All Inclusive

Mentorski program je obsežnejši individualni program namenjen podjetnicam začetnicam ali začetnicam v spletnem marketingu.

Sedaj sem 5 let samostojna podjetnica in v tem času sem šla čez veliko preizkušenj in naredila tudi nekaj napak, s katerimi sem pridobila izkušnje, s katerimi lahko na začetku tvoje samostojne poti pomagam tebi. Hkrati pa imam v celoti tudi 15 let delovnih izkušenj iz različnih področij, ki pridejo podjetnicam začetnicam še kako prav.

Enostavno te vodim za roko in ti pomagam na vseh korakih tvoje poti, te spodbujam in usmerjam, da je tvoj prehod v samostojno podjetništvo čim lažji.

Morda je najbolje, da si prebereš, kaj je o tem napisala Deja , saj sem njej nudila tovrstno pomoč.

Področja pomoči:

  • Osnovno svetovanje glede ustanovitve s.p. (kam iti, kaj je treba narediti, biti normiranec ali ne, računovodstvo …)
  • Pomoč pri »pakiranju« tvojega znanja v produkte (to zna biti včasih zelooo težko).
  • Priprava celotne prodajne in promocijske strategije za tvoje produkte. Kako in s čim začeti na trgu, postavitev prave spletne strani in vsega, kar spada zraven. Če se boš tržila s spletnim marketingom priprava celotne strategije glede tega (spletna stran, e-mail marketing, Facebook).

Skratka, pripraviva vse potrebno za to, da lahko uspešno vstopiš na trg. Potem pa je vse odvisno do tebe.

Ko sem jaz začenjala take pomoči nisem imela, čeprav sem jo iskala. Pri vsakem sem dobila nekaj. Vem pa, kaj je potrebno za tvoj vstop na trg, saj sem šla sama čez to. In v bistvu (iskreno ti povem), da imam tako pomoč že neprestano v mislih nekje tam zadaj. Ker vem veliko in imam izkušnje iz precej različnih področij.

Nekaj o meni si lahko prebereš v zavihku o meni, drugače pa se bova pred začetkom dela itak malo spoznali. Da vidiš, če sem prava zate in da jaz vidim, če si ti prava zame.

To je precej osebno delo in se morava ujeti tudi na osebni ravni. Zato ne sodelujem z vsakim.

  • Sodelujem z ljudmi, ki imajo realne cilje in ne mislijo in pričakujejo, da bo njihova prodaja odvisna od mene. Jaz ti pomagam postaviti prave temelje, vse ostalo je potem odvisno od tebe.
  • Ne pričakuj, da boš vse dosegla takoj. V poslu je eno ali dve leti minimum, da zadeve stečejo.
  • Morda je še kej, pa se zdej ne spomnim. 😉

Ma glej. Vse bova dorekli osebno in tako najbolj videli, če sva za delati skupaj. 😊

Obseg dela je določen individualno, po željah in potrebah v naprej. Temu je prilagojena tudi cena, je pa pri tovrstnem delu ponavadi minimalno 10 ur dela. Vsa plačila se opravijo v naprej.

Če si pripravljena za vstop v podjetništvo in potrebuješ pomoč pri tem izpolni spodnji obrazec, in mi čimbolj podrobno opiši, kaj konkretno potrebuješ, kje si sedaj in kam bi rada prišla ter nekaj malega o sebi. Vsa polja so obvezna. Če še nimaš spletne strani ali Fb poslovne strani napiši “še nimam” ali vpiši črtico.

PRVA POMOČ
Za hitre analize spletnih strani ALI tekstov (tudi Fb oglasov, blogov,e-mailov).
Preberi več
MIDI PAKET
Večurna pomoč in paket po tvojih željah.
Preberi več
ALL INCLUSIVE
Mentorski program za uspešen podjetniški začetek.
Preberi več