Večmesečno sodelovanje je lahko:

  1. V bistvu enako programu Skupinskega podjetniškega intenziva le da se dela popolnoma individualno. Program se prilagodi potrebam in željam posameznice in njenega posla. Namenjen je torej tistim podjetnicam, ki svoj posel šele začenjajo.
  2. Lahko pa se izvaja tudi s podjetji, ki se želijo preusmeriti ali okrepiti trženje preko spletnega marketinga. Ko promocija posla ni več samo klasična, ampak se prenese na splet. Na primer email marketing, Facebook oglaševanje, trženja na socialnih omrežjih in podobno ter pri povezavi vsega skupaj v smiselno celoto.

Postavimo spletne lijake in nastavimo avtomatizacijo, da vse skupaj poteka kot je treba. Naučim vas pisati taka trženjska besedila, ki res prodajajo.

Naučim vas, kako se vse izvaja, da potem delate sami. Lahko organiziramo tudi skupinska izobraževanja v podjetju, saj sem večino teh tem že velikokrat predavala na mojih večinoma razprodanih izobraževanjih in predavanjih ter na tistih, kamor sem bila povabljena. Preveri TUKAJ.

V predavanjih in izobraževanjih res uživam, sploh v živo, seveda pa se brez problema lahko vse izvede tudi online.

Najraje delam z manjšimi podjetji, iz ne preveč »tehničnih« področij. Mislim, tehnične stvari me res ne zanimajo preveč, niti jih ne razumem.

😉 Zato imamo pri naši hiši … khm, 3 moške 😀

Mnenja o delu z mano preveri tukaj.

Če te tovrstno sodelovanje (resno) zanima mi piši na alenka@amarketing.si. in vse se bova pogovorili.