Kako ti lahko vitamin D pomaga pri rasti tvojega posla

Hecna misel, kajne? ? Počakaj, ti bom razložila.

To veš, a ne, da so vitamini bistvenega pomena, da tvoje telo dobro funkcionira. In ti tvoje telo izjemno rabiš, sploh če si one woman band, ki si bolniških odsotnosti skoraj ne more privoščiti. Zato potrebuješ močno in zdravo telo, ki prenese marsikatero neprespano noč in pomanjkanje spanca, ker ti pač prej ni zneslo narediti stvari za naslednji dan do konca. Ali pa ker si imela ful kreativni navdih. Ali pa, ker je otrok ropotal in si bila zopet pol noči pokonci … Mnogo je lahko razlogov za prečuto noč.

Eden izmed ključnih vitaminov za naše zdravo delovanje je tudi vitamin D3. Ja, ja, to je tisti majster, ki se tvori, če smo izpostavljeni sončnim žarkom. In ker je le teh pozimi bolj  malo, oziroma bistveno manj, kot poleti, se zna zgoditi, da Nam tega vitamina začne primanjkovati. To se kaže v slabem počutju, padcu imunskega sistema (bakterije ter razne gripce in drugi virusi ti pridejo veliko prej do živega), v slabših zobeh in kosteh ter v manj krepkih mišicah.

No, a ni to odličen razlog, da pozimi pobegneš v tople kraje? 😉

Vitamin D je zelo pomemben tudi za starejše ljudi, ki lahko zaradi njegovega pomanjkanja prej padejo in se posledično poškodujejo. Pri starejših pa se poškodbe kosti veliko počasneje celijo in se je zato padcem res bolje izogniti. Torej, če imaš kakšno babico, dedka, teto ali strica, ki je že v letih, mu jemanje vitamina D sigurno ne bi škodilo.

Mamice, a nismo tudi me dodajale vitamin D našim dojenčkom? Jaz se ful ne spomnim več, ampak se mi res zdi, da je bilo nekaj govora o tem. Jaz drugače nisem ravno pristaš vseh živih dodatkov, če jih ne potrebuješ seveda. Če pa že, pa zelo gledam na to, da so čim bolj naravni. In oljne kapljice vitamina D3 spletne trgovine Avita so naravne, pridobljene s pomočjo UV svetlobe iz naravnih virov in zato primerne tudi za vegetarijance. Tudi pri drugih dodatkih, ki jih načeloma jemljem le, če se mi začne kaj kuhati, gledam, da so naravni. Ker naravne zadeve tudi naše telo veliko bolje absorbira. Enkrat mi je celo ena zdravnica rekla, da so te umetne vitaminske šumeče tablete brez veze, ker jih telo ne absorbira. No, ne vem, jaz jih itak ne uporabljam.

Kakšna je torej tvoja forma zadnje čase? Ti telo služi in ti lahko sledi in kljubuje pritiskom? Če ne in če potrebuješ kakšno pomoč v obliki dodatkov, poglej  spletno trgovino Avita. Jaz sem našla že ful koristnih produktov zame in za mojo družino. Lahko imaš osnovne stvari kar doma na zalogi. Ker nikoli ne veš, kdaj se ti izza hrbta priplazi kakšen virus in ga lahko tako v kali zatreš. Vsaj pri meni je tako. Če vzamem takoj, ko začutim, da me grlo malo praska, res pomaga. Kasneje veliko manj. Razmisli o tem, sploh sedaj, ko bo sezona gripe. Čeprav jaz in moja družina je ne šmirglamo in je tudi nikoli ne dobimo. ?

Tvoje telo in zdravje sta zelo povezana z rastjo tvojega posla. Ker samo če boš v formi delati 8 ali več ur na dan (vsak na začetku, ko šele vstopaš na trg in je toliko vsega za narediti), bo lahko tvoj posel rasel. In ja, tudi za to je treba imeti kondicijo. Mi ne verjameš? Ti povem iz lastne izkušnje.

Ko sem jaz lansko leto začela spet bolj ornk delati in razgibavati svoje možganske mišice, mi je bilo res težko sedeti in misliti več kot 4 ure. Potem sem bila čisto izmozgana in z mano ni bilo več nič. Sčasoma se je moja forma dvignila, ampak vseeno ni niti pod razno na nivoju, recimo mojih študijskih let, ko sem se učila tudi po 8 ur na dan. Ok, nekaj so tudi leta, ampak vseeno. Čisto vse mišice v telesu je treba trenirati in formo vzdrževati, tudi možganske. Te še posebej, ko si starejši, da se v starosti lahko izogneš demenci in podobnemu.

Zato le poskrbi zase in vzemi tiste dodatke, ki jih tvoje telo potrebuje za optimalno funkcioniranje.

*********************************************************************************************

Ne, ne drage moje bralke, ne se bati, da sem se vrgla v pisanje o vitaminih in podobno. ? To zgoraj je samo primer prodajnega bloga, ki ga napišeš za nekoga drugega. Torej, če bi ti rada blogala za druge in promovirala njihove produkte s svojim pisanjem.

Bi pa tukaj opozorila na eno ključno stvar. Zgornji blog sem napisala zato, ker sem tako obljubila, v zahvalo za predlog za moj prejšnji blog. Drugače jaz za druge ne pišem in tudi za ta blog nisem najbolj primerna kandidatka. Zakaj?

Prvič. Moja ciljna publika se ne sklada s ciljno publiko za ta proizvod, ki je, kakor sem lahko razbrala, starejša populacija. Razen če bi vitamin D3 dejansko kupile za svoje mame in babice ali dojenčka (samo ti tukaj niso navedeni).

Drugič. Jaz sama tega produkta ne uporabljam. In to je zelo pomembna stvar pri bloganju za druge. Produkt morate tudi same uporabljati in biti z njim res zadovoljne. Ker če ne, niste pristne, niste avtentične in vaši bralci vam ne bodo verjeli. In če vam ne bodo verjeli, tudi proizvoda ne bodo kupili.

Torej.

Če boste izbirale blogerje za svoje produkte, morate izbirati (vsaj) na podlagi zgornjih dveh kriterijev (več o tem bom povedala v mojih naslednjih zapisih). In zato jaz za Heleno ne bi bila prva izbira. Ampak vseeno upam, da sem vam dala en primer, kako promoviraš produkt nekoga drugega v okviru svoje storitve oziroma teme.

Kaj pa ti? A blogaš za druge? Bi rada? Ali pa morda iščeš blogerje za svoj produkt? Napiši v komentar, da kakšno rečeva, oziroma, če imaš kakšno vprašanje. In seveda. Deli zapis s prijateljico blogerko. V prihodnje sledi še več koristnih nasvetov na to temo.

Imej krasen dan in

 

LP, A

 

 

Ni komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.