[vc_heading h_size=”h-large” title=”Bloganje” title_color=”#000000″ subtitle_color=”#f47177″]
  • Bi rada blogala, pa ne veš kje začeti?
  • Misliš, da nisi dovolj dobra? Gledaš druge uspešne blogerje in postaneš čisto zafrustrirana, ko imajo njihove objave po 500, 1000 ali več všečkov, ti pa si vesela, če jih zbereš vsaj 5? ?
  • Bi rada pisala po svoje, pa si ne upaš?
  • Nisi prijateljica s slovnico in zato misliš, da ne smeš blogati?

Tudi jaz sem bila enkrat na tvojem mestu, veš. Šest let nazaj, točno aprila 2012. Ko sem čisto ljubiteljsko začela blogati o knjigah, ki so moja velika ljubezen že od malih nog, in o duhovnosti, ki sem jo takrat začela odkrivati.

Že od začetka sem pisala po svoje. Pogovorno, z imotikoni, medklici in slovnično neperfektno. Ker za slovnico, (sploh vejice,) nimam občutka in ga nikoli ne bom imela. Pa me je to morda ustavilo? Je to odvrnilo moje bralce od mene? Absolutno ne! Tisti, ki jih to moti, itak niso tvoji bralci in z njimi se nikoli ne bi ujela. Zato je prav vseeno, če grejo stran.

Pa ne me narobe razumeti. Ne zagovarjam popolne anarhije in tega, da pišeš kot mladina dandanes. Tekst mora vseeno biti berljiv. ? Ni ti pa treba biti slovenistka, da lahko blogaš.

V samo nekaj mesecih sem brez aktivnega oglaševanja pridobila več kot 7.200 rednih bralcev in vse to je vodilo v izdajo dveh mojih knjig, Ena za začetek-zbirka blogov in Ena čisto moja- duhovite kratke zgodbice za vsak dan.

Ena za začetek je moja prva knjiga. Zbirka blogov, kjer ti prav lepo pokažem, kako lahko pišeš po svoje, pa še o knjigah, in imaš veliko bralcev. Če pišeš iz srca. Če si iskrena.

Knjigo si lahko v elektronski obliki brezplačno preneseš >>> tukaj  Da ti pokaže, da lahko. Da smeš. In da si boš upala. Mnogi so rekli, da jih je knjiga nasmejala, predvsem pa motivirala. Naj tudi tebe. ?

Če se boš potem opogumila za bloganje, ti toplo priporočam nakup mojega spletnega tečaja >>> Kako boš pisala, da boš tudi prodala. V njem ti pojasnim vse.

Od tega, kako določiš svojo ciljno publiko, kako postaviš svojo prvo blogersko spletno stran, dam ti konkretne primere spletnih strani, (en cel modul je namenjen samo analizam 13 spletnih strani iz različnih panog), na koncu pa je še cel modul namenjen samo bloganju.

Kje in kako lahko blogaš, kje dobiš ideje, zakaj je sedaj bloganje na pohodu tudi v Sloveniji in kako lahko z bloganjem tudi zaslužiš. V tujini so uspešni blogerji tudi milijonarji.

V kolikor te zanima le bloganje, lahko kupiš tudi samo >>> modul o bloganju.

Če pa bi rada, da ti osebno pomagam kako narediti spletno stran, kako napisati prodajni blog v zgodbi, (za tvoj ali tuj proizvod), kakšno je SEO bloganje, pa izpolni spodnji obrazec in mi piši. Bova potem videli kaj in koliko moje pomoči potrebuješ.

Cena je 60 eur na polno uro. Cena ne vključuje DDV, nisem davčna zavezanka. Plačilo v naprej.

Svetovanje poteka po Zoomu ali Skypu.

[vc_service type=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”icon-screen-desktop” title=”PRIPRAVA SPLETNE STRANI” icon_position=”sb_center” icon_shape=”service-hexagon” css_animation=”bottom-to-top” css_animation_delay=”delay-200″ icon_name=”li_heart” icon_color=”#ffffff” bg_color=”#f47177″]Kako sama narediš udarno spletno stran, ki bo prodajala. [/vc_service]
[vc_button title=”Preberi več” type=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”icon-arrow-right” icon_pos=”icon-right” color=”btn_black” css_animation=”bottom-to-top” css_animation_delay=”delay-600″ link=”url:http%3A%2F%2Famarketing.si%2Fstoritve%2Fprva-pomoc%2F|||”]
[vc_service type=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”icon-note” title=”BLOGANJE” icon_position=”sb_center” icon_shape=”service-hexagon” css_animation=”bottom-to-top” css_animation_delay=”delay-200″ icon_name=”li_heart” icon_color=”#ffffff” bg_color=”#f47177″]Kako postaneš profi blogerka in s tem zaslužiš.[/vc_service]
[vc_button title=”Preberi več” type=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”icon-arrow-right” icon_pos=”icon-right” color=”btn_black” css_animation=”bottom-to-top” css_animation_delay=”delay-600″ link=”url:http%3A%2F%2Famarketing.si%2Fstoritve%2Fmidi-paket%2F|||”]
[vc_service type=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”icon-social-facebook” title=”Facebook” icon_position=”sb_center” icon_shape=”service-hexagon” css_animation=”bottom-to-top” css_animation_delay=”delay-200″ icon_name=”li_heart” icon_color=”#ffffff” bg_color=”#f47177″]Kako upravljati svojo Fb stran in kakšne vsebine objavljati za večji doseg.[/vc_service]
[vc_button title=”Preberi več” type=”simplelineicons” icon_simplelineicons=”icon-arrow-right” icon_pos=”icon-right” color=”btn_black” css_animation=”bottom-to-top” css_animation_delay=”delay-600″ link=”url:http%3A%2F%2Famarketing.si%2Fstoritve%2Fall-inclusive%2F|||”]