BREZPLAČEN podjetniški trening z mag. Alenko Menard in Klaro Dev

»V petih dneh do tvojega srčnega posla«

18. – 22. marec

Zaradi izjemnega zanimanja že SEDMA ponovitev!

 

Pet ključev, ki odklepajo vsa vrata in brez katerih tvoj posel ne more (za)živeti in cveteti. 😊

📌  5 dni kratkih, a zelo jasnih in ciljno naravnanih treningov (predavanja + naloge), ki te pripeljejo do cilja. In to je načrt in jasni koraki, kaj potrebuješ, da lahko začneš svoj posel, oziroma kaj potrebuješ, da prodaš več in svoj posel spraviš eno stopničko višje.

📌  Dobila boš 5 ključev, ki jih enostavno moraš imeti, da lahko začneš svoj (srčni) posel ali pa da obstoječi posel dvigneš na srčno raven. Da začneš prodajati drugače, predvsem pa, da prodaš več.

📌 Na dogodku bomo pokrili zunanje  in notranje dejavnike podjetniškega uspeha, saj eno brez drugega ne gre. Nikoli namreč ne pozabi. PODJETNIŠKA RAST = OSEBNOSTNA RAST. Eno brez drugega (žal) ne gre.

📌  Dogodek bova izvedli mag. Alenka Menard (jaz vam bom dala znanje) in Klara Dev (ki vam bo odstrla te uničujoče notranje ovire, ki lahko ubijajo tvoj posel in pokazala rešitve, kako jih premagati).

📌 Dogodek bo potekal v zaprti Facebook skupini, vendar je prijava nujna preko te spletne strani.

📌 Za omejen čas se bodo shranili tudi posnetki predavanj tako da ni nobenega problema, če si tisti čas v službi.

Program dogodka

Nedelja, 17. marec ob 19. uri – zabava dobrodošlice

Klara in jaz te vabiva na virtualni »drink«, da se spoznamo in pomenimo o planu dela 😊

Ponedeljek, 18. marec ob 9. uri (Alenka Menard)

Prvi 🗝️ JASNOST

Kaj ti mora biti v poslu kristalno jasno, preden sploh karkoli začneš?

Torek, 19. marec ob 9. uri (Alenka Menard)

Drugi 🗝️ SKUPNOST

Tvoja skupnost, kjerkoli jo že gradiš, je tvoje največje bogastvo. Kako priti do nje?

Sreda, 20. marec ob 9. uri (Alenka Menard)

Tretji 🗝️ PREPOZNAVNOST

Kako jo doseči na najbolj učinkovit način?

Četrtek, 21. marec ob 9. uri (Klara Dev)

Četrti 🗝️ SRČNOST

Katere notranje ovire, predsodki, vzorci in vsa ostala »navlaka« te ovira, da bi tvoj posel cvetel in kako jih premagati?

Petek, 22. marec ob 9. uri (Alenka in gostje)

Peti 🗝️ MOTIVACIJA

Dan za motivacijo in darila! 😀 Kako so to naredili druge dame? Primeri dobrih praks, odgovori na vaša vprašanja in 🎁 za vas.

Dogodek bova za vas izvedli:

Mag. Alenka Menard, mentorica podjetnicam za uspešen vstop in nastop na trgu.

Če kdo, potem jaz lahko iz prve roke povem, kako je, če vstopaš na trg iz napačne smeri, če ti v bistvu sploh ni jasno, kaj počneš in samo gledaš, kaj delajo drugi. Potem sama narediš enako, ampak učinka pa ni. Ker ne razumeš, kaj in zakaj počneš in kakšen bo učinek posamezne akcije.

3x sem začela svoj posel, (če bi temu sploh lahko tako rekli), ker v resnici dvakrat res nisem vedela, kaj delam. 🤦‍♀️ Kljub temu, da sem ekonomistka in imam vse teoretično znanje marketinga.

Šele tretjič sem se stvari lotila na pravi način in na pravem koncu in si najprej poiskala mentorja. No, ne enega, tri! Ker mi nihče ni dal točno tistega, kar sem rabila. Zaporedja potrebnih korakov, ki jih moraš narediti, da ti uspe. Da narediš prvo prodajo in potem prodajaš znova in znova in od tega tudi (dobro) živiš.

Tako sem iz različnih koncev sestavljala koščke, da sem nato oblikovala smiselno celoto in jasnost, sistem, ki preverjeno deluje in je tisti, ki te pelje po pravi poti, brez ovinkov. 

Ker ne moreš začeti na sredini, vse se vedno začne od začetka, s prvim korakom. Naj ti pokažem, kako.

Alenka Menard-23

Klara Dev, univ.dipl. ekon, učiteljica pilatesa, meditacije energijskih in dihalnih tehnik

Klara na sebi dela že skoraj 20 let in je na lastni koži izkusila »olala« vzponov in padcev.

Zelo iskreno ti bom povedala njeno zgodbo.

Poznava se cca. 25 let, saj sva bili sošolki na faksu. Obe ekonomistki. Najine poti so se ločile približno 15 let nazaj, ko je šla Klara na neko vijugasto pot, na kateri se je sicer ogromno naučila o sebi in osebnostni rasti, čiščenju vzorcev, a je ob tem tudi praktično obubožala. Ker je bila sveto prepričana, da duhovnost in denar ne gresta skupaj in da če si duhoven, moraš biti reven.

No, seveda temu ni tako. Hvala bogu se je nekaj let nazaj zbudila in precej po naključju prišla v moj Skupinski podjetniški intenziv, v prvi semester. Od takrat je šla njena pot samo še navzgor, tako zelo, da sedaj od svojega dela, ki ga opravlja res z veseljem, brez problema preživlja sebe in sinčka.

Ker Klaro tako zelo dobro poznam vem, čez kaj vse je šla, in vem, da je ravno pravi človek zate, ker te bo učila iz lastnih izkušenj, ter iz 20 letnega pridobivanja znanja različnih tehnik, s katerimi prepoznamo svoje vzorce in omejujoča prepričanja in jih nato tudi uspešno odpravimo. Verjamem, da lahko z lastnim zgledom pomaga tudi tebi.

Klara_Dev_Amarketing

Mnenja iz preteklih treningov (zaradi izjemnega odziva in zanimanja je tokrat že sedma ponovitev!) 💃

 

Še nekaj mnenj …

In še ene par 🤗 🙏

Zato … Pridi! Nimaš česa izgubiti. V Facebook skupini, kjer se bodo treningi izvajali je vedno živahno, delamo že prve praktične vaje pred samim treningom. 👍

Izmed vseh sodelujočih bom na koncu izžrebala eno, ki bo prejela moje 🎁, polurni mentorski klic 1/1 z mano. Krajših svetovanj drugače ne prodajam, zato je to res zlata vredno in se ti res splača sodelovati.

Vpiši svoje podatke

    Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).