Verjamem, da je moja zgodba tudi tvoja zgodba. Zato sem tukaj. Da ti pomagam na začetku tvoje podjetniške poti, ko greš skozi enake prepreke (zunanje in notranje), kot sem šla jaz. In še vedno hodim. Sem samo korak pred tabo. Da ti lahko podam roko.

Sem mentorica za podjetnice, za uspešen vstop in nastop na trgu.

  • Ko si na začetku samostojne poti, pa ne veš, kje začeti.
  • Ko si morda še v redni službi, pa te srce kliče drugam. In še zbiraš pogum, da bi šla.
  • Ali pa si že podjetnica, ki bi potrebovala malo poslovnega znanja o tem, kako priti na nov nivo. Vpeljati višjecenovne storitve. Morda narediti spletni program ali tečaj.

Zato ker sem sama šla skozi vse te korake verjamem, da ti lahko pomagam. Tudi jaz sem bila enkrat na začetku (no, ne enkrat, trikrat 😉 ). Ampak v tretje mi je uspelo.

Ker sem se ogromno izobraževala (doma in v tujini) in ker se še vedno izobražujem. Nikoli ne smeš zaspati, svet se prehitro spreminja.

Ker sem začela na začetku, z majhnimi koraki in ne velikopotezno, kot se mnoge ujamejo in delajo to napako.

Ker sem imela pravo strategijo, predvsem pa pogum, da se svetu pokažem taka, kot sem. Ker le tako lahko pridejo prave stranke k tebi. Take, s katerimi boste na isti valovni dolžini. Take, s katerimi ti bo luštno delati. Take, kot so bile te moje spodaj.

Preberi si njihovo mnenje o meni in mojih osebnih svetovanjih, spletnih intenzivih 1/1.

Če veš, da potrebuješ pomoč in si trdno odločena, da boš to pomoč sprejela, pridi k meni na brezplačni uvodni posvet. Da vidiva, kako ti lahko pomagam in če sva si sploh všeč. 😉

Izredno rada tudi predavam  in na mojih celodnevnih dogodkih je vedno žur in sproščeno, a delovno vzdušje. Ker se vedno najdemo same »ta prave«, ki se povezujete tudi med sabo. No, da o mojih obveznih home made mafinih sploh ne govorim. Ti seveda nikoli ne manjkajo. 😊

V letu 2018 sem predavala na osmih dogodkih, od tega so bile štiri moje delavnice v živo. 

Sem pa tudi:

  • Mami in žena. In to je moj ZAKAJ sem na samostojni poti. Da sem svobodna in si lahko razporejam svoj čas za delo tako, da imam čas tudi za moja dva fanta. Da ju zjutraj zrihtam za v šolo. Da ju popoldne pričakam doma z objemom. In da si lahko poletja vzamem za njiju.
  • Magistrica znanosti iz ekonomije (smer trženje in podjetništvo), sedaj pa vneta raziskovalka in učenka novodobnega spletnega marketinga.
  • Avtorica dveh knjig, Ena za začetek in Ena čisto moja, zbirk duhovitih zgodbic na različne teme. Joj, pišem in blogam pa res zelo rada. Že 6 let.
  • Oboževalka potovanj, kave in čokolade, črne ko hudič, s celimi lešniki.
  • Stalna raziskovalka gozda in vsega, kar se najde v njem. Vsako leto čakam gobe, da zrastejo, in kostanj, da pade z drevesa (velikokrat čakam kar pod drevesom ).
  • Verjamem v iskrenost in to, da si, kdor si. Brez igranja.
  • In res, ampak reeeeees ne maram marelic, breskev in podobnega kosmatega sadja. Ker tok skomina. Ni res?

Ps. Sem tudi »obsedenka« s seznamčki knjig, predvsem kriminalk. Mislim, en red mora biti, kajne?