pOstani podjetnica

Mentorska skupina za neustrašne, srčne podjetnice

z mag. Alenko Menard

pOstani podjetnica

Mentorska skupina za neustrašne, srčne podjetnice

z mag. Alenko Menard

Če si že, ali si želiš postati  umetnica, obrtnica (šivanje, ročna dela, izdelovanje različnih izdelkov …) coachinja, mentorica, terapevtka, vaditeljica raznih vadb in podobno, poleg tega pa:

 • se izgubljaš v morju idej, kaj bi, pa ne najdeš rdeče niti,
 • si poskusila že marsikaj, kupovala razne tečaje tu in tam, ki niso pomagali nič,
 • morda si že bila na samostojni podjetniški poti in ni šlo, zdaj pa res hočeš narediti tako, da bo prav in da bo uspelo,
 • jasno ti je, da sama ne znaš vsega in da zato potrebuješ pomoč,
 • si odločena, da je sedaj skrajni čas za premik (da ti ne bo kasneje kdaj žal, da nisi niti poskusila),
 • potrebuješ podporo skupine,
 • si mene začutila kot pravo mentorico zase, ki ne gradi gradov v oblakih, ampak na trdnih tleh …

Potem si na pravem mestu.

Prepričana sem, da boste v to mentorsko skupino prišle dame, ki me že poznate in mi zaupate, zato neka moja obširna predstavitev ni potrebna.

O mojem delu največ povedo mnenja in rezultati mojih strank ( v osmih letih dela se jih je nabralo res že veliko).  Predvsem pa bi rada poudarila, da  nisem le teoretik, ampak praktik, ker čisto vse, kar učim, najprej sama preizkusim v praksi in z vami delim tudi moje “napake”. Ker sem se iz njih naučila, da jih vam ne bo treba delati in izgubljati časa in denarja s tem.

Pri meni ne boste dobile teoretičnih napotkov, ampak konkretno delo na tvojem primeru. Oblikovala ti bom poslovni model, ki ti bo pisan na kožo in s katerim bo tvoj posel preživel in zaživel, ne pa bil pokopan že v prvem letu. Če boš seveda delala na svojem poslu resno in zavzeto, brez predsodkov in nekih svojih *jaz pa to ne bi, meni je pa to zoprno” itd. Uspeh je vedno in samo odvisen od tebe, je pa res, da je lažje, če ti pri tem pomaga nekdo, ki je korak pred tabo. 🤗

Ne bom ti gradila gradov v oblakih, ampak na trdnih tleh, ker res nisem človek velikopoteznih sladkih besed in praznih obljub. Moje obljube vedno  držim, tako zasebno, kot v poslu. In raje nekaj povem direkt, kot zavijam v veliko vate. 😉

Najbolj pa o mojem delu povedo rezultati in mnenja mojih dolgoletnih strank. Tako da če si tudi ti “tip za mentorico in fertik” 😃 pridi v skupino.

Da vam lahko pomagam postati podjetnica ali ostati na samostojni podjetniški poti, predvsem pa, da vam omogočim dostop do mojega sprotnega mentoriranja in podporo skupine, sem odprla mentorsko skupino pOstani podjetnica. 

Temelj mentorske skupine je moje mentorstvo, da  vam lahko  omogočim mojo sprotno pomoč.

Zato, da ne delate kar nekaj v tri krasne se ob vpisu v skupino  najprej dobiva na enournem 1/1 mentorskem klicu s posnetkom, kjer nastaviva kompas, postaviva personalizirane cilje in poslovni model, ki je primeren zate in za tvojo dejavnost in na tem potem delaš ob moji podpori in podpori skupine. Seveda pa dobiš tudi gradiva in znanje – moje spletne tečaje, ki ti pomagajo pri tem.

Zato, da si daste čas za dosego rezultatov je vpis možen za minimalno pol leta ali eno leto k čemur se tudi zavežete s podpisom izjave ob vpisu. Po poteku tega obdobja lahko članarino seveda podaljšate pod enakimi pogoji.

Članarina v mentorski skupini pOstani podjetnica vsebuje:

 • uvodni enourni 1/1 mentorski klic, da postaviva temelje in poslovni model
 • 2x skupinsko mentorsko srečanje na mesec, kjer odgovarjam na vaša vprašanja, ki mi jih pošljete pred klicem. Tako si vedno vzamem čas za vsako od vas. Hkrati poslušate tudi vprašanja drugih in se od njih učite, saj boste vse približno na istem. Klici bodo vsak četrtek ob 9. uri na zoom. Srečanja se snemajo in vedno dobite posnetek v trajno last tako da je zagotovljena zasebnost. Ti mentorski klici se torej nikamor ne nalagajo, ampak si jih snamete iz zooma, shranite v vašo knjižnico in so vaši za vedno, kar je neprecenljivo, saj jih lahko poslušate kadarkoli želite in vam pridejo prav.
 • 2x mesečno odgovorim na individualna vprašanja preko emaila. To pride prav, kadar ste ful v zagonu in nekaj delate in ne morete počakati na mentorski klic. Tako imate  mojo pomoč na voljo vsak teden.

 

Poleg tega prejmeš še bonus spletne tečaje in webinarje, ki ti bodo dali znanje, ki ga potrebuješ:

 • Webinar: 8 napak, ki ubijajo tvojo prodajo (naloženo v Facebook skupini)
 • Sedem srečanj v globino s Klaro z različnimi vajami za premagovanje notranjih ovir, ki te bodo držale pokonci, ko boš to rabila (naloženo v Facebook skupini)
 • Spletni trening Pisanja srčnih marketinških tekstov (da boš tekom dela z nami postavila tudi svojo spletno stran tako kot je treba) (na Google drive)
 • Spletno predavanje Kako prodajati z email marketingom (da boš znala postaviti svojo bazo in zgraditi skupnost, kar je osnova vsakega posla) (na Google drive)
 • Spletni tečaj Kako uporabljati Facebook za posel (ki ti pove čisto vse, kako uporabljaš Facebook in tudi delno Instagram za posel). (na Google drive).

Bonus spletni tečaji so ti dostopni toliko časa, kolikor si članica skupine.

Članarina v mentorski skupini pOstani podjetnica torej vključuje:

 • 💎 1. 1/1 enourno mentorsko srečanje s posnetkom, da postaviva temelje,
 • 💎 2. 2x mesečno skupinsko mentorsko srečanje s posnetkom,
 • 💎 3. 2x mesečno odgovorim na individualna vprašanja preko emaila.

Kot bonus ob vpisu dobite tudi:

 • 💡 4. Posnetek webinarja 8 napak, ki ubijajo tvojo prodajo.
 • 💡 5. Posnetek sedmih srečanj v globino s Klaro z različnimi vajami za premagovanje notranjih ovir.
 • 💡 6. Posnetek spletnega treninga Pisanje srčnih marketinških tekstov.
 • 💡 7. Posnetek spletnega predavanja Kako prodajati z email marketingom.
 • 💡 8. Spletni tečaj Kako uporabljati Facebook za posel.

In seveda, morda za nekatere najbolj ključno od vsega …

 • ❤️ 9. Podporo in družbo ostalih dam na podobni poti, kot si ti. Za pomoč, nasvet, podporo, druženje pa tudi smeh in še marsikaj drugega, kar nekdo, ki ni na enaki poti pač ne razume. Podporno okolje ljudi, ki razumejo, je mnogokrat ključno za uspeh.

In rezultat dela z mano?

Rezultat dela z mano je različen in odvisen od:

 • tvoje angažiranosti in hitrosti uvajanja novega znanja v prakso,
 • časa in virov, ki jih imaš na voljo,
 • tega, kaj si sploh želiš.

Tiste, ki ste že na samostojni poti si ponavadi želite povečati prodajo.

Tiste, ki še niste na tej poti si ponavadi želite jasnih korakov, kaj je treba narediti in kako ter v kakšnem zaporedju, ko odpirate svoj posel + znanja marketinga, ki jih še nimate.

Tiste, ki začenjate nekaj novega mnogokrat ne najdete rdeče niti med vsemi svojimi zanimanji in znanji.

Mentorska pomoč ti lahko pomaga pri vsem tem, rezultatov ti pa žal ne morem obljubiti, ker niso odvisni od mene, ampak od tebe. Jaz ti lahko samo garantiram, da ti bom na tej poti 150 % pomagala, da bom dala vse od sebe, enako zavezo pa moraš dati tudi ti sama sebi. In seveda čas, ki je potreben za vsako novo stvar.

Moja NOVA  mentorska skupina pOstani podjetnica je namenjena temu, da imate lahko mojo mentorsko pomoč po dostopni investiciji in da imate podporo skupine, ki vas bo vlekla naprej. Tako denar ni več “izgovor” zato, da ne začnete.

Preberi, kaj o mentorski skupini pravijo moje pretekle učenke

Mentorska skupina je super, da ne nehaš delati. Srečanja na dva tedna so ravno dovolj pogosta, da vmes kaj narediš in pokažeš… no včasih tudi ne, ampak je super, ko ti punce povejo, da je na podjetniški poti čisto normalno, da greš včasih malo nazaj in vase.

Po zalet, za nove zmage. Z ramo ob rami gre lažje 😉

Petra Jančar, unikatni nakit Petra Jančar

Odkar sem v Alenkini mentorski skupini (in to je že skoraj dve leti), se je moj pogled na podjetništvo, prodajo in marketing čisto spremenil.

Moji hobiji so se preoblikovali v samostojen biznis, od katerega lahko živim.

Alenki sem tooook hvaležna za podporo, motivacijo, spodbudo in za vse znanje, ki ga deli z mano.

Všeč mi je njen pristop, ker se hitro odzove, je direktna in iskrena. Hvala ti💚

Klara Dev, www.dihajgibaj.si

Po individualnem intenzivu sem se vključila še v Alenkino mentorsko skupino, da sem imela podporo še naprej.

Ker ko stvari, ki si se jih naučil, spravljaš v prakso, pride na dan še ogromno vprašanj.

Najbolj fajn je to, da lahko kadarkoli prosim za pomoč ali mnenje sošolke, naša redna dvotedenska srečanja pa me motivirajo, da delam naprej in preizkušam nove stvari tudi v praksi. Super je. 😊

Katja Butina www.emirkirurgija.si

Super je biti del skupine, kjer dobiš odgovore, nasvete, navdih in tudi »brco v rit«, ko to potrebuješ.

Alenkin način podajanja znanja je enostaven, strnjen in razumljiv, da lahko takoj vse prestaviš tudi v prakso. Fino je, ker nas je v skupini več, ki se med seboj podpiramo in izmenjujemo mnenja. Dostikrat tudi katera postavi vprašanje, na katerega niti ne pomisliš, pa ti vseeno koristi.

Hvala Alenka, za tole skupnost 💗 .”

Darja Cotar Seibert  https://zdravoinslastno.si/

V mentorski skupini sem našla podporo tako mentorice Alenke kot ostalih kolegic podjetnic. Z njimi se veselim svojih malih zmag, predvsem pa zaradi vnaprej dogovorjenih terminov za skupne pogovore ohranjam delovni zagon in svoje na papirju zapisane cilje tudi dejansko uresničujem – redno, pogumno in učinkovito.

Vključitev se je izkazala kot optimalna investicija za mojo podjetniško pot, saj kot začetnica, prišlek iz »nepodjetniškega sveta«,  potrebujem nekoga, ki me s svojimi izkušnjami, nasveti usmerja, kadar to potrebujem.  

Simona Laknar Strahinić

Po zaključenem skupinskem podjetniškem intenzivu sem se vključila še v nadaljevalno mentorsko skupino, v kateri sem že skoraj dve leti. S sošolkami se res krasno počutim že vsa ta leta sodelovanja in druženja. Njihova podpora me vedno motivira, da sem v svojih projektih še boljša, da ne zaspim!

Andreja Rajh https://zenska-preventivnica.si/

“Mene je Alenka naučila loviti zajce 🙂 Ja, res! Naučila me je, kako določiti ciljno skupino in jasno sporočiti, kaj delam. In zdaj grizem naprej …
Priporočam jo tudi tebi, saj se ti odpre nov svet in uspeh je neizbežen”.
Ula Hribar Babinski, www.aktivni senior.si

Članarina

V mentorsko skupino se lahko vpišeš za pol leta ali eno leto (seveda lahko potem članstvo podaljšuješ kolikor časa želiš). Tudi če izbereš opcijo mesečnega plačevanja članarine se s podpisano izjavo zavežeš k plačilu vseh 6 ali 12 članarin. Zelo bom tudi vesela, če boš izbrala opcijo plačila s kreditno kartico, ker tako ni treba meni skrbeti za plačila.

 • Letna članarina je 1668 1447 eur (prihraniš 221 eur)
 • Polletna članarina je 834 749 eur (prihraniš 85 eur).
 • Mesečna članarina je 139 eur/mesec.

Po preteku šestih ali dvanajstih mesecev lahko članarino seveda podaljšaš za naslednjih šest/dvanajst  mesecev.

Če imaš še kakšno vprašanje pred vpisom mi piši na alenka@amarketing.si. Če ne, pa hitro izberi želeno opcijo in se vpiši v skupino, ker bodo mesta zaradi kakovosti izvajanja storitve OMEJENA!