Kako doseči rekordno prodajo z vsebino (teksti)

SPLETNI TEČAJ

A se spomniš Vanje? Če si na moji mailing listi potem verjetno veš, o kom govorim.

Če nisi na moji listi ti povem, da je Vanja moja udeleženka skupinskega podjetniškega intenziva, ki izdeluje brezglutenske izdelke. Lani je z mojo pomočjo imela dva zaporedna vikenda prodajni rekord, ki ji je konkretno popravil poslovno stanje.

Ampak kaj je tisto, kar je naredilo to razliko? Ja, se ti že svita, kajne, to je bila njena prodajna vsebina. Način, kako je pisala objave in storije, kaj je spremenila, da se je naredila taka razlika in so se ljudje začeli množično odzivati na njeno prodajno ponudbo. Vse, kar sem ji svetovala je sproti spravljala v prakso in rezultat je bil tu.

Res moraš razumeti, da prodajni ali marketinški teksti NISO ENAKI npr. knjigam, člankom v različnih medijih in podobno. Imajo svoje zakonitosti, ki se jih je treba držati, če želiš, da odprejo srca in denarnice tvojih potencialnih kupcev. In ne, to nima baš veze s talentom. Ok, morda je talent, ali pa veselje do pisanja recimo 10% uspeha, vse ostalo so tehnike, ki se jih da naučiti. Vanja res dobro piše, pa se na njeno pisanje kljub temu stranke niso odzivale. Ker ni pisala PRODAJNIH tekstov, samo zanimiva besedila.

Seveda ne želim, da tudi ti ostaneš brez tega znanja, zato bom posnela spletni tečaj na temo: Kako doseči rekordno prodajo z vsebino (teksti). 💃🏻

Trening pisanja srčnih marketinških tekstom imam sicer že kar nekaj časa, a to je nekaj povsem novega. Skoraj nobene teorije, samo praksa in praktični napotki in primeri ter razumevanje in ideje, da se boš tudi ti naučila pisati kot Vanja. In da boš končno začela prodajati, kot je treba, pa naj bodo to nižje ali višje cenovni izdelki ali storitve, dogodki, karkoli pač že delaš.

✔  Naučila se boš kaj je razlika med objavami, ki spodbujajo všečke in prodajnimi objavami.
✔  Razumela boš, zakaj pod nekaterimi ni niti všečkov in zakaj so nekatere tako viralne (kot je bil eden mojih zadnjih storijev, ko je imel več kot 400 ogledom, ponavadi jih je pa okoli 70. Ali pa mailing, ki ga je odprlo 60,2% mojih sledilcev).
✔  Pokazala ti bom konkretne napotke, kaj moraš narediti, da ljudje od tebe kupijo.
In ti povedala, da včasih, kljub tvojemu maksimalnemu trudi ne gre nič tako kot bi moralo, pa za to nisi kriva ti in zato nisi TI NESPOSOBNA ali manjvredna. A prav? 🤗
Predvsem pa moraš tečaj predelati, če:

✔ Ti je nerodno, da bi drugi brali, kaj si napisala, ker misliš, da pišeš slabo. 🥴

✔ Nočeš pisati, ker ne obvladaš 100% slovničnih pravil in te bodo imeli zato kleni varuhi slovenske slovnice v zobeh.

✔ Se bojiš negativnih komentarjev na tvojih socialnih omrežjih.

✔ Misliš, da so tvoji teksti dolgočasni in da jih zato nihče ne bo bral ali pa ti je morda že kdo rekel, da pišeš slabo.

✔ Imaš mnogokrat kreativno blokado in lahko tri ure sediš za računalnikom, pa ne napišeš niti besedice …

Spletni tečaj bo na voljo  do 4. marca. 

Dostop boste imele eno leto, tako da ga lahko v miru poslušate znova in znova in zadeve preizkušate v praksi. 

Vsebine, ki jih bom predelala: 

 • Kako si sama sebi največja ovira in kako premagati samosabotažo,
 • kaj je to in zakaj je nujno polariziranje vsebine,
 • kakšne vrste (tipe) prodajnih oz. marketinških vsebin poznamo,
 • kako načrtujemo vsebine/objave na socialnih omrežjih, da nikoli ne ostanemo brez,
 • kako prodamo dogodek z email marketingom,
 • katere so največje napake pri pisanju vsebin,
 • kako nam lahko pomaga umetna inteligenca,
 • praktični napotki kako doseči rekordno prodajo z vsebino (teksti),
 • možnost dokupa 1/1 svetovanja, ki ga samostojno ne prodajam.

 

Vse bom podkrepila s konkretnimi primeri in navodili ter nalogami za delo doma, tako da bo tečaj maksimalno praktičen in uporaben in da boste znanje lahko takoj spravile v prakso. 

Še vedno nisi prepričana, da bi tečaj kupila? Res ne predavam dolgočasno 🙂 , ampak naj udeleženke mojih preteklih dogodkov v živo  same povedo. 

Zakaj te lahko ravno jaz učim pisanja marketinških tekstov, ki prodajajo?

Zato 😃 ➡️

Vse to, kar znam in vem, te bom naučila in na praktičnih primerih pokazala v tem spletnem tečaju.

Redna cena tečaja je 77 eur.

Poleg tega pa imaš samo tokrat tudi možnost dokupa 45 min. 1/1 svetovanja z mano, ki ga samostojno NE prodajam. Za komentar tekstov, debato o tvoji poslovni ideji, konkretni poslovni zagati v kateri si, komentar novega produkta … skratka česarkoli potrebuješ.

Izkoristi priložnost, HITRO KLIKNI SPODAJ IN izberi želeno opcijo. ⤵️ Seveda je možno tudi plačilo s kartico in ti trgajo šele naslednji mesec, če gre ta mesec na tesno.

 • Spletni tečaj Rekordna prodaja z vsebinami + 45 min. 1/1 svetovanja

 • 167/mo