1/1 individualni programi
Kaj drugi pravijo o meni

Deja Horvat, http://www.kuhartnica.si

Ko sem začela delati z Alenko sem imela spletno stran, ki nikakor ni bila taka, kot bi si želela, prav tako do nje nisem imela dostopa, da bi lahko vse urejala. Manjkalo mi je znanje na tem področju.

Skušala sem se spoprijateljiti s Facebookom pa mi nekako ni uspevalo. 🙂

Gradila sem e-mail bazo in to zelo počasi.

Odgovarjala sem na povpraševanja strank kot sem najbolje vedela in znala, to je kot sem slišala od drugih, da naj bi se to delalo, v resnici pa nisem imela pojma in temu primeren je bil tudi odziv strank.

Nisem se znala lotiti spletnega marketinga, predvsem pa mi prodaja ni tekla. Zaradi tega sem se počutila slabo, nesamozavestno, na čase tudi že zelo obupano.

Poleg tega sem bila prepričana, da je spletni marketing tehnično zahteven, da nimam pojma kako pisati, in da je to nekaj, kar je meni odveč. Ampak vedela sem, da bi bila promocija preko spletnega marketinga za delo, ki ga opravljam, zelo koristna, samo nisem znala poiskati primerne pomoči. Nato sem spoznala Alenko in zadeve so stekle. 🙂

  • Naučila sem se pisati spletne vsebine (maile, objave za blog) bolj na način, ki mi je bližje in na katerega lažje delam in pišem – ne zdi se mi prisiljen (se pa na to še vseeno navajam 🙂 ).
  • Moj cilj je tudi povečati mailing bazo, pripravljati kvalitetne vsebine, ki izhajajo iz mene, iz mojega srca in jih deliti s potencialnimi strankami, da bi jim s svojim znanjem in idejami pomagala ob njihovih posebnih priložnostih, praznovanjih v življenju. In pri vsem tem mi bo ključno pomagala moja nova spletna stran.

Pri delu z Alenko je najboljše to, da stvari pove po domače, da sploh vem in razumem, kaj mi govori, ne da sem po pogovoru še bolj zbegana! Super je tudi, da je odzivna in pripravljena pomagati, ko pomoč potrebujem. Priročno je imeti nekoga, ki ga nekaj vprašaš, on pa ti pove, kako je, ne da porabiš več ur za guglanje in raziskovanje problema, na koncu pa glih tako nič ne veš (ker je velikokrat napisano tako, da sploh ne veš, kaj bereš, če si pač laik). Super je tudi, da je ves čas nekje v ozadju in vem, da se lahko zanesem nanjo. Čutim prisotnost neke avtoritete na svojem področju, ki pa name ne deluje kot nek zatežen učitelj, ampak kot en angel varuh, vodnik. 😉

Predvsem pa je Alenka vedno pripravljena pomagati, je odzivna, srčna, iskrena in ti da nek občutek domačnosti ob pogovorih z njo. Tako nimam občutka, da sem en bučko, ker vsega tega, kar me uči, še ne vem.  Zelo je strokovna in razgledana in ima tudi izkušnje iz drugih področij, kar lahko vse s pridom izkoristi in vključi pri svetovanju meni in mi s tem da še veliko več, kot le znanje spletnega marketinga (npr. oblikovanje storitev, kako potekajo določeni zakonski postopki, kako je imeti svoj s.p. …).

Petra Peterlin, http://www.konjenistvo-peterlin.si

Na Alenko sem se obrnila, ker je preteklo že kar nekaj časa od postavitve moje spletne strani, in glede na to, da je Google sploh ni zaznaval, sem vedela, da je čas za korenito spremembo. Vedela sem, da potrebujem novo spletno stran, ampak enostavno nisem vedela kako naj se vsega skupaj lotim in kako naj za to sploh najdem čas! Verjela sem tudi, da je za novo spletno stran potrebno veliko znanja in denarja. Nisem vedela, kako naj se lotim priprave tekstov, saj sem želela, da je v spletni strani ujeta naša energija, ne da smo samo še eni, ki predstavljajo ponudbo (kljub odličnim športnim rezultatom). Naš odnos do konj in ljudi je tisto, kar nas dela drugačne in to sem želela izpostaviti.

Vesela sem, da sem se sodelovanja lotila z Alenko, saj nas je skozi strokovno vodenje pripeljala do končnega rezultata in to je spletna stran, ki v celoti odraža nas, naše konje in naše vrednote. Skozi tekste in slike ima ujeto tisto energijo, ki jo je čutiti, ko pridete k nam. In to je tisto, kar tudi Alenko dela drugačno in boljšo od drugih – v projekt vloži svoj maksimum, da dobi maksimum od drugih. Ali da povem po domače. Toliko časa vztraja, da dobi najboljše kar lahko. In edino to je dovolj dobro!

Alenka je sistematična, zagnana in učinkovita. Analize naše spletne strani se je lotila od A do Ž, našla težave in poiskala rešitve. Projekta se je lotila celostno in tudi kadar nisem imela časa, da bi kaj naredila ali odreagirala, me je spodbujala, da sva dosegli cilj, kar pri mojem kroničnem pomanjkanju časa sploh ni bilo lahko. S tem, kar je naredila, moram pošteno povedati, je presegla moja pričakovanja. In to kažejo tudi statistike, odzivi strank in pridobljene nove stranke.

Tanja Antonič, http://www.sincera.si

Alenko sem spoznala med izobraževanjem. Že takrat je name naredila velik vtis, saj se je izkazala kot ženska z velikim srcem, z veliko željo pomagati vsem in z veliko zakladnico širokega znanja. Ob vsem tem pa se je pokazala tudi kot človek, ki stoji za svojimi besedami in človek, ki ne prenese krivice in “nategovanja” … no to je pa že znano, saj to večkrat poudari v svojih zapisih na blogu 🙂 .

Zaradi vsega navedenega sem jo že večkrat prosila za mnenje, med drugim tudi za pregled maila s katerim sem vabila na delavnice, katere sem izvajala prvič. Alenka mi je s hitrimi, konkretnimi popravki mail preoblikovala tako, da je bil rezultat 17 prijavljenih, kar je daleč preseglo moja pričakovanja. Njeni komentarji so podprti s strokovno argumentacijo, hkrati pa predstavljeni na način, da je razumljiv tudi nam laikom na tem področju 🙂

Če povzamem, bi Alenko priporočila vsem, ki si želite poštenega sodelovanja, jasnih in strokovnih usmeritev in predlaganih rešitev ter človeka, ki vam bo stal ob strani in vas spodbujal tudi, ko vam ne bo nič jasno. 😉

Kako ti lahko pomagam?

4 urni individualni Skype INTENZIV
Preberi več
Individualni akcijski program
Preberi več
Vodenje projekta
Preberi več