Splošni pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.amarketing.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje z namenom, da se prepreči dvom uporabnikov v varnost nakupov na spletu in zaupnost njihovih osebnih podatkov.

  1. Osnovni pojmi

Ponudnik in prodajalec spletnih tečajev in storitev je AMARKETING, Simon Menard s.p., Barjanska cesta 70, 1000 Ljubljana, matična številka 8038872000.

Obiskovalec spletne strani je uporabnik, ki ima pravico do nakupa. Zaprošene podatke posreduje ponudniku prostovoljno in so kot taki potrebni za obdelavo naročila, morebitni kontakt s kupcem in izvajanje poprodajnih storitev ter promocijskih aktivnosti.

  1. Postopek nakupa

Uporabnik spletne strani lahko kupi spletni tečaj preko za to namenjene spletne strani. S plačilom kupnine se šteje, da je naročilo potrjeno in da se kupec strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Dostop do spletnega tečaja bo omogočen v roku enega delovnega dne po prejemu plačila. Plačilo se lahko izvede z neposrednim nakazilom na transakcijski račun in s kreditnimi karticami. Pri plačilih s kreditnimi karticami lastnik spletne strani ne zbira nobenih podatkov o karticah, ampak so le ti posredovani preko za to vzpostavljenega varnega sistema. Račun za plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh od prejema plačila, na elektronski naslov, ki ga boste navedli. Če želite prejeti račun tudi po pošti, nas o tem obvestite.

Vse cene navedene na spletni strani www.amarketing.si ne vključujejo DDV (nismo davčni zavezanci).

  1. Možnost odstopa od nakupa

Kupec tečaja lahko v roku 14 dni, brez navedbe razloga odstopi od nakupa in zahteva vračilo kupnine. Zahtevek za vračilo kupnine se pošlje na elektronski naslov alenka@amarketing.si, v njem pa mora biti naveden transakcijski račun in osebni podatki kupca, ki so potrebni za izvedbo vračila kupnine (ime, priimek, naslov in kraj bivanja). Zahtevek za vračilo kupnine bo realiziran v roku 3 delovnih dni. Strošek provizije za vračilo kupnine krije prodajalec. Po vračilu kupnine je kupcu preklican dostop do vsebin spletnega tečaja, ter odvzeto članstvo v zaprti Facebook skupini.

  1. Avtorske in sorodne pravice

Vsebina, objavljena na spletni strani www.amarketing.si, je v celoti in časovno neomejeno last AMARKETING, Simon Menard s.p.  in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila štejejo tudi slikovno, avdio in video gradivo.

Uporaba besedil, fotografij ali avdio-video materialov je dovoljena le pod pogojem, da je iz besedila, fotografije ali avdio-video materiala jasno razvidno avtorstvo ter spletno mesto objave izvirnika na strani www.amarketing.si.

  1. Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu, čeprav se za to trudimo. Lastnik tudi ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj.

Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na navedenih spletnih mestih oziroma straneh, prav tako ne odgovarja za vsebino spletnih strani, kamor vodijo povezave.

  1. Uporaba osebnih podatkov ter varovanje zasebnosti

Lastnik je zavezan k varovanju osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov.

Osebni podatki se zbirajo preko prijave na brezplačni e-priročnik, preko nakupa e-tečaja ali preko osebnega stika oziroma komunikacije z lastnikom spletne strani. Osebni podatki, ki se zbirajo, so le tisti, ki jih posreduje uporabnik, torej e-mail in ime uporabnika. Lastnik spletne strani osebnih podatkov ne bo posredoval ali prodajal tretjim osebam, razen tehničnemu upravljalcu sistema za potrebe spodaj naštetih aktivnosti.

Zbrani osebni podatki so namenjeni izključno izvajanju promocijskih in poprodajnih storitev podjetja AMARKETING, Simon Menard s.p, ki bo z njimi ravnalo v skladu z veljavno zakonodajo. Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi.

  1. Piškotki

Spletna stran www.amarketing.si za svoje delovanje uporablja piškotke.
Piškotki so majhne datoteke, ki se hranijo na napravi, s katero obiskovalec dostopa do spletne strani. Z njihovo pomočjo si lahko stran zapomni podatke o uporabniku ali nastavitve, ki si jih je obiskovalec izbral. S potrditvijo uporabe piškotkov se obiskovalec spletne strani strinja z njihovo uporabo.