoj čas. Morda pa si enostavno kdaj rada tudi frej in imaš čas zase (oh, kako to razumem).

In morda ti vse skupaj enostavno ni v užitek. Ne da se ti iskati računalničarja, ki ti bo za pošteno ceno postavil stran. Nimaš prav nobenega veselja poslušati spletnih tečajev na to temo in se sama poglabljati v to. Ti bi se rada predvsem ukvarjala s svojim strokovnim znanem in ga delila naprej. In bi bila neskončno vesela, če bi to predhodno delo postavljanja posla nekdo opravil namesto tebe.

No, meni to ni problem. S spletnimi stranmi in marketingom se  v taki ali drugačni obliki ukvarjam že več kot 17 let, v bistvu mojo celo delovno dobo.

Imam krasnega računalničarja, ki ti vse skupaj postavi za razumno ceno in s katerim sva že tako »vpeljana«, da narediva vse brez problema.

Imam krasno računovodkinjo, ki ji popolnoma zaupam, in ti jo z veseljem priporočim, če boš imela tako obliko dejavnosti, da boš računovodkinjo rabila. Tako ti je ni treba iskati. Če zaupaš meni, boš tudi njej.

Imam oblikovalko, ki ti lahko pomaga, poznam super fotografinjo, ki te lahko fotografira za spletno stran in ve, kaj dela, poznam odličnega oblikovalca, če boš rabila logotip … Preko svojega dela sem si oblikovala team ljudi, ki jim popolnoma zaupam, in ki delajo dobro, in z veseljem jih posodim tudi tebi in ti s tem prihranim ogromno časa z iskanjem. 😉

Poiščem ti informacije, ki jih potrebuješ za začetek, ker vem, kje iskati.

Oblikujem ti promocijsko strategijo, odprem in postavim Facebook poslovno stran in ti pripravim objave za prvi mesec, da vidiš, kako to teče. Potem te naučim, da znaš to učinkovito naprej delati sama, oziroma, če boš koga najela za to, da potem ta oseba dela naprej.

Odprem ti račun za email marketing na MailerLite sistemu, ki ga uporabljam tudi jaz, in ki je za začetek brezplačen. Je tudi edini sistem, ki brezplačno nudi tudi avtomatizacijo, in ki je tudi kasneje stroškovno zelo razumen. Mislim, da je za začetnike eden najbolj enostavnih sistemov.

Pokažem in naučim te celoten sistem email marketinga. Napišem ti »lead magnet« darilo, če bo to e-knjiga, priročnik, karkoli bova izbrali in bi bilo za tvojo dejavnost najbolj primerno, in ti povem, kako  to potem učinkovito promoviraš preko facebooka in facebook oglaševanja.

Skratka, jaz naredim vse, ti pa se lahko medtem posvetiš drugim zadevam, pri katerih ti bolj zapoje srce in v katerih si ti odlična.

Kako ti to zveni? Koliko bi ti to bilo vredno?  

Celoten projekt bi predvidoma trajal od 3-4 mesece, odvisno od tega, kaj in kako bi se dogovorili. Predvsem bi bilo odvisno od tebe in tvoje odzivnosti, saj na koncu seveda odločaš ti. Fotografirati se moraš ti. Video moraš posneti ti, (če se bova odločili za to obliko), ker bi bilo res malo čudno, da sem na njem jaz. 😉

V vsem tem času se v celoti posvetim tvojemu biznisu in si moja absolutna prioriteta. Dobiš dostop tudi do vsega mojega znanja (spletnih tečajev) in udeležbo na moji dogodkih v živo. Sva tudi v neposrednem kontaktu in dobiš dostop do moje zasebne telefonske številke.

Investicija: od 5.000 eur naprej. Točen znesek se dogovoriva po predhodnem pogovoru. Možno plačilo na obroke.

Ja glej, 3-4 mesece bom delala skoraj samo za tvoj biznis, tako da je to minimalni znesek, ki je potreben za tak projekt. Strošek računalničarja, morebitnega oblikovalca, fotografinje je seveda posebej.

 

Če nimaš časa, imaš pa na voljo nekaj finančnih sredstev za investiranje (kar srčno upam, da imaš, če se lotevaš nečesa novega, ker boš brez tega zelo težko), hkrati pa se ti res ne da ukvarjati z vsem tem in bi rada zaštartala čim prej, mi piši na alenka@amarketing.si in se pogovoriva.

Vem pa, da boste prišle samo tiste, ki me že nekaj časa spremljate in dobro poznate. Ker mi (če ne) ne boste zaupale, tako da je zadeva zelo enostavna. 😊

Jaz se že ful veselim, ker vem, da bom delala samo za izjemne ženske. 😊