SPLETNI TEČAJ

»Spletna članstva kot odlična poslovna priložnost« (in ne le potrata časa)

Ali veš kaj so spletna članstva (membershipi po angleško)?

Spletna članstva so skupine ljudi s podobnimi interesi, ki jih vodimo/združujemo na spletu.

Verjamem, da ti zadeva ni tuja, saj so se v zadnjem letu ali dveh v polni meri razmahnila tudi v Sloveniji. A veš, to so razne skupine na Facebooku ali na spletnih platformah, kjer ti na podlagi mesečne članarine zagotavljajo vsebine, treninge, druženja in podobno, ki si jih želiš.

Ma ziher veš, o čem govorim, saj v zadnjih dveh letih tudi zaradi Covid situacije, rastejo tudi v Sloveniji kot gobe po dežju.

Stanje sicer niti pod razno ni primerljivo z Ameriko, kjer je zadeva resnično cvetoča. Ravno to primerjanje z Ameriko ali drugimi velikimi trgi je ena kar precejšnja past, na katero te bom opozorila in ti razložila v mojem novem spletnem tečaju

Spletna članstva kot odlična poslovna priložnost (in ne le potrata časa)

Spletna članstva so kot poslovni model (ali pa del njega) primerna za skoraj vsako panogo. Če jih delaš prav, so lahko res odlična poslovna priložnost/model, ki ti zagotavlja redne prihodke, kar si seveda tudi samozaposleni želimo. 😉 Poleg tega so v teh časih, ko se vse premika na splet lahko rešitev za tvoj posel. Ja! Tudi če kuhaš, imaš fizično trgovino, izvajaš seminarje, učiš vadbe … za vse stvari, ki jih drugače delamo v živo, ne na spletu.

Ogromno konkretnih primerov iz prakse in za posamezne panoge sem vam dala v spletnem tečaju in verjamem, da bo našla vsaka zase tisto, kar potrebuje.

Ampak!

Treba jih je delati na prvi način. Ni tako lahko, kot se sliši in na vse to bi te rada opozorila in ti pokazala, tudi na svojem primeru in izkušnji, kako se da in kako ne bo šlo.

Sama imam spletno člansko skupino od pomladi 2019, torej 3 leta in sem zadeve res preučila in preizkusila na lastni koži, zato ti bom iz prve roke razložila čisto vse, da bo lahko tvoje spletno članstvo cvetelo in ne ovenelo, z njim pa tudi ti, ker boš vlagala čisto preveč časa za čisto premalo denarja, kar zelo rado vodi v izgorelost. Ok? 💃😊

Za vse tiste, ki bi rade svoj biznis v celoti prestavile na splet, morda tudi zaradi tega, ker se s tem vaša tržna niša in krog potencialnih strank zelooo razširi, ali pa bi morda rade samo dodale nek drug način delovanja je spletno članstvo res fajn stvar.

V tem spletnem tečaju ti bom razložila vse, kar moraš vedeti, PREDEN s tem začneš. Da se ne vržeš na glavo v to samo zato, ker soseda s tem tok fajn služi. A prav 😉

Zadeva res ni tako enostavna in moraš vedeti in se realno zavedati, kaj lahko pričakuješ glede na to, kje si sedaj v svojem poslu in kam želiš.

Vse, na kar moraš biti pozorna in kaj moraš narediti, razmisliti, preden se v to spustiš, ti bom povedala tudi na podlagi mojih izkušenj, ker imam tako skupino že 3 leta. Jaz sem z njo začela čisto spontano (zopet ena moja ideja od zgoraj 😊 ) letos pa sem jo nadgradila, ko sem se v zadeve še »teoretično« bolj poglobila in preučila. Vse ti razložim v tečaju, tudi to, kje sem jaz zamočila, da ti ne boš. 🙈

Za vse tiste, ki bi rade še osebni posvet z mano, da preučiva točno tvojo situacijo in kakšne so možnosti, sem omogočila tudi hiter, osredotočen, 45 minutni 1/1 zoom posvet, tako da boš res ready in da boš zadevo naredila, kot je prav. Ali pa ugotovila, da morda ni zate. Tudi to je seveda možno.

Tečaj je vsebinsko razdeljen v 4 krajše module (po cca. 40 minut).

V 1. uvodnem modulu predelamo:

  • Kaj je spletno članstvo.
  • Na katera 4 ključna vprašanja moraš odgovoriti, preden z njim začneš?
  • Kako pregledaš trg in določiš tržno nišo in idealno stranko zase
  • Kaj so problemi in pasti spletnega članstva.

V 2. modulu predelamo korake, ki so potrebni, da s spletnim članstvom začneš:

  • Določimo vrsto spletnega članstva,
  • ime (ne zadeva ni tako enostavna in lahko bistveno vpliva na prodajo – govorim iz lastne izkušnje 🙈)
  • vsebine.

V 3. modulu določimo:

  • Ceno spletnega članstva (kjer sem tudi bolj na široko razložila cenovne strategije, kar vam bo prišlo prav na vseh področjih biznisa).
  • Platformo, kjer boš članstvo gostila.

V 4.  modulu pa ti razložim, kako boš svoje spletno članstvo prodala prvič in nato znova in znova. Tukaj pa se zadeva malce zakomplicira in tukaj lahko pogoriš, če se ne zavedaš ene par zadev, ki ti jih razložim v tečaju. Tudi tukaj sem vam širše razložila tehnike prodaje, kar vam bo prišlo zelo prav.

Rezultat predelanega tečaja (in osebnega posveta z mano) … Imela boš čisto vse informacije in znanje, ki jih potrebuješ, da zadevo najprej dobro razmisliš, če je prava zate. In če se za to potem odločiš točno veš, kaj moraš narediti in kdaj, ter kdaj lahko (realno) pričakuješ te, tako velikokrat obljubljene redne prihodke.

Zakaj bi se učila ravno od mene? 

Tukaj bi po vseh pravilih pisanja prodajnih strani moralo pisati nekaj o meni, o mojih referencah, izkušnjah, itd. 

Ampak tokrat, tukaj, ne bo čisto tako. Ker mislim, da vsi moji razprodani dogodki in mnenja udeleženk povedo vse (hvaležna 🙏). In ker vem, kaj učim, tudi vem, da se boste tukaj znašle večinoma tiste, ki me že precej dobro poznate in zato veste, da vem, kaj delam. 😀

Za tiste, ki pa me morda še ne poznate dobro pa povem, da sem na samostojni podjetniški poti že 10 let, kjer sem doživela tako vzpone in padce. Zadnjih 6 let predavam in učim podjetništvo in spletni marketing (ki sta tudi moj osnovni “foh”, saj sem magistrirala iz podjetništva). Delala sem že z ogromno podjetnicami, imam različne programe, v sklopu enega od njih pa sem leta 2019 odprla tudi svojo mentorsko skupino, ki sem jo lani precej preobrazila in nadgradila v Ena A podjetnico, ki deluje tudi danes, ostaja pa še vedno malce specifična. 

Ravno to je lepota spletnih članstev. Ker jih lahko oblikuješ popolnoma po svoji meri in potrebah. Lahko so manjše, ker je pač tak poslovni model, lahko so velike, mednarodne, vsebine pa so lahko čisto skoraj karkoli, ampak res karkoli, kar zanima vsaj manjšo skupino ljudi. Ja, tudi štrikati lahko učiš, če želiš. Ti bom vse razložila v tečaju. 

Cel tečaj je teoretično  razložen in podkrepljen z mojimi praktičnimi izkušnjami in primeri za različne panoge, tako da sem prepričana, da ti bo dal vse kar potrebuješ, ne glede na to, kaj bi počela. In ja, baje da predavam kr fajn in zanimivo. 😀

Tako da …

Če me slučajno še ne poznaš in želiš izvedeti kaj več o meni, najdeš to v zavihku »o meni« na tej spletni strani. Še najbolje pa bo, da poslušaš tečaj in vidiš, kako predavam, saj ne tvegaš prav ničesar. Če ti tečaj ne bo všeč, ti vrnem kupnino. Večina mojih strank reče, da jim je pri meni všeč to, da povem direktno, da ne slepomišim, da povem realno in ne gradim gradov v oblakih. Če je to všeč tudi tebi oz. ti tak tip človeka ustreza, pridi. 🤗

Še vedno nisi prepričana, da bi bila zraven? Res ne predavam dolgočasno 😁, ampak naj udeleženke mojih dogodkov v živo same povedo. 

Dajem ti garancijo na zadovoljstvo. Če s tečajem ne boš zadovoljna, mi sporoči v 14 dneh in ti vrnem kupnino. Ok?
Tako ne tvegaš ničesar. 

Cena tečaja je samo 25 eur! Ampak POZOR! Samo do vključno 7. februarja, dokler zbiram prednaročila. Redna cena tečaja bo nato 37 eur, zato izkoristi priložnost za kar 33% prihranek. 💪

Imaš tudi enkratno priložnost za to, da se lahko posvetuješ z mano 1/1, saj drugače enournih svetovanj samostojno ne prodajam. Izkoristi to priložnost, ker jih je res zelo malo in je letos po vsej verjetnosti ne bo več. Ta minimalen znesek si boš povrnila takoj, ko boš ustanovila spletno članstvo, saj je za to dovolj že, recimo, če imaš 3 člane. Mislim, resno, to je minimalna investicija v tvoj posel, če potrebuješ znanje. Da ne govorim o tem, koliko časa boš prihranila. Čas je pa denar, saj veš. 😉

Investicija v tečaj+1/1 svetovanje je 97 eur (do 7.2.). 

No, si že kliknila gumb kupim? 😀

 

Morda pa ti bodo pri odločitvi pomagali odgovori na najbolj pogosta vprašanja.

 

1. Ali moram za to, da lahko predelujem tečaj imeti kakšno tehnično znanje? 

Absolutno ne! Tudi jaz nisem tehnični tip človeka in si poskušam vse res čim bolj poenostaviti. Tečaj je dostopen na Google drivu in vse, kar potrebuješ za gledanje je en odprt gmail račun (gmail naslov). 

2. Koliko časa mi bodo vsebine tečaja na voljo? 

Vsebine so ti na voljo za zmeraj, tako da jih lahko v miru predelaš v svojem tempu in poslušaš znova in znova. 

3. Ali je tečaj vsebinsko zahteven? Je primeren zame, ki sem začetnica v podjetništvu? 

Tečaj je v celoti primeren tudi za začetnike. Razlagam res enostavno, v preprostem jeziku, da lahko razumete vse. Vso teorijo podkrepim s konkretnimi primeri iz prakse in slovenskega trga, tako da je res vse razumljivo. Ti pa zelo priporočam, da če si res popolna začetnica v podjetništvu, da dokupiš še 1/1 svetovanje, ker ti bom tako lahko svetovala konkretno za tvoj primer in ne boš res nikjer zašla. 

4. Kaj če mi tečaj ne bo všeč?

Če ti tečaj ne bo všeč, mi samo napišeš email v 14. dneh od nakupa in ti vrnem denar. Tako ne tvegaš prav ničesar, celotno tveganje prevzamem jaz. Je pa tečaj avtorsko zaščiten in namenjen le eni osebi-kupcu tečaja. V kolikor bi prišlo do zlorab, bo dostop seveda nemudoma ukinjen brez vračila denarja. 

5. Koliko časa mi bo vzelo, da predelam tečaj? 

V tečaju je za približno 3 ure vsebin, tako da lahko predelaš vse v enem dnevu, ali pa si razdeliš, kot sama želiš. 

6. Kdaj mi bo tečaj na voljo in do kdaj moram izkoristiti eno uro svetovanja?

Tečaj bo na voljo 8. februarja, 1/1 svetovanje pa lahko izkoristiš kadar želiš. Najbolje je, da najprej predelaš tečaj in se potem slišiva. In seveda, zavlačevanje ne koristi nikomur, tako bi bilo super, če ti to uspe v enem mesecu. Ampak ja, vem kakšni časi so, karantene in izolacije nam trenutno še malce nagajajo zato vas pri tem ne bom omejevala. 

7. Koliko časa bom imela dostop do tečaja?

Dostop boš imela za zmeraj. Tako da brez skrbi, ga lahko v miru predelaš v svojem tempu. 👍