“Kako boš prodala
prvič (več)”

9 mesečni skupinski podjetniški intenziv z
mag. Alenko Menard 

Skupinski podjetniški intenziv je celovit program, ki vsebuje vse potrebne korake, da lahko uspešno začneš svoj posel, če si podjetnica začetnica, ali ga nadgradiš tako, da prodaš več, če si obstoječa podjetnica.

Program je butičen, saj delamo v zelo majhni skupini, da se lahko maksimalno vsaki posvetim in da je zagotovljena intimnost. Ker, veš, marsikaj se dogaja v teh mesecih, ko smo skupaj. 🤗

Če kdo, potem jaz lahko iz prve roke povem, kako je, če vstopaš na trg iz napačne smeri, če ti v bistvu sploh ni jasno, kaj počneš in samo gledaš, kaj delajo drugi. Potem sama narediš enako, ampak učinka pa ni. Ker ne razumeš, kaj in zakaj počneš in kakšen bo učinek posamezne akcije.

3x sem začela svoj posel, (če bi temu sploh lahko tako rekli), ker v resnici dvakrat res nisem vedela, kaj delam. Kljub temu, da sem magistrica znanosti iz ekonomije in imam vse teoretično znanje marketinga.

Šele tretjič sem se stvari lotila na pravi način in na pravem koncu in si najprej poiskala mentorja. No, ne enega, tri! Ker mi nihče ni dal točno tistega, kar sem rabila. Zaporedja potrebnih korakov, ki jih moraš narediti, da ti uspe. Da narediš prvo prodajo in potem prodajaš znova in znova in od tega tudi (dobro) živiš.

Tako sem iz različnih koncev sestavljala koščke, da sem nato oblikovala smiselno celoto in jasnost, sistem, ki preverjeno deluje in je tisti, ki te pelje po pravi poti, brez ovinkov.

Ker ne moreš začeti na sredini, vse se vedno začne od začetka, s prvim korakom. In to ni takoj prodaja za milijon evrov, tukaj ti ne mislim nakladati in graditi gradov v oblakih. Na začetku potrebuješ določen čas, vsaj pol leta, da se zadeva ulaufa. Tudi milijonska prodaja je možna, seveda, a ne takoj.

Skupinski podjetniški intenziv je program, ki te smiselno vodi, korak za korakom do tega, da postaviš svoj biznis, ga uspešno promoviraš in seveda prodajaš.

Program je namenjen tistim podjetnicam, in bodočim podjetnicam, ki potrebujejo več vodstva in podpore skupine. Ki potrebujete jasno strukturo in zaporedje korakov, ki jim potem samo sledite.  Dobrodošle ste vse, ki ste motivirane, odločene in pripravljene delati, saj le tako lahko pridete do rezultatov. Nihče ti ne more pomagati, če tega sama nočeš. In seveda, dobrodošle tudi tiste, ki morda še nimate jasne podjetniške ideje! Znanje, ki ga dobite v intenzivu lahko smiselno uporabite za katerikoli posel! Poleg tega imam že toliko izkušenj, da vam lahko dam marsikatero idejo in vse skupaj predebatirava.

Delamo INDIVIDUALNO, na biznisu vsake od vas, le da so srečanja skupinska in da lahko vse med sabo sodelujete in si pomagate.

9 mesečni program sestavlja:

  • Uvodni vprašalnik, da naštudiram vaš posel
  • Enourni 1/1 uvodni Zoom mentorski klic z vsako od vas
  • 3 mesece tedenskih predavanj v živo na Zoom s posnetki, ki bodo vaši za vsaj eno leto z možnostjo podaljšanja (vsako traja do 2 uri, ker zajema teoretični del, + delo na vaših primerih) – 9 modulov +
  • 6 mesecev mentorske skupine Ena A podjetnica (skupaj torej 3+6 =9 mesecev dela z mano; to je do konca junija 2024)
  • BONUS spletne tečaje s katerimi res pokrijemo čisto vse vsebine, ki jih potrebujete:
   • Kako opraviš tržno raziskavo
   • Kako učinkovito in strateško uporabljati Facebook za posel v letu 2023 in naprej
   • Kako oglaševati na Facebooku
   • Kako prodajati z Instagramom
   • Kako sodelovati z vplivneži
   • Spletna članstva kot odlična poslovna priložnost
   • Sistem prodaje z brezplačnimi dogodki za (vsaj) 15.000 eur + prodaje naenkrat.
  • Zaključno srečanje v živo (mislim, to res ne gre, da vas ne spoznam tudi v živo, a ne? Pa da kšno rečemo in se nasmejemo. Poglej si utrinke iz nekaj srečanj spodaj. Ponavadi nas ni za spravit domov. 😉
  • Certifikat o udeležbi in darilo.

1.MODUL

KOMU PRODAJAŠ?

Poznavanje tvoje idealne stranke je ključ do uspeha na trgu. Ko boš svojo idealno stranko in njene probleme poznala bolje od svoje najboljše prijateljice, boš uspela. In ne, ni tako enostavno, kot izgleda. Eden izmed načinov, kako raziščeš trg in spoznaš sovje stranke so tudi tržne raziskave, o čemer govori 1. BONUS tečaj: “Kako uspešno opravimo tržno raziskavo”.

2.MODUL

POSLOVNI MODEL:  kateri je pravi zame, za prvo prodajo ali za več prodaje?

Izbira pravega poslovnega modela je KLJUČNA, ko začenjaš svoj posel. In veliko ljudi tukaj useka mimo, ker enostavno ne vejo. Ker morda nimajo ekonomskega ozadja, znanja in vedenja, kaj je treba. Kar je precej logično. Veliko samostojnih podjetnikov ni ekonomistov in tukaj zmanjka znanja o podjetništvu, prodaji in marketingu.

Treba je poznati svoje številke. Treba je vedeti ZAKAJ se spuščaš v posel, ker ni vse za vse. Nimajo vsi cilja služiti milijone. Morda si samo zelo nadarjena oblikovalka nakita in ti je v prvi vrsti pomembno to, da ustvarjaš.

Morda bi rada prodajala spletne tečaje, pa se tega lotevaš iz napačne smeri, (kar si skoraj upam trditi, da je tako).

Veliko je ZAKAJ-ev in veliko je načinov. Me pa bomo pogledale, kateri je pravi za vsako od vas, glede na tvoj ZAKAJ.

Če pa morda že posluješ in bi rada prodajo povečala, bomo pogledale tudi to, kako bi se dalo glede na tvojo situacijo tudi to narediti. Čisto vse se da. Samo, če je volja.

3.MODUL

OBLIKOVANJE PAKETOV PRODUKTOV: Kako oblikujem primerne pakete produktov in umetnost postavljanja pravih cen.

Pogledale bomo, kako se oblikujejo paketi produktov (sploh za svetovalne storitve). Naučile se bomo tehnik postavljanja cen, ki so za nas ok, hkrati pa tudi primerne za stranke.

Za vse oblikovalke in vse tiste, ki “delate s svojimi rokami” (maserke, zdravilke, terapevtke in podobno) in ste zato odvisne od svoje produktivnosti, bomo pogledale vaše številke. Kako priti na zeleno vejo.

Pogledale si bomo psihološke »trigerje«, ki spodbujajo k nakupu in se naučile zakaj nizke cene in popusti niso vedno ok.

Cilj je, da oblikuješ pakete svojih storitev in jim postaviš cene (ob naši pomoči, svetovanju in podpori seveda).

4.MODUL

VAŠA VPRAŠANJA

Ponavadi je po teh prvih modulih kar precej vprašanj in zagat, ki jih bomo reševale v 4. modulu, ki je namenjen samo temu. Poglabljamo obstoječe znanje in delamo na konkretnih primerih.

5.MODUL

SPLETNA STRAN: osebna izkaznica vsakega posla

Glede na določen poslovni model je odvisno, kaj boš dala na spletno stran. S čim boš začela. Morda je to gradnja svoje email liste. Morda blog. Morda kaj drugega.
Tudi to je odvisno od vsake posameznice in pogledale bomo, kaj je primerno za vsako do vas. Cilj tega modula je, da ima vsaka od vas narejen vsebinski okvir za spletno stran, z zavihki in vsem, da jo lahko nato postavite/prenovite čim prej.

6.MODUL

Trening pisanja srčnih marketinških tekstov 

Predala vam bom vse teoretično znanje, trike in namige, ki so potrebni za to, da napišete učinkovite marketinške tekste, ki odražajo tebe in ki prodajajo.  Potem je pa samo še vaja, vaja, vaja, ki vedno, dela mojstra.  Tudi če misliš, da nimaš talenta za pisanje. Seveda vam bom vse napisane tekste tudi pregledala. 😉

7.MODUL

Email marketing tvoja zlata jama in NE jama brez dna

Email marketing je glavno prodajno orodje današnjega časa, email lista pa tvoje največje bogastvo. In EDINO, ki ti ga nihče ne more vzeti. Kvalitetna email lista s kvalitetnimi, odzivnimi kontakti, pridobljenimi na pravi način, je tvoja zlata jama, ki ji lahko prodaš vedno znova in znova.

Pogledali si bomo, kako na pravi način zgradiš email listo in kako potem gradiš odnos z ljudmi na njej, da postanejo tvoje najboljše stranke. Brez kakovostne email liste boš težko prodajala svoje višjecenovne produkte/storitve.

8.MODUL

Facebook in Instagram – tvoji glavni prodajni orod(ž)ji 

Socialna omrežja so v zadnjem času doživela kar nekaj sprememb in novosti. Pojavljajo se nova, ki si vztrajno utirajo pot tudi v Sloveniji. A za večino podjetij, ki imajo ciljne stranke končne kupce, sta še vedno najbolj uporabna in primerna Facebook in Instagram.

Facebook je baza 3 milijarde tvojih potencialnih kupcev. Na Instagramu je že več kot milijarda uporabnikov. Zato sta to glavna komunikacijska in promocijska kanala zate. Ampak. Uporabljati ju moraš na pravi način.

BONUSI: Dva tečaja o Facebooku, ki pokrijeta plačljivi (oglaševalski del) in neplačljivi (organski del ali kako objavljati). Vse skupaj je res celovito znanje Facebooka in pokrije vse, kar rabiš.

Glede Instagrama bom z vami delila posneto  spletno predavanje Kako prodajati z Instagramom, ki je namenjen bolj začetnicam na Instagramu (kako vzpostaviš račun, dobiš prve sledilce …) in pa predavanje Kako sodelovati z vplivneži, ki so lahko pomemben in učinkovit del marketinškega miksa podjetja.

9.MODUL

Triki in namigi za prodajo nižje in visoko cenovnih produktov (iz prakse). 

Ta modul vsakič znova prilagodim vam, saj je odvisno od tega, v kateri panogi delujete in kaj delate in prodajate.

Povedala vam bom konkretne korake in dala napotke, kako se proda:

 • Dogodek
 • Spletni tečaj
 • Visokocenovni produkt (svetovanje, skupinski programi) – lansiranje programa!
 • Nizkocenovni produkti (oblačila, nakit, knjige, ročni izdelki, masaže, vadbe …).

V tem modulu pa dobite še češnjo na torti (upam, da imate rade češnje 😉). Bonus št. 6 Sistem prodaje z brezplačnimi dogodki  za (vsaj) 15.000 eur + prodaje naenkrat. Ta program je popolnoma nov, v njem pa so čisto vsi moji najbolj skrivni triki in veščine prodaje na spletu, preizkušeni iz prve roke. Kako jaz prodajam in od tega živim. Vrednost tega je res neprecenljiva. Poleg tega bom z vami delila še bonus št. 7, tečaj Spletna članstva kot odlična poslovna priložnost, ker so spletna članstva oblika poslovnega modela, ki je primeren skoraj za čisto vsako panogo.

Potek dela

 • Takoj po plačilu kupnine prejmeš podroben vprašalnik, ki ga izpolniš in mi ga pošlješ čimprej.
 • V roku 14 dni po začetku programa bom z vsako od vas imela individualno enourno Zoom mentorsko srečanje, kjer bova razčistili vse in določili cilje glede na tvoje želje in potrebe.
 • Nato se bomo srečevale 1x tedensko na Zoomu, kjer bom V ŽIVO predavala vsako temo in na koncu odgovarjala na vaša vprašanja.
 • V okviru vsakega modula dobite tudi domačo nalogo, ki vam jo bom tudi pregledala.
 • Na voljo bodo seveda tudi posnetki predavanj, ki vam bodo na voljo eno leto. Tako tudi ni problema, če ste dopoldne morda v službi, saj ne boste izgubile ničesar in jih lahko poslušate, ko boste imele čas. Če bi bilo res nujno, lahko dostop tudi podaljšam, vendar bi res rada, da vsebine predelate sproti.
 • Hkrati boste vključene v podporno Facebook skupino, kjer bom od 8. do 13. ure vsak delovni dan na voljo za vaša vprašanja in sprotne odgovore. Ja! Tako na odgovor ne boš čakala en teden, ampak ti bom odgovorila takoj, ko bom lahko, sigurno pa še isti dan.

Facebook skupina bo zaprta in skrita, kar omogoča popolno anonimnost in zasebnost. Udeleženke boste skrbno izbrane, da boste v skupini res lahko delile tudi svoje strahove in podobno, in da si boste res lahko stale ob strani. Ob vpisu tudi vsaka udeleženka podpiše izjavo o zasebnosti, tako da res poskrbimo za to, da kar se zgodi in pove v skupini, ostane v skupini.

Ker verjemi. Podpora skupine je vredna največ.  Ker okolica (mnogokrat tudi najožja družina) velikokrat ne razume, čez kaj vse mora iti nekdo na samostojni poti. Zato bomo tukaj me zate.

Vsa gradiva (posnetki predavanj, spletni tečaji, PDF slajdov predavanj in domače naloge) bodo zbrana na enem mestu na Google drive in vam bodo dostopna eno leto (dostop do vsebin se lahko tudi podaljša, če bi rabile). Za dostop potrebuješ samo gmail naslov in nič drugega. Nobenih zapletenih tehničnih postopkov ni.  Dokumente si boste lahko tudi prenesle na svoj računalnik za lažjo uporabo. Snov res predajam sistematično in v smiselnem zaporedju, kar so izpostavile tudi prejšnje udeleženke (lahko prebereš v mnenjih).

 

Število mest v programu je zelo OMEJENO! Ker mi le majhna skupina omogoča kakovostno individualno delo na poslu vsake od vas in ker sem v preteklih izvedbah, ko je vsakič več udeleženk videla, koliko tudi sama zmorem.

Časovnica dela

Vsa srečanja bodo ob torkih ob 9. uri. Če si takrat v službi sploh ni panike, ker dobiš posnetek, vprašanja pa mi itak lahko postavljate sproti, vsak delovni dan, ko ste moja absolutna prioriteta in sem vam v naši Fb skupini na voljo od 8.-13. ure za vsa vprašanja.

Časovnica za jesen 2023:

3. oktober- 1. modul : Kdo je tvoja idealna stranka
10. oktober – 2. modul: Poslovni model
17. oktober – 3. modul: Oblikovanje paketov produktov in cen

24.oktober – 4. modul: Vprašanja in odgovori
31. oktober – čas za implementacijo (praznik) ni predavanja
7. november– 5. modul: Spletna stran
14. november – 6. modul: Trening pisanja
21. november – 7. modul: Email marketing
28.november – ni predavanja, čas za predelavo spletnih tečajev o Facebooku in Instagramu

5. december –  8. modul: Facebook in Facebook oglaševanje + Instagram

12. december – 9. modul: Prodajni triki in namigi iz prakse

Vsaka od vas prejme tudi posebno darilce in po zaključku programa tudi certifikat o udeležbi. Seveda pa sledi srečanje v živo, ki ga bomo izvedle v januarju. 💃

Po končanem prvem delu, ko pridobivamo znanje, potem naslednjih 6 mesecev le to spravljaš v prakso. Zato se boš pridružila moji mentorski skupini Ena A podjetnica, ki deluje že 4 leta in v katero boš brezplačno vključena do konca junija 2024. V njej se 2x mesečno dobimo na mentorskem klicu v živo na Zoomu, kjer odgovarjam na vaša vprašanja. Vsakokrat tudi prejmete posnetek srečanja, ki si ga prenesete in je vaš za vedno. Tako da sploh ni problema, če ne moreš biti na klicu v živo. Vprašanje mi pošlješ v naprej in jaz na klicu odgovorim. Tudi po zaključenem skupinskem intenzivu seveda lahko ostaneš v skupini kolikor časa boš želela.

Ta skupina se je v preteklih  letih izkazala za neprecenljivo, saj tako ostaneš v stiku, ne zaspiš in delaš naprej na svojem biznisu ter spravljaš v prakso vse, kar si se naučila. Ob tem imaš seveda mojo podporo in neprestano spodbudo drugih članic, ki si pri tem pomagate in se spodbujate. In seveda, sodelujete!

Skupinski podjetniški intenziv torej vsebuje:

 • 9 modulov.
 • Enourni individualni pogovor z vsako od vas.
 • Nenehno podporo v zaprti Facebook skupini.
 • 9 mesecev dostopa do mene in dela z mano.
 • 7 fenomenalnih bonus tečajev.
 • Vaje, predloge, moje sprotne komentarje.
 • Posnetke vseh predavanj + PDF slajdi
 • Zaključno srečanje v živo.
 • Darilo.
 • Certifikat o udeležbi.
 • + DARILO ob jubilejni, 10. izvedbi programa! 🥳  Vsaki udeleženki v 10. semestru, jesen 2023, podarim še 5 dodatnih glasovnih srečanj/odgovorov po messengerju ali voxer za hitre “intervencije”, da dobiš moj odgovor hitro. To darilo lahko koristiš v drugem delu programa (od 3-9 meseca).

REZULTAT: premagane notranje ovire in jasno postavljeni paketi storitev s cenami, s konkretnim  promocijskim planom z zaporedjem potrebnih aktivnosti. Postavila si boš svoj samostojen biznis in imela vse znanje in veščine, ki so za potrebni, da lahko takoj začneš prodajati in vračati investicijo vase. Ob tem  pa neskončno skupinske in moje podpore, pri vstopanju v neznano. Garantiram ti, da boš lahko povrnila investicijo že s samo enim prodanim višje cenovnim paketom, če se boš s tem ukvarjala. Samo enim! Je torej vredno, ali ne? 😀

Investicija v program:

 • ENKRATNO:   2597 eur + BONUS še dodatna individualna mentorska ura z mano (vrednost 130 eur).

Skupni prihranek oz. dodana vrednost je več kot  500 eur! Ponudba za zagrabit, če mene vprašaš 😉

 • PET obrokov po 559 eur Prvi obrok takoj ob vpisu, potem pa še 4 mesece po en.
 • DESET obrokov po 299 eur. Prvi obrok takoj ob vpisu, potem pa še 9 mesecev po en.

 

Spodaj izberi želeno opcijo. Če želiš plačilo po predračunu mi piši na alenka@amarketing.si     

Možno je tudi plačilo s kreditno kartico z odloženim plačilom (Mastercard, Visa, American Express), kar se ti šteje kot enkratno plačilo in s tem prejmeš tudi vse bonuse za enkratno plačilo! V tem primeru jaz prejmem celoten znesek naenkrat, banka pa ti trga mesečne obroke (ponavadi 12 mesecev). Za vse podrobnosti se dogovoriš na banki. To opcijo uporablja vedno več mojih strank, ker je res praktična.

Če imaš kakršnokoli vprašanje ali zagato glede plačila mi lepo prosim piši, naj ti ne bo nerodno. Še vedno smo našle rešitev in marsikatera je bila precej inovativna 😉

 

PS: Rada bi ti še nekaj povedala, če se ti morda zdi investicija “visoka”.

Najprej pomisli, da govoriva o obdobju skoraj enega leta, ko boš imela vse moje znanje in podporo. O tem koliko v resnici dam govorijo mnenja preteklih udeleženk, ki si jih lahko pogledaš spodaj. Prve tri mesece praktično delam samo z vami. V tem času ste moja absolutna prioriteta in to je vredno ogromno. Ker jaz res sem tam in res odgovarjam na vaša vprašanja in maile (česar jaz v 2 skupinskih programih, ki sem se ju udeležila nisem dobila). Zato vem, koliko je to vredno.

Potem ti povem, da govoriva o znesku samo ene dobre povprečne mesečne bruto plače v Sloveniji. Znesek, ki ga boš investirala je nek minimum, ki si ga ti moraš želeti zase, čeprav jaz srčno upam, da si želiš zase višjo mesečno plačo. Zato je povsem na mestu, da govorim, da si znesek lahko povrneš v enem mesecu, ko boš resno zalaufala.

In tretje, kar je najbolj dragoceno. Z vstopom v program si zagotoviš dostop do mene praktično za zmeraj oz. kolikor časa boš potrebovala. Ker si lahko z nami v Ena A podjetnici ali pa delava individualno toliko časa, kolikor boš želela za res simboličen mesečni znesek, kar omogočam SAMO UDELEŽNKAM MOJIH INTENZIVOV.  Z eno mojih prvih strank delava skušaj še sedaj! Skoraj 4 leta je že. Ko me rabi, me pocuka, oddelava kakšno individualno urco in je zadeva rešena! Njen posel pa vztrajno raste 🙂

Ampak zakaj ti to govorim. Resnično namreč želim, da razumeš, da moraš gledati vrednost, ki jo ti dobiš zase, in želim, da razumeš vse skupaj v pravem kontekstu. Jaz bi lahko za ta program računala tudi 10.000 evrov ( v tujini so taki programi po 36.000 eur, vem za en konkreten primer), ampak zaenkrat sem s to ceno pomirjena. Ko ne bom več, in bom čutila, da dajem (pre) več, jo bom povišala. In izkoristi priložnost, ko še nisem davčna zavezanka in je zato investicija precej nižja.

Ena ključnih stvari, ki vas jih bom naučila v tem programu je, kako določiti ceno, ki je prava zate. In kako se ne razdajaš zastonj in izgorevaš zastonj. Ker ni to fora samostojnega biznisa. Fora je, da živiš BOLJE, kot v redni službi. Da imaš več časa zase in ljudi in stvari, ki jih imaš rada in da imaš tudi toliko denarja, kot ga potrebuješ za lepo življenje. Zato hitro izberi želeno plačilno opcijo spodaj in se nam pridruži. ⬇️

Preberi, kaj o programu menijo pretekle udeleženke:

Alenka Hudales, Zlata brca za tvoj kreativni preboj

Imela sem veliko vsebine, idej in smeri delovanja, nisem pa imela jasne strategije in znanja marketinškega komuniciranja s svojimi strankami.

Že po prvem pogovoru sem dobila celostno obravnavo svojega poslovanja in veliko napotkov in motivacije za nadaljnje delo, saj se je res poglobila in potegnila iz mene bistveno, ter me usmerila na višji nivo.

Alenko priporočam vsem, ki ne vedo, kako bi zastavili svoje poslovanje in potrebujejo strategijo za pozicioniranje na trgu.

A.Marketing
2020-09-22T15:31:53+02:00

Imela sem veliko vsebine, idej in smeri delovanja, nisem pa imela jasne strategije in znanja marketinškega komuniciranja s svojimi strankami.

Že po prvem pogovoru sem dobila celostno obravnavo svojega poslovanja in veliko napotkov in motivacije za nadaljnje delo, saj se je res poglobila in potegnila iz mene bistveno, ter me usmerila na višji nivo.

Alenko priporočam vsem, ki ne vedo, kako bi zastavili svoje poslovanje in potrebujejo strategijo za pozicioniranje na trgu.

Petra Jančar – UniKatni naKit Petra Jančar ~ Unique Jewellry

Sem oblikovalka unikatnega nakita in na trgu sem prisotna 11let.

Moj problem, ki ga je bilo treba rešiti, je bil izdelava spletne trgovine za prodajo nakita in prevetritev poslovanja. Vpisala sem se v Skupinski podjetniški intenziv, kjer sem dobila več kot sem pričakovala. Alenka se stranki in njenemu primeru res popolnoma posveti, hkrati pa te spodbudi, da začneš delovati sama. Na mnogih področjih mi je odprla oči in mi s svojim programom pomagala, da premaknem reči, ki so predolgo čakale.

Z delom pa nadaljujeva še naprej v skupinski mentorski skupini.

A.Marketing
2021-03-02T17:08:18+01:00

Sem oblikovalka unikatnega nakita in na trgu sem prisotna 11let.

Moj problem, ki ga je bilo treba rešiti, je bil izdelava spletne trgovine za prodajo nakita in prevetritev poslovanja. Vpisala sem se v Skupinski podjetniški intenziv, kjer sem dobila več kot sem pričakovala. Alenka se stranki in njenemu primeru res popolnoma posveti, hkrati pa te spodbudi, da začneš delovati sama. Na mnogih področjih mi je odprla oči in mi s svojim programom pomagala, da premaknem reči, ki so predolgo čakale.

Z delom pa nadaljujeva še naprej v skupinski mentorski skupini.

Katja Butina www.emirkirurgija.si

Vedela sem, da potrebujem znanje marketinga. Alenka se je v nulo poglobila v nas. Na samem intenzivu sem dobila ogromno znanja, nasvetov, idej, premik v razmišljanju o podjetništvu in marketingu in pa mentorico, ki mi je bila na momente tudi psihiater 😊.


Izgubila sem marsikatero zavoro v glavi in prepričanja, izginil je tudi odpor do pisanja. Pomagala mi je postaviti spletno stran, njena sprotna pomoč, izkušnje, vodenje ter hitra odzivnost pa so neprecenljivi. «.


Intenziv mi je odprl oči v kompleksnost marketinga in kaj vse še rabim, zato še naprej sodelujem z Alenko.😊

A.Marketing
2021-03-17T13:15:41+01:00
Vedela sem, da potrebujem znanje marketinga. Alenka se je v nulo poglobila v nas. Na samem intenzivu sem dobila ogromno znanja, nasvetov, idej, premik v razmišljanju o podjetništvu in marketingu in pa mentorico, ki mi je bila na momente tudi psihiater 😊. Izgubila sem marsikatero zavoro v glavi in prepričanja, izginil je tudi odpor do pisanja. Pomagala mi je postaviti spletno stran, njena sprotna pomoč, izkušnje, vodenje ter hitra odzivnost pa so neprecenljivi. «. Intenziv mi je odprl oči v kompleksnost marketinga in kaj vse še rabim, zato še naprej sodelujem z Alenko.😊

Lia Janželj https://spremembavtebi.si/

Nujno sem potrebovala strukturo in okvir mojega biznisa, ker me preveč detajlov iztiri.  Na osnovah vsi pademo, ker so najbolj očitne in jih zato najlažje spregledamo. So pa naaajbolj pomembne in s tem, ko jih boš imela uštimane, bo tvoj biznis zares stal.  


Točno to mi je dalo delo z Alenko - širšo sliko, močno ogrodje, strukturo, jasnost, pa tudi samozavest. 

A.Marketing
2021-09-15T12:46:13+02:00
Nujno sem potrebovala strukturo in okvir mojega biznisa, ker me preveč detajlov iztiri.  Na osnovah vsi pademo, ker so najbolj očitne in jih zato najlažje spregledamo. So pa naaajbolj pomembne in s tem, ko jih boš imela uštimane, bo tvoj biznis zares stal.   Točno to mi je dalo delo z Alenko - širšo sliko, močno ogrodje, strukturo, jasnost, pa tudi samozavest. 

Sabina Dobršek Mladkovič

V skupinskem podjetniškem intenzivu sem prejela sem veliko več, kot sem pričakovala, a sedaj je na meni, da stvari in načrte uresničujem. 


Alenka je krasna mentorica, iskrena, pristna in strokovna. Ne daje praznih obljub, temveč zelo realno pove, kako stvari stojijo. Najbolj mi je bil všeč njen osebni pristop, strokovnost in širina znanja.

A.Marketing
2021-09-15T14:28:59+02:00
V skupinskem podjetniškem intenzivu sem prejela sem veliko več, kot sem pričakovala, a sedaj je na meni, da stvari in načrte uresničujem.  Alenka je krasna mentorica, iskrena, pristna in strokovna. Ne daje praznih obljub, temveč zelo realno pove, kako stvari stojijo. Najbolj mi je bil všeč njen osebni pristop, strokovnost in širina znanja.

Darja Cotar Seibert https://zdravoinslastno.si/

Tisti glavni premik, ki je posledica skupinskega podjetniškega intenziva je jasnost. V program sem se vpisala, ker sem potrebovala pomoč pri pripravi ponudbe in oglaševanju, dobila pa sem veliko več, kot sem pričakovala.


Predvsem pregled mojih besedil me je presenetil, saj tega res nisem pričakovala. Super je, ker se lahko nehaš spraševati ali je dobro napisano, ali bi kaj drugače … Enostavno veš, da je ok, pustiš to za sabo in se lahko nemoteno posvetiš drugim stvarem.

A.Marketing
2021-09-15T14:30:12+02:00
Tisti glavni premik, ki je posledica skupinskega podjetniškega intenziva je jasnost. V program sem se vpisala, ker sem potrebovala pomoč pri pripravi ponudbe in oglaševanju, dobila pa sem veliko več, kot sem pričakovala. Predvsem pregled mojih besedil me je presenetil, saj tega res nisem pričakovala. Super je, ker se lahko nehaš spraševati ali je dobro napisano, ali bi kaj drugače … Enostavno veš, da je ok, pustiš to za sabo in se lahko nemoteno posvetiš drugim stvarem.

Alja Zigmund www.frikica.si

V skupinskem podjetniškem intenzivu sem dobila konkreten feedback na stvari, pri katerih nisem bila prepričana ali so v redu. Znanje je podano zelo sistematično.


Moduli so res dobro zastavljeni, saj se začne z osnovami, ki jih res potrebuješ, da lahko sploh delaš naprej. Predvsem pa mi je bila v pomoč tvoja direktnost in odkritost pri odgovorih.

A.Marketing
2021-09-15T14:32:03+02:00
V skupinskem podjetniškem intenzivu sem dobila konkreten feedback na stvari, pri katerih nisem bila prepričana ali so v redu. Znanje je podano zelo sistematično. Moduli so res dobro zastavljeni, saj se začne z osnovami, ki jih res potrebuješ, da lahko sploh delaš naprej. Predvsem pa mi je bila v pomoč tvoja direktnost in odkritost pri odgovorih.

Maja Rus

Alenkin skupinski intenziv priporočam vsem, ki želijo v relativno hitrem času predelati ključne točke marketinga, še posebej vsem, ki so v tem novi, saj Alenka razloži »od nule«.  


Alenka nas je jasno vodila čez začrtan plan, pripravila je super posnetke, na voljo bila za tisoč in eno vprašanje, na katere nam je v naših zoom srečanjih seveda odgovorila. Alenkina energija nas je v skupini povezala. 

A.Marketing
2021-09-15T14:32:56+02:00
Alenkin skupinski intenziv priporočam vsem, ki želijo v relativno hitrem času predelati ključne točke marketinga, še posebej vsem, ki so v tem novi, saj Alenka razloži »od nule«.   Alenka nas je jasno vodila čez začrtan plan, pripravila je super posnetke, na voljo bila za tisoč in eno vprašanje, na katere nam je v naših zoom srečanjih seveda odgovorila. Alenkina energija nas je v skupini povezala. 

Tatjana Skubic https://www.ilovemobi.si/

Kljub temu, da že imam spletno trgovino sem na začetku mislila, da je to, to. Šele ko sem začela nabirati znanje sem videla, koliko mi še manjka. 


Pri tem mi je Alenka zelo pomagala, saj mi ni dala le ogromno marketinškega znanja, ampak predvsem temelje ki jih moraš postaviti, ko se odločiš za podjetniško pot. Alenka ti stoji ob strani in te podpira tudi potem, ko je treba stvari potisniti v prakso. 

A.Marketing
2021-09-15T14:33:48+02:00
Kljub temu, da že imam spletno trgovino sem na začetku mislila, da je to, to. Šele ko sem začela nabirati znanje sem videla, koliko mi še manjka.  Pri tem mi je Alenka zelo pomagala, saj mi ni dala le ogromno marketinškega znanja, ampak predvsem temelje ki jih moraš postaviti, ko se odločiš za podjetniško pot. Alenka ti stoji ob strani in te podpira tudi potem, ko je treba stvari potisniti v prakso. 

Anja Štampar https://varius-design.com/

Ne znam povedati kako sem vesela, da sem se odločila zadnji denar nameniti za investiranje v Alenkin skupinski podjetniški intenziv. Prišla sem do točke, da se očitno ne znam stvari lotiti na pravi način.


Alenka resnično podaja konkretne nasvete in trike, ki so mi prinesli jasnejšo sliko kako se lotiti celostnega pristopa k oglaševanju in so se že začeli delati premiki v pravo smer. Pri Alenki mi je všeč to, ker je preprosta, daje jasna, praktična in uporabna navodila za gradnjo posla.

A.Marketing
2022-01-13T13:32:35+01:00
Ne znam povedati kako sem vesela, da sem se odločila zadnji denar nameniti za investiranje v Alenkin skupinski podjetniški intenziv. Prišla sem do točke, da se očitno ne znam stvari lotiti na pravi način. Alenka resnično podaja konkretne nasvete in trike, ki so mi prinesli jasnejšo sliko kako se lotiti celostnega pristopa k oglaševanju in so se že začeli delati premiki v pravo smer. Pri Alenki mi je všeč to, ker je preprosta, daje jasna, praktična in uporabna navodila za gradnjo posla.

Urša Lenarčič https://kreativnaenergija.si/

Skupinski intenziv mi je prihranil ogromno časa, ki bi ga drugače porabila za obdelavo različnih tem in za premišljevanje ali je nekaj narejeno v redu ali ne. Dobila sem celotno strukturo znanja za moj primer, sprotna svetovanja in mnenja, popravke besedil, usmeritve za nadaljevanje in še mnogo drugega. 


V programu mi je bila všeč tvoja hitra odzivnost na moja poslana besedila in to, da smo delali na naših konkretnih premerih. Tvoje usmeritve, svetovanja, mnenja, posnetki predavanja … Hvala!

A.Marketing
2022-01-13T13:34:12+01:00
Skupinski intenziv mi je prihranil ogromno časa, ki bi ga drugače porabila za obdelavo različnih tem in za premišljevanje ali je nekaj narejeno v redu ali ne. Dobila sem celotno strukturo znanja za moj primer, sprotna svetovanja in mnenja, popravke besedil, usmeritve za nadaljevanje in še mnogo drugega.  V programu mi je bila všeč tvoja hitra odzivnost na moja poslana besedila in to, da smo delali na naših konkretnih premerih. Tvoje usmeritve, svetovanja, mnenja, posnetki predavanja … Hvala!

Katrin Vuković https://www.domomea.si/

V času našega druženja sem si izoblikovala sliko, kako in kaj želim. Glavni premik je definitivno ta, da sem nehala tako negotovo gledati na svoje sposobnosti, dobila sem zagon in motivacijo.


Všeč mi je bil sproščen pristop. Alenka je ena fajn simpatična oseba, ki te spodbuja, da se premikaš. Od vsake članice skupine se tudi nekaj naučiš, ne glede na njeno področje dela. Hvala Alenka.

A.Marketing
2022-01-13T13:35:08+01:00
V času našega druženja sem si izoblikovala sliko, kako in kaj želim. Glavni premik je definitivno ta, da sem nehala tako negotovo gledati na svoje sposobnosti, dobila sem zagon in motivacijo. Všeč mi je bil sproščen pristop. Alenka je ena fajn simpatična oseba, ki te spodbuja, da se premikaš. Od vsake članice skupine se tudi nekaj naučiš, ne glede na njeno področje dela. Hvala Alenka.

B.G.

Res sem vesela, da sem se odločila za skupinski intenziv. Dobila sem celostni vpogled v spletni marketing, si postavila temelje in začrtala nadaljnjo pot in sedaj točno vem kako si koraki sledijo in zakaj.


Zelo sem vesela, ker sem dobila tudi konkretna tehnična navodila, ker se nisem mogla tehnično spoprijet z neznanim. Všeč mi je bilo, da si jasna in direktna in da stvari slišimo večkrat.

A.Marketing
2022-01-13T13:36:27+01:00
Res sem vesela, da sem se odločila za skupinski intenziv. Dobila sem celostni vpogled v spletni marketing, si postavila temelje in začrtala nadaljnjo pot in sedaj točno vem kako si koraki sledijo in zakaj. Zelo sem vesela, ker sem dobila tudi konkretna tehnična navodila, ker se nisem mogla tehnično spoprijet z neznanim. Všeč mi je bilo, da si jasna in direktna in da stvari slišimo večkrat.

Melita Šešerko

Glavni premik v skupinskem podjetniškem intenzivu zame je bil, da sem natančneje opredelila, kdo je moja ciljna publika, kdo so pravzaprav moji konkurentje.


Ker sem še čisto na začetku, so to ključne stvari, ki sem jih morala za svoje delovanje res natančno opredeliti. Premik mi je pomenil tudi izračun cen.
Veliko novih informacij in veliko svojih dobrih in slabih izkušenj si delila z nami Alenka. Všeč mi je bilo, da si nas bezala iz cone udobja, da smo morale delati takšne in drugačne domače naloge. Hvala mentorica podjetnicam.

A.Marketing
2022-01-13T13:37:54+01:00
Glavni premik v skupinskem podjetniškem intenzivu zame je bil, da sem natančneje opredelila, kdo je moja ciljna publika, kdo so pravzaprav moji konkurentje. Ker sem še čisto na začetku, so to ključne stvari, ki sem jih morala za svoje delovanje res natančno opredeliti. Premik mi je pomenil tudi izračun cen. Veliko novih informacij in veliko svojih dobrih in slabih izkušenj si delila z nami Alenka. Všeč mi je bilo, da si nas bezala iz cone udobja, da smo morale delati takšne in drugačne domače naloge. Hvala mentorica podjetnicam.

Nina Savič

Skupinski podjetniški intenziv mi je najbolj pomagal pri tem, da sem si tedensko vzela čas in naredila majhen korak v smeri, ki sem si jo prej samo želela. Čeprav sem se vmes malo izgubila med drugimi obveznostmi (sem bila nekako zavezana k uresničevanju svoje ideje in ni bilo več vse samo v zraku.


Zelo te je prijetno poslušati in tudi domače naloge so zelo koristne.

A.Marketing
2022-01-13T13:38:56+01:00
Skupinski podjetniški intenziv mi je najbolj pomagal pri tem, da sem si tedensko vzela čas in naredila majhen korak v smeri, ki sem si jo prej samo želela. Čeprav sem se vmes malo izgubila med drugimi obveznostmi (sem bila nekako zavezana k uresničevanju svoje ideje in ni bilo več vse samo v zraku. Zelo te je prijetno poslušati in tudi domače naloge so zelo koristne.

Vanja Stojanovič www.vavika.si

Za Alenkin individualni intenziv sem se odločila, ker sem pri svojem srčnem poslu želela postati jasna in bolj prizemljena. Za kreativko je promocija kar izziv, saj sem bila prepričana, da to ni zame.


Alenka mi je s svojimi smernicami pomagala razumet, da ni tako. S preprostimi namigi sem postavila čudovito spletno trgovino, kjer je vse jasno, hkrati pa unikatno, moje. Hvala Alenka za tvoj čudovit talent, iskrenost in smeh.

A.Marketing
2022-01-13T13:40:09+01:00
Za Alenkin individualni intenziv sem se odločila, ker sem pri svojem srčnem poslu želela postati jasna in bolj prizemljena. Za kreativko je promocija kar izziv, saj sem bila prepričana, da to ni zame. Alenka mi je s svojimi smernicami pomagala razumet, da ni tako. S preprostimi namigi sem postavila čudovito spletno trgovino, kjer je vse jasno, hkrati pa unikatno, moje. Hvala Alenka za tvoj čudovit talent, iskrenost in smeh.

M.S.E.

Skupinski podjetniški intenziv je bil super, lepo strukturiran, predvsem pa mi je bilo všeč delovno, a obenem sproščeno vzdušje. Alenka kot mentorica dobro upošteva dinamiko skupine, zna biti podporna in tudi zelo direktna, ko je to potrebno.

Zase ocenjujem, da sem imela že kar nekaj znanja (iz drugih virov) , manjkala pa mi je bolj usmeritev, s čim začeti in kako nadaljevati po korakih, kar pa sem na programu gotovo pridobila. 

Priporočam vsem podjetnicam začetnicam ali bodočim podjetnicam.

 
A.Marketing
2022-02-15T09:43:07+01:00
Skupinski podjetniški intenziv je bil super, lepo strukturiran, predvsem pa mi je bilo všeč delovno, a obenem sproščeno vzdušje. Alenka kot mentorica dobro upošteva dinamiko skupine, zna biti podporna in tudi zelo direktna, ko je to potrebno. Zase ocenjujem, da sem imela že kar nekaj znanja (iz drugih virov) , manjkala pa mi je bolj usmeritev, s čim začeti in kako nadaljevati po korakih, kar pa sem na programu gotovo pridobila.  Priporočam vsem podjetnicam začetnicam ali bodočim podjetnicam.  

Ula Hribar Babinski www.aktivnisenior.si

Alenka se je v individualnem intenzivu posvetila le mojemu poslu. Pomagala mi je prečistiti moje produkte, mi dala vsa potrebna znanja za osvajanje in privabljanje novih strank, tako da se zdaj res čutim opremljena za nadaljnje delo. V mojem poslu je več reda in stvari so lepo stekle. 


Ne samo to, je tudi zelo topla, iskrena oseba ter polna neverjetnih idej. Z njo je res lepo sodelovati. Vse steče prav. Priporočam jo vsaki podjetnici, ki ne ve, kako začeti.


 
A.Marketing
2022-07-12T09:17:28+02:00
Alenka se je v individualnem intenzivu posvetila le mojemu poslu. Pomagala mi je prečistiti moje produkte, mi dala vsa potrebna znanja za osvajanje in privabljanje novih strank, tako da se zdaj res čutim opremljena za nadaljnje delo. V mojem poslu je več reda in stvari so lepo stekle.  Ne samo to, je tudi zelo topla, iskrena oseba ter polna neverjetnih idej. Z njo je res lepo sodelovati. Vse steče prav. Priporočam jo vsaki podjetnici, ki ne ve, kako začeti.  

Diana Vali – deutschmitidee.com , specialnipedagog.si

Preden sem prišla k Alenki v skupinski intenziv, sem imela narejeno spletno stran, natisnjene vizitke in zloženke. Pojma pa nisem imela, kako se promovirati. 

Lahko si še ne vem kakšen strokovnjak na področju svojega posla, vendar če nimaš pojma o sodobnem marketingu, si mrzel. Vsaki bodoči podjetnici oziroma podjetnici začetnici priporočam Alenkin intenziv, saj sem dobila točno to, kar sem rabila, ko sem se znašla na mrtvi točki.
A.Marketing
2023-02-24T12:59:11+01:00
Preden sem prišla k Alenki v skupinski intenziv, sem imela narejeno spletno stran, natisnjene vizitke in zloženke. Pojma pa nisem imela, kako se promovirati.  Lahko si še ne vem kakšen strokovnjak na področju svojega posla, vendar če nimaš pojma o sodobnem marketingu, si mrzel. Vsaki bodoči podjetnici oziroma podjetnici začetnici priporočam Alenkin intenziv, saj sem dobila točno to, kar sem rabila, ko sem se znašla na mrtvi točki.

Matejka Letnar – https://matejaletnar.com/

Največji premik je bila akcija. Iti v akcijo s konkretnimi nalogami na svojem poslu. Resnično je intenziv, ki premika razmišljanje. Razumevanje stranke, njenih želja, bolečin, izzivov. In kakšno rešitev ponujam moji idealni stranki, ne celemu svetu.

Vse pohvale in kapo dol, tvoja odzivnost in tedenske »brce« so me nenehno držale v fokusu in akciji od začetka do konca intenziva.
A.Marketing
2023-02-24T13:05:00+01:00
Največji premik je bila akcija. Iti v akcijo s konkretnimi nalogami na svojem poslu. Resnično je intenziv, ki premika razmišljanje. Razumevanje stranke, njenih želja, bolečin, izzivov. In kakšno rešitev ponujam moji idealni stranki, ne celemu svetu. Vse pohvale in kapo dol, tvoja odzivnost in tedenske »brce« so me nenehno držale v fokusu in akciji od začetka do konca intenziva.

Darja Gašparič

Prva večja stvar je bila ta, da sem si upala iz svoje cone udobja. Drugi večji premik je pa začeti delo v poslovnem prostoru-realno soočenje, da sem uspela priti do tega, in da moram verjeti vase še naprej.

Všeč mi je bila odprtost, sproščenost, dostopnost glede vprašanj, super je tudi, da imamo posnetke, ki jih lahko večkrat pogledam.

Skupinski intenziv je top, ga priporočam tudi drugim, ki se iz nič podajajo na poslovno pot. Zelo sem hvaležna za to izkušnjo.
A.Marketing
2023-02-24T13:07:02+01:00
Prva večja stvar je bila ta, da sem si upala iz svoje cone udobja. Drugi večji premik je pa začeti delo v poslovnem prostoru-realno soočenje, da sem uspela priti do tega, in da moram verjeti vase še naprej. Všeč mi je bila odprtost, sproščenost, dostopnost glede vprašanj, super je tudi, da imamo posnetke, ki jih lahko večkrat pogledam. Skupinski intenziv je top, ga priporočam tudi drugim, ki se iz nič podajajo na poslovno pot. Zelo sem hvaležna za to izkušnjo.

Tanja Bančič

Moje največje spoznanje je pomembnost, da vse delamo skozi zorni kot naše stranke – ko predstavljamo in ponujamo storitev je res nujno, da ne govorimo o sebi, ampak kako lahko pomagamo stranki. Pomembna je tudi ugotovitev, da imamo vsi samostojni podjetniki svoje bitke in dvome in da noben biznis navzven ne kaže realne slike.


Program je res poln informacij in pomaga pri gradnji svojega posla od temeljev naprej. Snov je zelo razumljivo podana in z dovolj primeri, ostalo je pa itak praksa – nekaj probaš in vidiš, ali se obnese.

A.Marketing
2023-02-24T13:09:10+01:00
Moje največje spoznanje je pomembnost, da vse delamo skozi zorni kot naše stranke – ko predstavljamo in ponujamo storitev je res nujno, da ne govorimo o sebi, ampak kako lahko pomagamo stranki. Pomembna je tudi ugotovitev, da imamo vsi samostojni podjetniki svoje bitke in dvome in da noben biznis navzven ne kaže realne slike. Program je res poln informacij in pomaga pri gradnji svojega posla od temeljev naprej. Snov je zelo razumljivo podana in z dovolj primeri, ostalo je pa itak praksa – nekaj probaš in vidiš, ali se obnese.

Medina Ćeranić

Odprli ste mi oči na marsikaterem področju. Skupina je top, odgovorila sem si na veliko vprašanj in zmedenosti več ni.  Tudi, če se nam morda zdi katero vprašanje smešno ali nelogično, odgovorite nanj na tak način, da dobiš moč in se ti nič ne zdi nemogoče. Zelo mi je všeč ta vaša pozitiva, ki jo prenašate na nas.

Pred tem me je bilo strah samostojnih korakov, padcev, mnenj in kritik ljudi. S pomočjo programa sem dobila nov zagon, osebno sem zrastla, znebila sem se negativnosti, notranjega strahu (ki me je podzavestno bremzal),  delo (svet) se mi je na široko odprlo. 1000krat hvala. 😀
A.Marketing
2023-02-24T13:10:55+01:00
Odprli ste mi oči na marsikaterem področju. Skupina je top, odgovorila sem si na veliko vprašanj in zmedenosti več ni.  Tudi, če se nam morda zdi katero vprašanje smešno ali nelogično, odgovorite nanj na tak način, da dobiš moč in se ti nič ne zdi nemogoče. Zelo mi je všeč ta vaša pozitiva, ki jo prenašate na nas. Pred tem me je bilo strah samostojnih korakov, padcev, mnenj in kritik ljudi. S pomočjo programa sem dobila nov zagon, osebno sem zrastla, znebila sem se negativnosti, notranjega strahu (ki me je podzavestno bremzal),  delo (svet) se mi je na široko odprlo. 1000krat hvala.

Alenka Zorman Zver

Glavni premik sem dosegla predvsem v moji glavi. Eno je želja, kaj si želiš delati, drugo pa so potrebe na trgu. S tvojo pomočjo sem začela razmišljati o povsem novi ideji, ki pa seveda terja še mnoga druga znanja kot samo podjetniška znanja.

Program te lepo po vrstnem redu vodi po fazah. Vsebuje ogromno koristnih in formacij in predvsem praktičnih primerov in napotkov v smislu “ to in to stran si poglejte, ker je dobro narejena”. In seveda obravnava konkretnih primerov udeleženk tečaja, ki da temu intenzivu posebno dodano vrednost. V veselje mi je bilo delati s tabo.
A.Marketing
5
2023-02-24T13:11:56+01:00
Glavni premik sem dosegla predvsem v moji glavi. Eno je želja, kaj si želiš delati, drugo pa so potrebe na trgu. S tvojo pomočjo sem začela razmišljati o povsem novi ideji, ki pa seveda terja še mnoga druga znanja kot samo podjetniška znanja. Program te lepo po vrstnem redu vodi po fazah. Vsebuje ogromno koristnih in formacij in predvsem praktičnih primerov in napotkov v smislu “ to in to stran si poglejte, ker je dobro narejena”. In seveda obravnava konkretnih primerov udeleženk tečaja, ki da temu intenzivu posebno dodano vrednost. V veselje mi je bilo delati s tabo.

Helena Cimperšek Božič – www.helenabozicdesign.si

Glavni premik je bil: premik. V pravo smer. Premik v pravem zaporedju. Premik proti jasnemu cilju. Končno sem dobila vse informacije na enem mestu, razumevajočo in opogumljajočo podporo.

Hvaležna sem tudi za vsa Alenkina iskrena mnenja in povratne informacije. Ki jih je včasih težko sprejeti, vendar so dobronamerna, odpirajo oči in omogočajo poslovno rast.

Spoznala sem, da marketing in oglaševanje ni nikakršen bavbav in da ga bom obvladala. Zdaj imam potrebne informacije in orodja, da lahko začnem takoj.
A.Marketing
5
2023-07-10T12:58:08+02:00
Glavni premik je bil: premik. V pravo smer. Premik v pravem zaporedju. Premik proti jasnemu cilju. Končno sem dobila vse informacije na enem mestu, razumevajočo in opogumljajočo podporo. Hvaležna sem tudi za vsa Alenkina iskrena mnenja in povratne informacije. Ki jih je včasih težko sprejeti, vendar so dobronamerna, odpirajo oči in omogočajo poslovno rast. Spoznala sem, da marketing in oglaševanje ni nikakršen bavbav in da ga bom obvladala. Zdaj imam potrebne informacije in orodja, da lahko začnem takoj.

Ema Pirnar https://zljubeznijoema.si/

Glavni rezultat intenziva je, da se počutim opolnomočena, da zares začnem in delam, čeprav bo na začetku težko, imam voljo in motivacijo, predvsem pa znanje.

Premagujem strah pred izpostavljanjem in tem, da dam nekaj od sebe, za vse, da vidijo in lahko kritizirajo. Vem, da sem se lotila prav in sem na pravi poti in grem naprej kljub mojim strahovom.  

Všeč mi je bila konkretnost, da smo se pogovarjale o naših primerih, da sem čutila podporo.
A.Marketing
5
2023-07-10T13:11:55+02:00
Glavni rezultat intenziva je, da se počutim opolnomočena, da zares začnem in delam, čeprav bo na začetku težko, imam voljo in motivacijo, predvsem pa znanje. Premagujem strah pred izpostavljanjem in tem, da dam nekaj od sebe, za vse, da vidijo in lahko kritizirajo. Vem, da sem se lotila prav in sem na pravi poti in grem naprej kljub mojim strahovom.   Všeč mi je bila konkretnost, da smo se pogovarjale o naših primerih, da sem čutila podporo.

Vesna Potočnik – https://www.aromaplanet.si/

V Skupinskem podjetniškem intenzivu z Alenko sem naredila velike premike in prodaja se mi je takoj povečala. Predvsem zato, ker sem si sedaj sploh UPALA prodajati in povedati, kaj počnem.
A.Marketing
5
2023-10-19T12:31:08+02:00
V Skupinskem podjetniškem intenzivu z Alenko sem naredila velike premike in prodaja se mi je takoj povečala. Predvsem zato, ker sem si sedaj sploh UPALA prodajati in povedati, kaj počnem.

Mateja Kogej – https://poslikava-lesa.si/

V obdobju, ko sem zbirala pogum za začetek posla, sem poskušala zbrati čim več informacij, kako naj se zadeve sploh lotim. Tako je minilo pol leta, ko sem ugotovila, da ne vem več kaj storiti in kaj delam narobe, zato sem kontaktirala Alenko.

Takoj mi je dala domače naloge. S konkretnimi nasveti, odprtimi vizijami za naprej in vzpodbudnimi besedami, sem do kolen zagazila v marketing. In še gazim.

Alenkina pomoč ni (samo) teorija. Res se poglobi, odkriva ti možnosti prodaje na tvojem področju. Sedaj vem, kaj moram delati, da se začnejo zadeve premikati!

Če si se izgubila v marketingu, ne veš, kako naprej, kaj še početi, da sploh postaneš vidna na trgu, z izborom Alenke kot mentorice, ne boš zgrešila. Tudi , če ne veš, če še oklevaš, če nisi prepričana, ali bi, ali ne bi, verjemi, realno ti bo povedala, ali zagrabi zadevo, ali pa rajši ne izgubljaj časa in delaj kaj drugega.
A.Marketing
5
2023-11-08T13:01:29+01:00
V obdobju, ko sem zbirala pogum za začetek posla, sem poskušala zbrati čim več informacij, kako naj se zadeve sploh lotim. Tako je minilo pol leta, ko sem ugotovila, da ne vem več kaj storiti in kaj delam narobe, zato sem kontaktirala Alenko. Takoj mi je dala domače naloge. S konkretnimi nasveti, odprtimi vizijami za naprej in vzpodbudnimi besedami, sem do kolen zagazila v marketing. In še gazim. Alenkina pomoč ni (samo) teorija. Res se poglobi, odkriva ti možnosti prodaje na tvojem področju. Sedaj vem, kaj moram delati, da se začnejo zadeve premikati! Če si se izgubila v marketingu, ne veš, kako naprej, kaj še početi, da sploh postaneš vidna na trgu, z izborom Alenke kot mentorice, ne boš zgrešila. Tudi , če ne veš, če še oklevaš, če nisi prepričana, ali bi, ali ne bi, verjemi, realno ti bo povedala, ali zagrabi zadevo, ali pa rajši ne izgubljaj časa in delaj kaj drugega.

Tanja Antonič Svetina – www.identitetapravo.si

Odločila sem se svojo dejavnost razširiti še na področje coachinga.

Porabila sem kar veliko denarja za marketinške svetovalce, pravega učinka pa ni bilo, ker nisem imela načrta, nisem imela korakov, samo veliko željo narediti korak naprej k svojim ciljem. In ravno to mi je dal Alenkin intenziv, ki je presegel moja pričakovanja.

Sedaj imam jasne korake do končnega cilja, usklajene z mojim konkretnimi izzivi in sedaj je le na meni, da jih izpeljem, pri čemer pa imam itak še naprej Alenkino pomoč in pomoč skupine v implementacijski skupini. Zelo priporočam!

 

 

A.Marketing
2020-09-22T14:35:38+02:00

Odločila sem se svojo dejavnost razširiti še na področje coachinga.

Porabila sem kar veliko denarja za marketinške svetovalce, pravega učinka pa ni bilo, ker nisem imela načrta, nisem imela korakov, samo veliko željo narediti korak naprej k svojim ciljem. In ravno to mi je dal Alenkin intenziv, ki je presegel moja pričakovanja.

Sedaj imam jasne korake do končnega cilja, usklajene z mojim konkretnimi izzivi in sedaj je le na meni, da jih izpeljem, pri čemer pa imam itak še naprej Alenkino pomoč in pomoč skupine v implementacijski skupini. Zelo priporočam!

 

 

Simona Laknar Strahinić – www.sovica-dana.si

Na skupinski podjetniški intenziv sem se prijavila kot popolna začetnica zgolj s svojo podjetniško idejo in željo nekaj konkretno spremeniti na svoji poklicni poti.

Pod tvojim mentorstvom sem spoznala glavne korake strateškega vstopa na trg, pridobila ogromno informacij in konkretnih napotkov za učinkovit spletni marketing, hkrati pa dosegla tudi nenačrtovano: s premiki iz cone udobja sem napredovala osebno, saj sem preko intenziva premagala marsikatero notranjo blokado in strah, hkrati pa v sebi odkrila svoj boljši jaz.

A.Marketing
2020-09-22T18:31:15+02:00

Na skupinski podjetniški intenziv sem se prijavila kot popolna začetnica zgolj s svojo podjetniško idejo in željo nekaj konkretno spremeniti na svoji poklicni poti.

Pod tvojim mentorstvom sem spoznala glavne korake strateškega vstopa na trg, pridobila ogromno informacij in konkretnih napotkov za učinkovit spletni marketing, hkrati pa dosegla tudi nenačrtovano: s premiki iz cone udobja sem napredovala osebno, saj sem preko intenziva premagala marsikatero notranjo blokado in strah, hkrati pa v sebi odkrila svoj boljši jaz.

Andreja Rajh – www. zenska-preventivnica.si

Alenka ti pokaže ogledalo, da vidiš sebe in svoj podjetniški posel malce v drugačni luči, kot ga vidiš sam. Pokaže ti, kje so tvoje šibke točke poslovanja in kje, ter na kakšen način lahko svoje poslovanje še izboljšaš.

Pokazala mi je, da e-marketing in Facebook oglaševanje nista noben bavbav in da ju lahko vodim in izpeljem v celoti tudi sama.

Skupinski podjetniški intenziv je zelo dobra investicija in ga bom z veseljem priporočala tudi drugim.

A.Marketing
2020-09-22T18:32:04+02:00

Alenka ti pokaže ogledalo, da vidiš sebe in svoj podjetniški posel malce v drugačni luči, kot ga vidiš sam. Pokaže ti, kje so tvoje šibke točke poslovanja in kje, ter na kakšen način lahko svoje poslovanje še izboljšaš.

Pokazala mi je, da e-marketing in Facebook oglaševanje nista noben bavbav in da ju lahko vodim in izpeljem v celoti tudi sama.

Skupinski podjetniški intenziv je zelo dobra investicija in ga bom z veseljem priporočala tudi drugim.

Alenka Pertot – www.avilou.si

Kljub temu, da sem univ.dipl.ekon, z dolgoletno prakso v prodaji in marketingu sem prav ta program potrebovala za premik v podjetniški način razmišljanja.

Dobila sem jasno usmeritev, kaj na samostojni podjetniški poti funkcionira ter vsa znanja oblikovanja paketnih ponudb, določanja cen in marketinga storitev.  Vse preprosto in direktno razložiš, na osnovi svojih podjetniških izkušenj in teoretične podlage iz različnih vej ekonomije.

A.Marketing
2020-09-22T18:34:48+02:00

Kljub temu, da sem univ.dipl.ekon, z dolgoletno prakso v prodaji in marketingu sem prav ta program potrebovala za premik v podjetniški način razmišljanja.

Dobila sem jasno usmeritev, kaj na samostojni podjetniški poti funkcionira ter vsa znanja oblikovanja paketnih ponudb, določanja cen in marketinga storitev.  Vse preprosto in direktno razložiš, na osnovi svojih podjetniških izkušenj in teoretične podlage iz različnih vej ekonomije.

Klara Dev – https://dihajgibaj.si/

V skupinskem podjetniškem intenzivu sem se prizemljila in dobila vse informacije o tem, kako začeti z neko dejavnostjo na svoje.

Dobila sem jasno sliko o prihodkih in stroških in videla svoj potencial, ter zaupanje v to, da zmorem! Da se lahko s svojo dejavnostjo preživljam, kar je bila moja želja zadnjih 10 let.

Alenka je bila v programu zelo jasna in odzivna, bistvena pa je tudi podpora skupine, v kateri smo se spodbujale naprej. Priporočam, zelo!

A.Marketing
2020-09-22T18:36:57+02:00

V skupinskem podjetniškem intenzivu sem se prizemljila in dobila vse informacije o tem, kako začeti z neko dejavnostjo na svoje.

Dobila sem jasno sliko o prihodkih in stroških in videla svoj potencial, ter zaupanje v to, da zmorem! Da se lahko s svojo dejavnostjo preživljam, kar je bila moja želja zadnjih 10 let.

Alenka je bila v programu zelo jasna in odzivna, bistvena pa je tudi podpora skupine, v kateri smo se spodbujale naprej. Priporočam, zelo!

Mojca Tomšič Djotiš in vastu svetovanje

S pomočjo skupinskega podjetniškega intenziva sem dobila jasno strategijo in potrebne temeljne korake, ki jih mora vsaka podjetnica začetnica poznati ob vstopu na trg.


Tvoja dobra volja in pozitivna naravnanost, ideje, predlogi, spodbude, prilagodljivost, podrobno prikazani video vodiči po korakih, super bonusi, da daješ od sebe res ogromno znanja, nasvetov, koristnih informacij … Vse to je ogromna vrednost tega programa. Priporočam!

A.Marketing
2020-09-22T18:39:39+02:00
S pomočjo skupinskega podjetniškega intenziva sem dobila jasno strategijo in potrebne temeljne korake, ki jih mora vsaka podjetnica začetnica poznati ob vstopu na trg. Tvoja dobra volja in pozitivna naravnanost, ideje, predlogi, spodbude, prilagodljivost, podrobno prikazani video vodiči po korakih, super bonusi, da daješ od sebe res ogromno znanja, nasvetov, koristnih informacij … Vse to je ogromna vrednost tega programa. Priporočam!

Marjetka Marko http://www.elingva.com/

Pri Alenki sem udeležila skupinskega podjetniškega intenziva, ki mi  je v celoti zelo koristil.  Je en tak all inclusive podjetniški program za zunanje in notranje strategija podjetniškega uspeha, saj vsebine pokrivajo vsa področja za uspešen vstop na trg in poslovanje na njem. 


Všeč mi je bil način podajanja znanja, ker se je teorija prepletala z veliko praktičnimi primeri, pri čemer pa je vsaka udeleženka dobila individualne napotke. Alenkino mentorstvo bi priporočala vsem, ki potrebujejo konkretne usmeritve na področju podjetništva ne glede na to, na kateri stopnji podjetniškega razvoja so

A.Marketing
2022-07-12T09:27:03+02:00
Pri Alenki sem udeležila skupinskega podjetniškega intenziva, ki mi  je v celoti zelo koristil.  Je en tak all inclusive podjetniški program za zunanje in notranje strategija podjetniškega uspeha, saj vsebine pokrivajo vsa področja za uspešen vstop na trg in poslovanje na njem.  Všeč mi je bil način podajanja znanja, ker se je teorija prepletala z veliko praktičnimi primeri, pri čemer pa je vsaka udeleženka dobila individualne napotke. Alenkino mentorstvo bi priporočala vsem, ki potrebujejo konkretne usmeritve na področju podjetništva ne glede na to, na kateri stopnji podjetniškega razvoja so. 

Barbara Obolnar

O svojih željah in poslovni poti, sem dolgo razmišljala samo pri sebi, nisem pa se nikamor premaknila. V tem »stuck« položaju sem našla Alenko in odprl se mi je svet.

Slišala me je točno na način, ki sem ga potrebovala in nagovorila je tiste moje dele, kjer sem rabila največ spodbude. Oskrbela me je s potrebnimi znanji in do te mere razburkala moj notranji svet, da me na poti do cilja ne ustavi nič več. Alenkini programi so definitivno »top shit«.
A.Marketing
5
2020-08-26T11:59:47+02:00
O svojih željah in poslovni poti, sem dolgo razmišljala samo pri sebi, nisem pa se nikamor premaknila. V tem »stuck« položaju sem našla Alenko in odprl se mi je svet. Slišala me je točno na način, ki sem ga potrebovala in nagovorila je tiste moje dele, kjer sem rabila največ spodbude. Oskrbela me je s potrebnimi znanji in do te mere razburkala moj notranji svet, da me na poti do cilja ne ustavi nič več. Alenkini programi so definitivno »top shit«.

Maja Škvarč

Alenka je zmogla slišati in razumeti moje želje in potrebe in je videla, kdo dejansko sem. Na podlagi tega sva oblikovali jasen koncept mojih storitev.

Postavili sva spletno stran, mojo novo blagovno znamko, oblikovali pakete storitev ter promocijsko strategijo, ki je po moji meri. Vodila me je in mi predala vse svoje znanje. Od točke do točke. Da zmorem nadaljevati sama.

A.Marketing
5
2020-08-26T12:00:29+02:00

Alenka je zmogla slišati in razumeti moje želje in potrebe in je videla, kdo dejansko sem. Na podlagi tega sva oblikovali jasen koncept mojih storitev.

Postavili sva spletno stran, mojo novo blagovno znamko, oblikovali pakete storitev ter promocijsko strategijo, ki je po moji meri. Vodila me je in mi predala vse svoje znanje. Od točke do točke. Da zmorem nadaljevati sama.

Nike Kobal

Alenka si je že takoj, pri prvem klicu vzela ogromno časa zame in me seznanila z bistvenimi premiki.

V nekaj urah intenziva mi je odprla širši svet na področju online marketinga in sestavila par ključnih nasvetov glede spletne strani. Občutek imam, da sem iz prej brezizhodnega brezna, dobila osnovne pripomočke, da lahko samostojno »splezam ven.'' Prav to kar potrebuje vsak začetnik. Prave informacije in človeško podporo.

A.Marketing
5
2020-08-26T12:01:04+02:00

Alenka si je že takoj, pri prvem klicu vzela ogromno časa zame in me seznanila z bistvenimi premiki.

V nekaj urah intenziva mi je odprla širši svet na področju online marketinga in sestavila par ključnih nasvetov glede spletne strani. Občutek imam, da sem iz prej brezizhodnega brezna, dobila osnovne pripomočke, da lahko samostojno »splezam ven.'' Prav to kar potrebuje vsak začetnik. Prave informacije in človeško podporo.

Minka – www.oazazamame.com

Za sodelovanje z Alenko sem se odločila zaradi njenih spodbudnih besed na silvestrovo, ko me spodbudila k pisanju bloga.

Največ sem odnesla od njenih vprašanj, saj te zasuje z njimi, da moraš v vsakem primeru pri sebi razčistiti, kam greš in kaj želiš. Alenka zna usmeriti in povedati ravno dovolj, da lahko delaš in napreduješ.

A.Marketing
5
2020-08-26T12:27:59+02:00

Za sodelovanje z Alenko sem se odločila zaradi njenih spodbudnih besed na silvestrovo, ko me spodbudila k pisanju bloga.

Največ sem odnesla od njenih vprašanj, saj te zasuje z njimi, da moraš v vsakem primeru pri sebi razčistiti, kam greš in kaj želiš. Alenka zna usmeriti in povedati ravno dovolj, da lahko delaš in napreduješ.

Ajda – www. nutrisoma.si

Precej dolgo sem sama s pomočjo raznih drugih delavnic in vsebin na spletu stopicala na mestu glede potrebnih korakov in odločitev za zagon poslovne ideje in uresničitve mojih želja.

Po 4 urnem intenzivu z Alenko pa sem polna AHA momentov, predvsem pa imam najpomembnejše - jasen in uresničljiv načrt aktivnosti za uspešen začetek posla.
A.Marketing
5
2020-08-26T12:28:55+02:00
Precej dolgo sem sama s pomočjo raznih drugih delavnic in vsebin na spletu stopicala na mestu glede potrebnih korakov in odločitev za zagon poslovne ideje in uresničitve mojih želja. Po 4 urnem intenzivu z Alenko pa sem polna AHA momentov, predvsem pa imam najpomembnejše - jasen in uresničljiv načrt aktivnosti za uspešen začetek posla.

Darja Furek www.darja-furek.com

Kljub temu, da Alenka še ni imela slike kaj bova sploh delali, je takoj vedela kam "zadeve" tečejo in kako bi lahko bilo bolje.

Alenka mi je pomagala postaviti strukturo in sistematizirati moje storitve, s čimer sem prebila linijo zastoja, ki se mi je ustvaril na neki točki. Zna postaviti temelj, ker ga dobro razume. Zna motivirati in prebuditi inspiracijo, zna usmeriti in konkretno pogledati "zadevam" v oči.

A.Marketing
5
2020-08-26T12:29:51+02:00

Kljub temu, da Alenka še ni imela slike kaj bova sploh delali, je takoj vedela kam "zadeve" tečejo in kako bi lahko bilo bolje.

Alenka mi je pomagala postaviti strukturo in sistematizirati moje storitve, s čimer sem prebila linijo zastoja, ki se mi je ustvaril na neki točki. Zna postaviti temelj, ker ga dobro razume. Zna motivirati in prebuditi inspiracijo, zna usmeriti in konkretno pogledati "zadevam" v oči.

Deja Horvat – www.kuhartnica.si

Bloganje je že dolgo moja velika strast. Ko sem začela delati z Alenko sem imela spletno stran, ki nikakor ni bila taka, kot bi si želela. Skušala sem se spoprijateljiti s Facebookom pa mi nekako ni uspevalo. Gradila sem e-mail bazo in to zelo počasi. Nisem se znala lotiti spletnega marketinga, predvsem pa mi prodaja ni stekla.

Potem sem spoznala Alenko in zadeve so stekle. Pri delu z Alenko je najboljše to, da stvari pove po domače, da je odzivna in pripravljena pomagati. Zelo je strokovna in razgledana in ima tudi izkušnje iz drugih področij, kar lahko vse s pridom izkoristi in vključi pri svetovanju meni in mi s tem da še veliko več, kot le znanje spletnega marketinga.

A.Marketing
5
2020-08-26T12:39:16+02:00

Bloganje je že dolgo moja velika strast. Ko sem začela delati z Alenko sem imela spletno stran, ki nikakor ni bila taka, kot bi si želela. Skušala sem se spoprijateljiti s Facebookom pa mi nekako ni uspevalo. Gradila sem e-mail bazo in to zelo počasi. Nisem se znala lotiti spletnega marketinga, predvsem pa mi prodaja ni stekla.

Potem sem spoznala Alenko in zadeve so stekle. Pri delu z Alenko je najboljše to, da stvari pove po domače, da je odzivna in pripravljena pomagati. Zelo je strokovna in razgledana in ima tudi izkušnje iz drugih področij, kar lahko vse s pridom izkoristi in vključi pri svetovanju meni in mi s tem da še veliko več, kot le znanje spletnega marketinga.

Petra Peterlin – www.konjenistvo-peterlin.si

Vedela sem, da potrebujem novo spletno stran, ampak enostavno nisem vedela kako naj se vsega skupaj lotim. Nisem vedela, kako naj se lotim priprave tekstov, saj sem želela, da je v spletni strani ujeta naša energija, ne da smo samo še eni, ki predstavljajo ponudbo.

Alenka nas je skozi strokovno vodenje pripeljala do končnega rezultata in to je spletna stran, ki v celoti odraža nas, naše konje in naše vrednote. V svoje delo vloži svoj maksimum, da dobi maksimum od drugih.

A.Marketing
5
2020-08-26T12:40:08+02:00

Vedela sem, da potrebujem novo spletno stran, ampak enostavno nisem vedela kako naj se vsega skupaj lotim. Nisem vedela, kako naj se lotim priprave tekstov, saj sem želela, da je v spletni strani ujeta naša energija, ne da smo samo še eni, ki predstavljajo ponudbo.

Alenka nas je skozi strokovno vodenje pripeljala do končnega rezultata in to je spletna stran, ki v celoti odraža nas, naše konje in naše vrednote. V svoje delo vloži svoj maksimum, da dobi maksimum od drugih.

Alenka Macuh https://www.facebook.com/www.tempeljmiru.si

Moj rezultat v skupinskem podjetniškem intnezivu je, da vem kdo je idealna stranka in tržna niša za moje terapije in svetovanja. To znanje me je premaknilo ven iz začaranega kroga, saj sem se tri leta neuspešno trudila pri prodaji mojih storitev napačnim ljudem.


Program mi prinesel tudi osebno rast, ker sem postala še bolj samozavestna in pogumna in se danes brez strahu pokažem svetu. Priporočam ga vsem, ki imajo željo po podjetništvu, ker brez teh osnovnih korakov, ki ti jih pokaže Alenka nikoli ne moreš priti do uspeha.

A.Marketing
2022-07-12T09:30:42+02:00
Moj rezultat v skupinskem podjetniškem intnezivu je, da vem kdo je idealna stranka in tržna niša za moje terapije in svetovanja. To znanje me je premaknilo ven iz začaranega kroga, saj sem se tri leta neuspešno trudila pri prodaji mojih storitev napačnim ljudem. Program mi prinesel tudi osebno rast, ker sem postala še bolj samozavestna in pogumna in se danes brez strahu pokažem svetu. Priporočam ga vsem, ki imajo željo po podjetništvu, ker brez teh osnovnih korakov, ki ti jih pokaže Alenka nikoli ne moreš priti do uspeha.

Vesna Jurjec Žvikart https://www.ventusjuvel.com/

Alenko spremljam že nekaj časa in sem se v preteklosti že udeležila nekaj njenih delavnic. Všeč mi je njen način dela, njena odprtost in odkritost ter dejstvo, da kljub njeni ljubezni do vrtnarjenja v poslu ne sadi rožic. Pove konkretno, kot je in ne olepšuje. Ravno zaradi tega ji popolnoma zaupam.


Skupinski podjetniški intenziv je hkrati individualiziran in Alenka nam je po zaključku še vedno lahko na voljo. Vsako obdelano temo aplicira na naše individualne primere, iz katerih lahko ideje črpamo tudi kolegice, in nam da feedback na naše delo.  Alenka res ima filing, kaj rabiš.

A.Marketing
2022-07-12T09:35:24+02:00
Alenko spremljam že nekaj časa in sem se v preteklosti že udeležila nekaj njenih delavnic. Všeč mi je njen način dela, njena odprtost in odkritost ter dejstvo, da kljub njeni ljubezni do vrtnarjenja v poslu ne sadi rožic. Pove konkretno, kot je in ne olepšuje. Ravno zaradi tega ji popolnoma zaupam. Skupinski podjetniški intenziv je hkrati individualiziran in Alenka nam je po zaključku še vedno lahko na voljo. Vsako obdelano temo aplicira na naše individualne primere, iz katerih lahko ideje črpamo tudi kolegice, in nam da feedback na naše delo.  Alenka res ima filing, kaj rabiš.
5
13
A.Marketing

Morda ti bodo pomagali odgovori na najbolj pogosta vprašanja.

1. Alenka, res potrebujem tvojo pomoč, samo še ne vem točno, kaj bi počela na samostojni poti.

Ne boš verjela, koliko je takih primerov. Ker je precej običajno, da se na začetku še loviš in ne veš točno, kaj bi počela. Skupaj bova to predebatirali in verjemi, da med temi pogovori dobim mnogo navdihov, za katere sploh ne vem, od kod pridejo. Očitno moja intuicija res deluje in mi univerzum da tiste informacije, ki jih ti potrebuješ.

Imela pa boš tudi podporo skupine za preverjanje idej in predlogov.

 

2. Investicija je kar visoka, še nikoli nisem toliko investirala vase. Poleg tega imam še slab občutek in slabo vest, da odžiram družinski denar.

Popolnoma te razumem. Dokler tvoj posel še ne prinaša denarja, se je res težje odločati za investicije. Ampak verjemi mi, in tudi moje stranke tako pravijo, da nikjer drugje toliko znanja ne dobiš za tako nizko investicijo.

Pa ne gre toliko za denar, za katerega sem prepričana, da se ti bo povrnil, takoj ko boš začela prodajati, ker jaz ti povem kako.

Stvar je v naših notranjih prepričanjih in strahovih, da ne bomo zmogli.  Da bo denar vržen stran, pa še mož ti bo težil, da zapravljaš za brez veze 😉 No, vsak, ki je v podjetništvu ve, da brez investiranja ni nič. In zaupanje vase je ključno. Moraš si zaupati, da boš zmogla in si dati priložnost, da vsaj poskusiš! Tako ti nikoli ne bo za nič žal.

Da pa ti glede investicije pridem malo naproti, je mogoče tudi plačilo v več mesečnih obrokih.

 

3. Ne poznam te še tako dobro pa še toliko mentorjev je na trgu. Zakaj bi bila ravno ti, Alenka, prava zame?

Ja, zelo utemeljen pomislek. Iskreno povedano, ne vem, če sem jaz prava zate in ti prava zame. Ker tudi jaz ne delam z vsakim. Za to pa je namenjen uvodni neobvezni pogovor, da vidiva, če sva pravi ena za drugo.

Stojim pa za tem kar vem in znam. Imam formalno izobrazbo s tega področja (magisterij znanosti iz podjetništva in trženja), predvsem pa različne delovne izkušnje, od redne službe, do moje enajstletne samostojne podjetniške poti, ki je bila polna vzponov in padcev, ki so mi dali izkušnje, da lahko pomagam tebi.

V mojih 46 letih sem si nabrala toliko izkušenj, ki jih nek tridesetletnik (ali manj) pač ne more imeti. Zato verjamem, in tako pravijo tudi moje stranke, da sem kredibilna mentorica.

Predvsem pa sem odkrita in poštena in v življenju še nikoli nisem nikogar »nategnila«. Zato mi ljudje zaupajo.

Če me še ne poznaš prav dobro si prej prenesi vsa moja brezplačna darila, ki jih najdeš na tej strani in boš dobila malo občutka, kdo sem jaz.

Če pa bi se rada prej pogovorila, pa mi samo napiši email na alenka@amarketing.si in se dogovoriva za neobvezujoč telefonski ali Zoom uvodni klic.

 

4. Kaj če predavanj ne bom mogla poslušati v živo?

Ni problema. Predavanja se snemajo in takoj, še isti dan, dobite posnetek, ki je tvoj za eno leto. Tako ga lahko poslušaš kadarkoli želiš. Vprašanja pa mi itak lahko postavljaš sproti, vsak delovni dan od 8-13 ure, ko vam odgovarjam v Facebook skupini.

5. Ali imam garancijo na zadovoljstvo?

Poglej, tukaj bom popolnoma iskrena s tabo. Imaš mojo 100% garancijo na to, da bom jaz dala od sebe 150%. Ampak to je samo polovica. Druga polovica je tvoj vložek, tvoja zagnanost in zavzetost, da boš delala in prišla do cilja.

Skozi ta program je šlo do sedaj že veliko podjetnic. In ker neprestano poudarjam, da je podjetniška rast tudi osebnostna rast, se v času, ko kreirate in nadgrajujete svoj biznis lahko tudi zasebno začnejo dogajati mnoge stvari. In se morda lahko izgubi malo volje. Ampak tukaj je moja naloga, kot mentorice, da vas spodbudim in popeljem preko teh valov do cilja, da ne obupate na sredini.

Tako da je investicija v program nevračljiva, ker je tako tudi zaveza s tvoje strani veliko večja in se tako tudi bolj potrudiš, da res narediš vse, kar je treba in uspeš. Hkrati pa je število mest v programu res omejeno in majhno zato, da se lahko vsaki maksimalno posvetim. Nekajkrat sem  vpis predčasno zaprla, ker je bila skupina takoj polna.

Ta program vedno prodajam tako, da me lahko prej vse res dobro spoznate in zgradimo zaupanje. Ponavadi garancijo na vračilo denarja želijo tisti, ki ne zaupajo sebi, da bodo s to investicijo res naredili nekaj zase. Ne meni, da ne bom dala obljubljenega. Zato lahko jaz lahko garantiram le za svoj del.

 

6. Ali je možno po intenzivu še dodatno svetovanje, če ga bom rabila?

Seveda!  V skupini Ena A podjetnica lahko tudi po devetih mesecih nadaljuješ delo z mano in sošolkami toliko časa, kolikor boš želela, za simboličen znesek na mesec.

Druga možnost pa so tudi dodatna eno ali dvo urna svetovanja 1/1 po posebni investiciji samo za vas, ker jih drugače sploh ne delam.

 

7. Ali je v skupini res zagotovljena zasebnost? Malce me skrbi, da bi šle moje ideje v svet …

Popolnoma te razumem in to je zelo utemeljen pomislek. Skupina je majhna tudi zato. Druga stvar pa je ta, da skrbno izbiram stranke in v skupino ne spustim nikogar, pri katerem nima  dobrega občutka.

Za zagotovitev zasebnosti pa vsaka od vas podpiše tudi zavezujočo  izjavo o zasebnosti, da karkoli se zgodi v skupini, ostane v skupini. Poleg tega je skupina zaprta in skrita in nihče ne vidi, kdo ste članice, razen če same to želite.