Ko lahko karkoli, kar se ti zgodi, gledaš iz pozitivne ali negativne plati

Zadnje tri tedne se mi je toliko dogajalo, da danes nisem vedela točno, o čem naj pišem.

Bile so najmanj tri teme, ki so mi skakale po glavi, potem pa je prišel ta moment, ko sem rekla, to bo to.  

V zadnjih treh tednih sta se mi zgodili dve precej neprijetni stvari, o katerih sem tudi javno spregovorila. Tiste, ki me spremljate tudi na Facebooku veste, o čem govorim.

In me je to še malo žrlo, ker vsega negativnega, kar pride s prepoznavnostjo pač še nisem navajena. Se mi je že zgodilo enkrat s Srčno bralko (o tem bom več povedala v mojem spletnem tečaju, da se ne zgodi tudi tebi) in ne bom pustila, da se mi zgodi spet. Tokratna zgodba mi je preveč pomembna.

Mi je pa skakalo po glavi in ko me kaj mori jaz to rešujem s pisanjem. Ampak po drugi strani pa nisem želela tem negativnim dogodkom posvečati še več energije. Ker, sej veš ne, tisto, čemur daješ pozornost, tisto raste!

Danes pa se mi je zgodila ena res lepa stvar in sem pomislila »madona Alenka, obrni zgodbo na pozitivno«. Poglej kako lepe stvari se ti dogajajo, koliko pozitivnih odzivov in pomoči dobiš od ljudi, ki te sploh ne poznajo osebno. Samo preko mojih zapisov. In je prišla ideja, da bo tokratni zapis ena velika zahvala vsem vam, ki mi na kakršenkoli način pomagate, me spodbujate in me spremljate. Ker ne jemljem tega za samoumevno. Res ne.

Hvala A. za tvoje komentarje, za tvoje iskrene maile in za pomoč/sodelovanje, ki si ga izmenjujeva. Ne poznava se osebno, samo preko blogov in v veliko čast mi je, da me bere oseba kot si ti, iz podjetja, kot je vaše. Enkrat ti bom povedala eno zgodbo, ki se tiče vas in mene in ki je krasen pokazatelj, kako človek obrača in življenje obrne. Da včasih enostavno ni pravi čas, ali prava stvar, se pa čez nekaj časa pokaže nekaj drugega, v drugi obliki čeprav morda z istimi akterji.

Hvala T. ki si se obrnila name za pomoč, ker si mi zaupala, da ti lahko pomagam pa me tudi nisi poznala. Energije se povezujejo, vrednote se povezujejo, tako pač je.

In zato še enkrat poudarjam. Pokaži se taka kot si. Verjetno jih boš slej ko prej dobila tudi kaj po buči, oziroma se bodo našli takšni in drugačni negativci, ampak res, veliko več bo pozitivnega. Ker bodo k tebi prišli ljudje, ki so ti podobni.

Hvala D., moja poskusna zajčica za all inclusive. 🙂 Ker zaradi tebe črpam čisto čisto vse znanje in izkušnje, ki jih imam in ti lahko z njimi pomagam. In ker tvoj odziv »joj, men to sploh ne kapne! Jaz ne vidim gozda, samo drevesa« da tudi meni veliko zadovoljstvo in potrditev, da znam in vem veliko in da lahko  s tem nekomu pomagam od A-Ž. Tudi če skupaj odkrivava ime za blagovno znamko tvojega produkta, ali pa če ti naštevam državne in druge institucije, kjer preveri zadeve. 15 let delovne dobe le ni tako malo in v tem primeru mi moja 40ka zelo koristi (na kakšnem drugem področju pač ne 😀 )

Hvala čisto vsaki posebej, ki si mi pisala in mi namenila prijazno besedo spodbude ali pa navdušenja nad mojimi blogi in mi dala za to 5 zvezdic na Facebooku. Ful sem bila presenečena in res vesela. 

Hvala vsem vam, ki ste se name obrnile za pomoč (mislim, da vas je bilo do sedaj blizu 100). Držim svoje obljube in čisto vsaki sem pomagala. In ne, odgovori niso bili 1- 2 stavka.  Mnoge ste nad tem presenečene, da niste pričakovale toliko pomoči, ampak punce. Jaz živim to, kar učim. In če vam znova in znova poudarjam, da na začetku, ko začenjaš svoj posel daj svoje storitve brezplačno, pomagaj ljudem, da te spoznajo in začutijo, predvsem pa se ob tem potrudi in ne bodi cenena, tudi če je zastonj, potem moram to tudi sama delati, kajne? 😉 Upam, da sem ti dober zgled.

Hvaležna sem zato, da sem našla krasne partnerje za računalniško podporo in da delam s super fanti oz. enim še posebej, ki mi zelo pomaga in, predvsem, naredi stvari, kot jaz želim. 😉 Tudi če včasih traja malo dlje. Dober računalničar je zlata vreden, verjemite mi, ker sem delala že z mnogimi. In tudi tukaj se moraš osebno ujet, ker je, če ne, delo prava muka. Če pa je potrpežljiv in ti zraven še svetuje, je pa to zlata vredno. Zato, hvala Ti.

In seveda hvaležna za vse, ki ste v moji bazi. Hvaležna za vse številke klikanosti in odpiranja e-mailov, ki so nad povprečjem in hvaležna za tako malo odjav. To kaže na to, da ste v njej res tiste, ki si to želite in da sem s svojim brezplačnim priročnikom opravila dobro delo in pridobila ljudi, ki so dejansko moja ciljna publika. Mimogrede, če še nimaš mojega brezplačnega priročnika “Kako napisati udarne vsebine za spletno stran« ga hitro prenesi tukaj!

Ta priročnik je namreč tudi odlična osnova oz. izhodišče za moj spletni tečaj, ki ga pripravljam (imena še ne morem razkriti, ker sem malce paranoična, ampak povem kmalu, prav?  Spletni tečaj bo vsebinska nadgradnja e-priročnika, s konkretnimi primeri iz prakse, tudi tistimi, na katerih sem jaz delala.

Klik za klikom ti bom pokazala ključne zadeve in te vodila, da boš na koncu lahko svojo spletno stran postavila praktično sama. Pa ne samo to. U nulo ti bom pokazala, na konkretnih primerih tudi enega zelo uspešnega slovenskega podjetja, kako se določi ciljna publika in idealna stranka. To znanje boš lahko potem uporabila povsod! V vseh svojih promocijskih aktivnostih. Pokazala in vodila pa te bom tudi skozi praktični postopek kako od A-Ž pripraviš vprašalnik in izvedeš svojo raziskavo z brezplačnim orodjem Google Forms.

En cel modul pa bo namenjen … bloganju. Juhuuu 🙂

Vi si želite in to potrebujete, jaz pa vam to z največjim veseljem dostavim. Vse o bloganju, kako in kaj iz mojih petletnih izkušenj. Kajti bloganje in dobri blogerji postajajo vedno bolj iskani za promocijo proizvodov tudi največjih svetovnih podjetij kot je Coca Cola. In ker je bloganje vedno bila in vedno bo moja ljubezen št. 1. Poleg moje družine seveda. Pa vrtnarjenja. Pa knjig. Pa nabiranja gob. Ok, res visoko nooo. 😉

Skratka. Kljub vsemu sem hvaležna za to, da lahko delam to, kar delam. Da lahko delam v svojem tempu in da imam ob tem podporo cele moje družine. Da vztrajam in ne popustim, tudi če sem dvakrat zamočila oz. nisem vztrajala dovolj in na pravi način. Zdej ne bom odnehala. Ker imam preveč za dat. In ker mi preveč pomeni.

In vem, da je ponosen name in navija zame nekdo tam gor, in vem, da si name ponosen ti. ?

To je moja zgodba, svojo pa napiši v komentar! Napiši ali se tudi ti kdaj spotakneš na svoji poti? Vztrajaš ali obupaš? Za kaj si ti hvaležna v svojem življenju? In seveda, deli zapis s prijateljico. Morda ravno v tem trenutku rabi malo spodbude. ?

Imej krasen dan in,

LP A

[social_share show_share_icon="yes"]
Ni komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.