Verjamem, da je moja zgodba tudi tvoja zgodba. Zato sem tukaj. Da ti pomagam na začetku tvoje podjetniške poti, ko greš skozi enake prepreke (zunanje in notranje), kot sem šla jaz. In še vedno hodim. Sem samo korak pred tabo. Da ti lahko podam roko.

Sem mentorica podjetnicam, za uspešen vstop in nastop na trgu.

 • Ko si na začetku samostojne poti, pa ne veš, kje začeti.
 • Ko si morda še v redni službi, pa te srce kliče drugam. In še zbiraš pogum, da bi šla.
 • Ali pa si že podjetnica, ki bi potrebovala malo poslovnega znanja o tem, kako priti na nov nivo. Vpeljati višjecenovne storitve. Morda narediti spletni program ali tečaj. Prodajati s spletnim marketingom in avtomatizirati prodajo.

Zato ker sem sama šla skozi vse te korake verjamem, da ti lahko pomagam. Tudi jaz sem bila enkrat na začetku (no, ne enkrat, trikrat ? ). Ampak v tretje mi je uspelo.

Ker sem se ogromno izobraževala (doma in v tujini), in ker se še vedno izobražujem. Nikoli ne smeš zaspati, svet se prehitro spreminja.

Ker sem začela na začetku, z majhnimi koraki in ne velikopotezno, kot se mnoge ujamejo in delajo to napako.

Ker sem imela pravo strategijo, predvsem pa pogum, da se svetu pokažem taka, kot sem. Ker le tako lahko pridejo prave stranke k tebi. Take, s katerimi boste na isti valovni dolžini. Take, s katerimi ti bo luštno delati. Take, kot so bile te moje spodaj.

Preberi si njihovo mnenje o meni in mojih osebnih svetovanjih, spletnih intenzivih 1/1.

Kot pomoč podjetnicam imam poleg spletnih tečajev in delavnic tudi dva celostna programa. 

 1. Tistim, ki bi potrebovale pomoč takoj, oziroma že včeraj ?in raje delate individualno, pomagam v individualnih 4 urnih spletnih intenzivih. 

To je zgoščeno delo, kjer ti na podlagi izčrpnega vprašalnika, na katerega mi predhodno odgovoriš, pripravim strategijo vstopa na trg, po korakih. Da veš, s čim začeti, da ne zabluziš, kot sem jaz 2x. Ker je škoda časa. Na tej naši Zemlji ga nimamo prav veliko.

Vse informacije o individualnem intenzivu najdeš TUKAJ. 

 

2. Za tiste, ki bi potrebovale več pomoči daljše časovno obdobje, ki imate rade delo v skupini in podporo dam v podobni situaciji, pa sem oblikovala trimesečni skupinski podjetniški intenziv ” Kako boš prodala prvič (več). “

V programu vas vodim korak za korakom, vsak teden, po modulih, da delate korake, ki so potrebni, da začnete. Z vsako od vas imam tudi individualni uvodni pogovor in tudi v tem programu najprej prejmete podroben vprašalnik, da vas spoznam in da vidim, kam naj vas usmerim.

Do sedaj smo izvedli že tri semestre, mnenja udeleženk si poglej na spodnjem linku.  Delo poteka v zaprti Facebook skupini, kjer sem vam vsak delovnik, od 8-13 ure tudi na voljo za pomoč in vprašanja, na katera sproti odgovarjam. Upam si trditi, da je ta program eden najboljših v Sloveniji za tiste, ki se odločate za samostojno podjetniško pot.

Vse informacije o skupinskem intenzivu najdeš TUKAJ. 

Če te je karkoli od tega zamikalo, pridi k meni na brezplačni, neobvezni uvodni posvet. Prijavi se s prijavnico spodaj, potem pa se bova slišali po telefonu in videli, če sva za skupaj. ?

Izredno rada tudi predavam  in na mojih celodnevnih dogodkih je vedno žur in sproščeno, a delovno vzdušje. Ker se vedno najdemo same »ta prave«, ki se povezujete tudi med sabo. No, da o mojih obveznih home made mafinih sploh ne govorim. Ti seveda nikoli ne manjkajo. ?

Do sedaj sem predavala že preko 500 podjetnicam na mojih dogodkih in tistih, na katerih sem gostovala. Najraje organiziram svoje delavnice v živo, kjer se imamo vedno super, saj je majhna, izbrana skupina.

Do sedaj sem organizirala naslednje delavnice:

Sem pa tudi:

 • Mami in žena. In to je moj ZAKAJ sem na samostojni poti. Da sem svobodna in si lahko razporejam svoj čas za delo tako, da imam čas tudi za moja dva fanta. Da ju zjutraj zrihtam za v šolo. Da ju popoldne pričakam doma z objemom in kosilom. In da si lahko poletja vzamem za njiju.
 • Reikistka 2. stopnje in zvesta “uporabnica” zakona privlačnosti in tehnik vizualizacije in meditacije.
 • Magistrica znanosti iz ekonomije (smer trženje in podjetništvo), sedaj pa vneta raziskovalka in učenka novodobnega spletnega marketinga.
 • Avtorica dveh knjig, Ena za začetek in Ena čisto moja, zbirk duhovitih zgodbic na različne teme. Joj, pišem in blogam pa res zelo rada. Že 8 let. Čeprav sem ta del v zadnjem času malce zanemarila. Ampak nadoknadim v mojih tedenskih mailingih. 
 • Oboževalka potovanj, kave in čokolade, črne ko hudič, s celimi lešniki.
 • Stalna raziskovalka gozda in vsega, kar se najde v njem. Vsako leto čakam gobe, da zrastejo, in kostanj, da pade z drevesa (velikokrat čakam kar pod drevesom ).
 • Verjamem v iskrenost in to, da si, kdor si. Brez igranja.
 • In res, ampak reeeeees ne maram marelic, breskev in podobnega kosmatega sadja. Ker tok skomina. Ni res?

Ps. Sem tudi »obsedenka« s seznamčki knjig, predvsem kriminalk. Mislim, en red mora biti, kajne?