Prva pomoč

Hitra analiza spletne strani je namenjena vsem, ki veste, da vaša obstoječa spletna stran ne funkcionira, pa vam ni jasno zakaj ali pa ki bi radi  zgolj moje mnenje o njej. Ta analiza ne vsebuje poglobljenih analiz tekstov na strani, ker je za to potrebno več časa.

Analiza tekstov vsebuje poglobljeno analizo enega teksta na strani. Npr. opise produktov, prodajno stran, pristajalno stran, blog, lead magnet in podobno in ne vsebuje druge analize spletne strani (zavihki, struktura, barve ipd.). Analiziram vam lahko tudi tekst Facebook oglasa ali prodajnega e-maila.

  • Morda si blogerka, ki bi rada pisala bolj zanimivo ali drugače in bi rada moje mnenje in pomoč, kako.
  • Morda ne veš, kaj je narobe s spletno stranjo, ne veš kakšni teksti so sedaj »in«, in predvsem ne veš, kako bi na spletno stran privabila več ljudi in tako preko nje tudi več prodala.
  • Morda bi zgolj potrebovala moje mnenje glede pristajalne, prodajne strani ali opisov produktov, ki si jih napisala.
  • Morda ti Facebook oglas ne deluje, kljub temu, da si vse tehnične nastavitve naredila prav.
  • In morda preko e-mailov ne prodaš kaj dosti, saj je že povprečna stopnja odpiranja in klikanja na povezave v e-mailih precej slaba.

Zato ti nudim prvo pomoč, kjer mi pošlješ svojo spletno stran ali tekst na analizo. Jaz jo/ga pregledam in se pripravim, potem pa ti v polurnem skype pogovoru in neposrednem video prikazu na tvoji spletni strani pokažem, kaj je za spremenit.

Bonus: posnetek skype pogovora, tako da imaš posneto, kaj je treba spremenit, da ti ni treba sproti pisati in da ne izgubljaš časa in pozornosti s tem.

PS: Petminutni obvezni uvodni čvek je gratis oz. ni všet v pol ure. Tko, da te malo spoznam. 😉

Cena: 47 eur (cena ne vključuje DDV, nisem davčna zavezanka). Plačilo v naprej po predračunu, ki ga pošljem po potrditvi sodelovanja. Nato določiva termin.

Prosim izpolni spodnji obrazec. Vsa polja so obvezna. Če še nimaš spletne strani ali Fb poslovne strani napiši “še nimam” ali vpiši črtico. S potrditvijo sodelovanja se tudi strinjaš s snemanjem pogovora. V kolikor tega izrecno ne želiš, me na to predhodno pisno opozori.

PRVA POMOČ
Za hitre analize spletnih strani ALI tekstov (tudi Fb oglasov, blogov,e-mailov).
Preberi več
MIDI PAKET
Večurna pomoč in paket po tvojih željah.
Preberi več
ALL INCLUSIVE
Mentorski program za uspešen podjetniški začetek.
Preberi več