[vc_heading h_size=”h-large” title=”All inclusive – mentorski program – Za uspešen vstop na trg” title_color=”#000000″ subtitle_color=”#f47177″]

All inclusive mentorski program je namenjen vsem, ki začenjajo popolnoma od začetka in bi potrebovali nekoga, da jih vodi korak za korakom in da dela z njim individualno.

  • Morda imaš nek nov proizvod in ne veš, kako ga začeti tržiti.
  • Morda si ravnokar odprla s.p. in ne veš, kako začeti s svojo promocijo.
  • Morda pa bi se enostavno rada naučila vse o spletnem marketingu na tvojem, konkretnem primeru in tako, da nekdo dela s tabo 1/1 in ti vse razloži.

 

No, razlagati mi res ni problem, ker baje znam povedati po domače, da je razumljivo vsakomur. ?

Ker so potrebe in želje posameznikov zelo različne, konkreten all inclusive program določiva skupaj. Najprej določiva cilje in to, kaj od spletnega marketinga sploh želiš izvajati, potem pa greva naprej.

Končni cilj je jasno postavljen trženjski načrt, postavljena top spletna stran in osvojeno znanje facebooka, email marketinga in bloganja oz. tistega, kar bova skupaj določili, konkretno za tvojo dejavnost in proizvod.

Okvirni obseg dela je 20 ur, se pa obseg določi še naknadno, po potrditvi vsebine programa.

Cena: 1.200 eur.

Način plačila:

  1. Pri takojšnjem, enkratnem plačilu je cena z 10% popustom 1080 eur.
  2. Dva obroka po 620 eur. Prvi obrok se plača takoj, drugi čez en mesec.

Bonusi:

  1. Dostop do spletnega tečaja » Kako boš pisala, da boš tudi prodala«. (Vrednost 62 eur).
  2. 1 ura svetovanja po zaključenem programu za dileme, ki se pojavijo kasneje. Bonus ura velja 3 mesece po zaključenem programu. (Vrednost 60 eur).
  3. V delovnem času od 8-15 ure med tednom imaš zagotovljeno mojo sprotno in takojšnjo pomoč pri odgovorih na tvoja vprašanja, zagate in dileme. (Vrednost oceni sama. Zame je to vredno ogromno. ?)

 

Pogoji sodelovanja

Ker je to osebno delo, res ne delam z vsakim. Treba se je ujeti tudi na osebni ravni, zato predlagam eno predhodno, brezplačno in neobvezujoče srečanje po skypu (zoomu), da vidiva, če sva »za skupaj« ?

In lepo prosim. Za skype se prijavi šele po tem, ko boš že 90% prepričana, da želiš delati z mano in da se strinjaš s pogoji na strani. Ta skype pogovor je namenjen samo temu, da se predhodno enkrat vidiva in malo poklepetava. Tukaj ne bova reševali konkretnim problemov in vprašanj.

Za to mi piši na alenka@amarketing.si

Pa še nekaj.  Po tem programu ti ne morem garantirati prodaje (nihče ti je ne bi mogel).

Jaz ti garantiram, da te bom naučila vsega, kar se bova dogovorili. Ampak nadaljnji koraki so pa potem odvisni samo od tebe. In če pričakuješ, da boš uspela čez noč, potem nisem pravi naslov zate. Vse to moje znanje, ki ti ga bom dala in pomoč, je šele začetek. Osnova, na kateri boš gradila in jo uporabila v praksi. Potem pa delo 1 – 2 leti minimalno, da se zadeva prime.

Samo toliko, da ne bo kakšnih nerealnih pričakovanj. ?